lååååång uppdatering

förlåt för den dåååååliga uppdatteringen, men det har hänt så mycket så jag har inte haft någon tid. Nu hade jag egentligen inte heller suttit här om det inte vore för min onda hals :/ vet inte vad det är helt ännu, för jag var hos läakren innan och han sa halsfluss eller körtelfeber.. kul! så nu har jag precis tagit min första penicilin tablett, så om det inte försvinner ellerblir bättre i morgon eller i övermorgon, så är det troligtvis körtelfeber. läkaren sa att han trodde 60% på att det var körtelfeber och 40% halsfluss.

Men iallafall sen jag kom hem har dagarna bara sprungit iväg, tänkte ta dem i sin tur och ordning.

Torsdag landade jag efter en av de bästa flygresorna med sharona och hennes syster, med tanke på att det var helt vindstilla hela vägen rörde sig planet inte ett dugg, och då var jag jätte lycklig eftersom jag hatar att flyga. jag var framme i helsingborg runt 11 tiden, där davve stod och tog emot mig med en stor röd ros i handen :) efter det bar det av med taxi hem till mig och sen direkt till trampolins outlet? som inte var någon höjdare. sen åkte vi hem, fixade oss och därefter bar det av till fiiina helsingborg! ett tag kände jag mig som en turist i min egen stad, men det blir väll så när man varit borta så här länge.

   

Fredag körde jag först davve till jobbet 06.00! sen åkte jag hem men väcktes efter en stund av att hans chef bad honom åka och kolla hans knä,för han blev påkörd av en truck på låret förr lördagen men nu har det gått ner i knäet. Så vi körde först till akuten, sen blev vi runtskickade till 3 ställe till men ingen kunde göra något? vad är det med sveriges sjukvård egentligen. hans egen husläakre sa att vi skulle komma tillbaka efter sommaren för att kunna skriva in sig? ska man komma tillbaka efter sommaren om det är nu man är sjuk? ja man kan ju undra. Så tillsut fick vi åka till den vanliga distriksläkaren kl 5 och fick då bekräftat att det var en inre blödning, hur svårt var det att kolla från första början! man blir ju rädd att blir sjuk i detta landet. Men men efter det åkte vi hem, duschade osv, sen kom Anna hit och då bar det direkt iväg till bussen. väl i stan gick vi direkt till rix fm festivalen och efter en stund kom maria, aleks och elin. det var inte precis så roliga artister så efter att Marie Picasso, som vi väntade på,  sjungit en låt så gick vi till sundstorget för att kränga lite thaimat. Tråkigt nog tog jag nästan inga bilder från i fredes och jag har inte fått annas eller marias, men jag snodde två från hennes blogg, hehe! lägger nog in fler när jag har fått fatt i deras bilder också, detta är från barfota som vi åkte till efter thaimaten :)

 

Lördagen började med att jag gick in i gästrummet för att väcka lilla anna, som tydligen hade sovit hur bra som helst! Sen satt vi och pratade i en och en halv timme vilket kändes jätte skönt. Efter det bar det av till stranden efter att jag fick visat lite arbete från skolan. och mormor och anna tvingade på mig mina klänningar, hehe! ni é så söta!
Underbara Råå blev det, har så mycket minnen med tirre från denna stranden. vet inte hur många år i rad vi var där, alla tjatade att vi skulle åka till fria, men råå var den enda sranden som lyste i våra ögon. Underbara minnen!

  

På kvällen skulle Aleks på inflyttningsfest, och Maria och Anna till Wallmans, så jag och davve åkte ner till stan igen och bara mös runder. köpte en väska på marknaden, något måste man ju inhandla när det är festival? sen gick vi till det stora mat torget och jag åt langos för första gången, en god Svensson blev det! och älsk tog thaimat igen, chili wok hade sin vagn där, så egentligen skulle man ju passa på! sen gick vi och mötte upp emelie,louise och Linda en snabbis innan vi åkte hem.

  

Söndagen blev det stranden, fast inte föresn runt 2, sen åkte vi en sväng till väla och efter det vidare till gröningen. En helt underbar kväll, verkligen.Vi tog med oss filt och lite smultron som davve tog med sig från jobbet, sen köpte vi glass på hauffes. När vi kom var det helt fullsmockat med folk, sen började vi snacka och tiden bara rusade iväg. efter 11 var det nästan helt tomt på gröningen så då fick väl vi också gå, det var ganska kallt då dessutom.

   

måndag hämtade min morbros fru mig här vid kvart i 9, sen åkte vi till köpenhamn. Louise skulle försöka hitta klänningar till två bröllop och saker därtill. Det var verkligen jätte trevligt och kul att få vara lite smakråd,det slutade med en grön/gul och fin Karen Miller klänning. Jag blev förälskad i en jacka också, om det inte hade varit för priset skulle jag inte tvekat. Men eftersom danska blir dyrare också i svenska så ska jag se om jag kan hitta den sen i Milano. Och hoppas att priset är lite billigare. en liten tjuvtitt bakifrån,



sen inhandlade jag ett jätte fint armband från någon dansk designer, fast på rea! och en tröja från part two. (också på rea) man får ju passa på..
Vi var inte hemma förens runt halv 9, så det blev en lång men rolig dag.

Tisdag blev det stranden igen, körde inom OB och köpte sånna strandracket, hade verkligen kul med dem. men jag får nog öva lite mer tror jag..

På kvällen körde vi ut till Ålabodarna i det fina vädret. man får ju inte missa en dag (som jag gör idag) egentligen.
Jätte fint och mysigt e där, satt på bryggan och bara tittade på havet, precis den avkopplingen som jag behövde. vi stannade ett tag innan det blev för kallt som vanligt i sverige.

  

sen igår vaknade jag med ont i halsen lite smått, så ville bara ta det lungt, körde davve till jobbet, sen packade jag upp min väska och fixade lite.. halsen svullnade mer och mer, och sen när jag var på väg till davves jobb så var det som det är nu. Men vi hade bestämt att vi skulle kolla upp något bra fiskeställe, han har tjatat om det typ sen vi träffades, men det har aldrig riktigt blivit av. men nu när man har körkort så är allt såmycket mer lättare. Så vi hittade faktiskt en liten sjö precis bakom stora citygross.Hur mysigt som helst! så så fort jag blir frisk ska vi åka dit och fiska, han har redan alla tillbehör så det är bara ett fiskekort man måste köpa. när vi satt på bryggan kom det en riktigt stor fisk, typ gädda eller något. tänk om jag hade fångat den, haha den hade ju dragit ner mig i vattnet!

men men sen bar det av hemmåt, somnade redan vi halv 10 på grund av min svullna hals, och nu är det idag! så det är bara till att vänta och se vad som händer, har iaf börjat med pencilin nu .. men tråkigt när man väl är hemma :/ jag som tänkte göra så mycket nu, träffa emelie typ idag! och på söndag skulle jag va med aleks, och kanske skulle hinna något mer mellan dagarna, alla jobbar ju på dagarna nu, känns konstigt att vara den enda som är ledig, men så fort jag är frisk och känner mig bättre så blir det ändring på detta! trots allt så är det underbart skönt att vara hemma, och jag njuter för varje minut. ♥

festivalhelgen

har varit helt underbar :) Det är sååå skönt att vara hemma, jag har verkligen njutit av dessa första dagarna hemma. jag hinner inte skriva så mycket mer, men tänkte bara höra av nmig, för vilken sekund som helst kommer louise min morbors fru och hämtar upp mig, sen bär det iväg till köpenhamn! skriver mer senare idag och berättar om helgen eller kanske i morgon. ♥



homecoming! :)

känns som man är mitt uppe i en flyttröra eller något, men det är trots allt bara packning. Nu har jag iaf fått med nästan allt, i morgon ska jag bara slänga ner de nödvändiga sakerna som tandborste osv, ja ni vet säkert hur man brukar packa. Men det ska inte finnas ett hål tomt, ska fylla allt så mycket det bara går, så jag kan lämna kvar mycket hemma. lyckost Malin, hennes bror och flickvän är ju här nu, och dem har med sig extraväskor som hon kan fylla, gud vad skönt det hade varit och bli av med en massa kläder som man inte använder, och som bara tar plats, så det stora sovrummet är också ockuperat av massa väskor, luftmadrass, så det känns verkligen som man är mitt i flytten eller något!
Men i morgon har vi examen i sömnad, lite spänd faktiskt, men får hoppas att det går bra. Sen följer sharona och hennes syster Ilona med mig hit och hjälper mig med min packning hem till dem. Vi åker tillsammans på torsdagmorgon hemmifrån sharona . ska bli sååååå kul att komma hem, ni anar inte! har saknat precis allt, och saknar fortfarande. det har till och med gått så långt att jag faktiskt kan sakna knutpunkten? haha, då måste ni förstå hur saknade ni är, och hela fina helsingborg. men missuppfatta mig inte, jag har det underbart här också, verkligen. det finns inget som hade kunnat bli bättre känns det som! men när man bara flyttar iväg så här från alla sina närmsta och sin stad man har bott i hela sitt liv, är det verkligen inte konstigt att man saknar det! och Milano är faktiskt ingen stad jag hade kunnat tänka mig att bostätta mig i efter detta. men en underbar stad att leva i och vara student för ett år :)

lite bilder som togs från sovrummet för kanske en halvtimme sen



kjolen, som jag sydde allra först


klänning nr 2, tog en snabb bild och sen dog batteriet,
det ljusrosa är chiffon, blir inte alls rättvis på denna bilden, men här é den iaf


lkjlj

                                                                      

take me somewere else

är i full gång med att packa inför hemresan, det är inte det lättaste ska jag säga, jag måste försöka ta med mig först vanliga kläder att ha under tiden jag är hemma, sen kläder jag inte använder här som jag måste ta hem, alla arbeten som är klara, och all material till det arbetet jag ska göra hemma.. men det allra svåraste är vädret hemma!! jag måste ju ta med långbyxor, shorts, linnen, långarmade, tjocktröjor och jacka? och vilka skor? blir flip flop blir för kallt? eller sandlader, aaaaaaa får panik! men det löser sig alltid, bara lite jobbigt.

lööööööördag

idag har det varit storstädningsdag! Malins bror och hans flickvän kommer ikväll och ska stanna tills vi åker hem. Så idag hjälpte alla tre till att städa, nu är här huur fräsht som helst. Sen gick jag och Malin och handlade, blev nog sista gången innan vi åker hem. handlade massa goda frukter, jordgubbar och smultron, mums!
nu håller jag på med min kjol, ska bara sy på ett sidenband längst ner sen är den klar, sen ska jag fortsätta på min andra klänning. Har ju exam i tailoring på onsdag, samma dag som skolan slutar.

Igår blev faktiskt en lyckad kväll! eller hur man ser på det, haha! Tillslut blev det bara jag och Malin som bestämde oss för att gå ut, och det stora problemet var ju vart? Men efter många om och men blev det Must, som ligger bara 10 min från vår lägenhet gåendes, helt perfekt tänkte jag och Malin. Så runt 12 tiden efter en timmes snackande vandrade vi iväg. När vi börjar närma oss ser det ganska dött ut, och mycket riktigt, haha det var stängt! så vårt första besök på Must blev kanske inte så jätte lyckat, men roligt hade vi! sen började vi vandra tillbaka och funderade på vad vi ska göra då.. så tillsut betsämde vi oss för Old fashion. klockan var ungefär tjugo i 1, och efter ett kommer man inte in på VIP. så vi var tvungna att få fatt i en taxi snabbt. så resonemanget blev att om vi inte får tag i en taxi innan 1 så blir det inte old fashion, efter 5 min,, tittade vi på varandra, vi skiiiter i det! haha :D så det blev till att vandra hem igen, och var redan hemma vid kvart över 1, huur skönt som helst. och sparade en massa pengar, plus att det var en minnesvärd kväll vilket fall som helst, det blir ju vad man gör det till :):)










tvättdags!

inte det lättaste att hänga tvätt om man är höjdrädd, och det gör inte saken bättre att balkongen lutar framåt, men vad gör man inte för nytvättade och friska lakan?




beach club eller must?

både jag och malin är klara, haha, ganska ovanligt endå, bibbi har precis duschat och sitter och tittar på tv, så jag tror vi var lite tidiga på det! men det spelar ingen roll, skönt att vara fäääääärdig! ooh nu är typ alla på tjejmiddag hemma hos emelie, jag hade också velat :( men vi får fira det när jag kommer hem. bara jag och tirre som inte är där känns det som, hon har ju flyttat till Umeå nu, så dem håller säkert på att packa upp och inreda sin nya lägenhet, och jag sitter här enda borta i Milano. men man kan ju inte vara på två ställen samtidigt. Nej, nu ska jag vara lite social!

lite bilder som togs nästan precis

    

segpropp!

guud vad jag är dålig på att uppdattera, men nu e jag här och det har hänt en massa sen jag skrev sist.. På kvällen var vi ju på den här MTV galan och det var live och allt, verkligen kul. Det var jag malin, sharona, bibbi, hanen och hennes kompis från stockholm. Vi höllt på att garva ihjäl oss när ett italienskt hip hop band uppträdde som jag och bibbi alltid skrattat åt på tv:n, så bara dyker dem upp och det rolia var att vi typ kunde alla deras låtar. Jag har försökt ladda upp filmer på youtube, men det går ju inte :( om jag väl får upp dem så ska jag visa er lite italiensk hiphop, haha :D

Sen kom ju efterlängtade Rihanna, gud så bra hon e, hon körde hur många låtar som helst,en efter en och man bara stod och njöt :) fick en hel del filmer och bilder där också.
Det är så annorlunda när de är typ festivaler här jämfört med sverige. folk röker marijana och sånt mitt på gatorna, typ brevid polisen! katasrof, men men tur att det inte är så hemma iaf...
I i onsdags åkte jag och sharona till ett annat badställe, först hade vi problem med att komma dit, vi bytade typ buss 4 gånger, sen när vi väl kom fram trodde vi först att vi hade kommit till en innomhusbasäng haha, men som tur var så var det ju utomhus. Så när vi väl ska hoppa ner i poolen, helt slut och alldeles svettiga och hela köret, är det några som säger till oss och pekar på huvudet, när vi kollar oss omkring, märker vi att alla har badmössa, asså badmössa! hahah, så vi var tvungna att låna varsen badmössa för att kunna bada i poolen, det var så pinsamt, för vi skrattade så mycket så vi knappt fick luft när vi hade dem här mössorna på oss, det såg verkligen hur fult ut som helst! sen använde vi oss av den iskalla duschen istället, och det var lika bra det :)

Igår , torsdag, var vi bara i skolan, och sen hem och plugga , gjorde klart 4 moodboards till personal design.. sen idag började vi kl 10 och efter det åkte jag in till doumo och träffade sharona och hennes syster, vi käkade lite på en jättemysig uteservering och sen gick vi runt och shoppade en massa. hittade faktiskt en hel del :)

Ikväll blir det antagligen the beach club, och i morgon ska nog jag och malin åka till det här poolområdet igen där sharona och hennes syster ska vara. Hoppas att ni får en bra helg ♥


glädje!

har nästan precis kommit hem från aquapark, varit där sen 11 i morse med bibbi och sharona, riktigt stort va det och skiiit kul :) precis vad jag behövde! Nu ska vi iväg till stan och se RIHANNA ! :):) det är sån MTV gala här , och det börjar kl 9. några bilder snabbt från idag :

  

snaaaaaaaaaaaart

det blev ingen aquapark igår, tråkigt nog, vädret ville inte som vi! det blixtrade och åskade, och det är verkligen inte som hemma. Här är det som att en lampa tänds och släcks hela tiden utanför fönstret och det åskar hela tiden, inga uppehåll här inte! sen började det hagla stora isbitar, haha, asså jorden kommer gå under snart. Men frågan är bara när! nej nu ska vi inte vara så negativa, men åskväder här i italien är iaf inget att leka med..
Det blev lite plugg, sen åkte jag faktiskt in till doumo och shoppade lite. var sååå länge sen, sen aleks va här! har inte haft någon tid alls. så det var skönt, blir nog några runder till innan jag åker hem för det är lite jag behöver fixa.
Idag har jag först solat lite på balkongen, sen har jag fortsatt med Photoshop och illustrator, har examen i det på måndag. Men det är inte alls svårt, vi ska bara göra uppgifterna som vi fått i skolan och sen lämna in det på en skiva. så hoppas att jag blir klar idag..

Nu har vi bara en helg kvar här innan vi åker hem, som kommer bestå av sol, bad, avslappning och sen måste jag sy klart min klänning. denna veckan går vi bara i skolan mån (bara lämna in skivan) tis 14-17 , fre 10-13 :):) sen ledig tills onsdag (examen i sömnad) sen åker jag torsdag morgon 06.30 :D lyckoruuuuus!





vilken lättnad

är verkligen helt slut nu, men samtidigt känner jag en helt underbar känsla att dem två värsta examen är över :) och vet ni vad det bästa är? fick 28/30 idag på Textile pattern :D jag hade verkligen inte väntat mig det, eftersom jag har varit så frustrerad över mina tyger och min moodboard, hela tiden tvekat och varit osäker. sen att jag och bibbi satt uppe till fem i natt och gick upp igen halv 8 på morgonen gjorde ju inte saken bättre heller. Men jag fick iallafall allting klart, alla mina 11 tygprover, 11 illustrationer och scrapbook. jag skulle vara i skolan kl 2, fem i halvtvå sitter jag och klistrar in det sista i scrapbooken, snacka om tajming! fast det var såååå stressigt och jag hann inte äta något på hela dagen.
Idag fick jag lite konstiga känslor när vi hade examen, jag kommer verkligen sakna klassen.. alla är så goa och alla stöttar varandra hela tiden. En tjej från Australien och en kille från Colombia är dem två som har fått 30/30 på alla examen hittils. det är verkligen sjukt hur duktiga dem är. man kan inte ens förklara, alla arbete dem gör ser ut som värsta konstverken. och det som gjorde mig extra glad var att en tjej som heter Doris, som läst Textil i 5 år på gymnasiet fick samma betyg som mig, då blir man verklkigen glad över man man presterat.

Här är två exemplel från min exam, så på den första från vänster, den gröna är från början ett vanligt grönt tyg, sen har jag sytt små små blommor och blad med en elastisk tråd, därför skrynklar det ihop sig, och det vita tyget är av polyester och nät, då har jag sytt in stenar i tyget från början och sen kokat det i 20 min, sen tar man ut stenarna så ser det ut som att dem endå är kvar. och den anfda bilden är bara vanlig vävteknik, jag har gjort de med brunt sidenband och ettt creme färgat band :) sen illustrationerna är först ritade för hand (bara konturerna) och sen färger och mönster i Illustrator och photoshop, inte som på fashion drawing examen. hoppas ni förstår på ett ungefär vad examen gick ut på,sen har jag ju 9 sånna här till...


 

Men det är såå skönt att det är över! ,  nu ska jag gå och sova, ska bara äta uppmin glass först. i morgon blir det aquapark:D godnatt!

hej i nattmössan!

är fortfarande uppe.. vi är inte klara med examen tills i morgon, katastrooooooof,haha. trodde inte att det skulle ta så lång tid med detta, men tydligen gjorde det, och speciellt när man ändrar sig hundra gånger. Nu sitter jag och försöker göra klart mina illustrationer, och bibbi sitter brevid och ritar för fullt, hoppas att jag kommer hinna sova någon timme iaf, annars kommer man ju inte känna sig kry i morgon, det återstår att se.. :/ vi har typ ont precis överallt, nacken, ryggen, ögonen, huvudet, benen, tandvärk och igår fick jag en knast i ögat. Så jag tror att ni förstår att det ska bli sååå skönt i morgon efter att min exam är över, vi ska åka till aqua park på lördag också :):)
Vår lägenhet ser ut som tredje världskriget för tillfället, saker precis överallt, men det ska storstädas i helgen! Nu måste jag fortsätta, tänkte bara skriva av mig lite :)

hoppas ni sover gott ♥ 

låååångt inlägg

då var äääntligen en av de jobbigaste examerna över, pust säger jag bara! men direkt efter var det upp till datasalen och fortsätta på mina illustrationer till fredag. Ingen lugn stund inte., Men nu ikväll har vi roat oss med gamla låtar på youtube, haha, typ han Dr bombay och Vengaboys! haha, den "were going to Ibiza" eller "my uncle john from jamaica och Gunther, "you touch my tra la la,, asså gud haha :D asså som vi skrattade. Det behövde vi måste jag säga. Man drömmer sig bort när man lyssnar på sånna gamla låtar, gud vad bra man hade det när man var liten egentligen! inget att tänka på.

men nu är man här och det är bara att kämpa på, har haft sån tandvärk idag :/ sjutk jobbigt! men har tagit en alvedon nu, så det har gått över lite grann. Till helgen blir det nog utgång till Beach club! det är ett discotek utomhus som dem har byggt upp som en strand. vi får se hur vi känner, men det skulle vara så skönt att koppla bort allt plugg!
Idag fick vi en symaskin också, av Bibbis brors mamma som bor här i Milano, riktigt bra, nu kan jag göra klart min klänning hemma och sy in och fixa en massa annat som jag tänkt göra innan skolan slutar.

och malins syster åker hem i morgon, dem var på Aqua park idag, har fått såååå mycket färg, är faktiskt lite avis, men efter denna helgen så ska det badas så det stänker om det :):) fast vi har ju börjat vänja oss vid värmen nu, skulle ta bussen hem igår från skolan vid halv 9, då stod jag och frös lite fast det var 25 grader. Här är det nu dagligen ca 30-40 grader.. så det ska faktiskt bli skönt att komma hem och kunna andas lite frisk luft!

Nu har dem flyttat en examen till så nu kommer inte mitt lov bli precis så lugnt som jag hade trott. Kommer nämligen ha tre examen när vi börjar igen.. Men det kan vara skönt att bara sitta inne och fixa med det typ om det regnar eller något, och alla jobbar ju endå! och förresten grattis davve till jobbet :) blev anställd i måndes på SABA, ett fruktlager, tagit truckkörkort och allt!

Nu ska jag återgå till min moodboard.. håller på att göra en om öknen,. eftersom de är min inspiration till min exam på fredag.. har fixat både Photoshop och Illustrator idag på min data så det känns som en stooor lättnad!

idag blev det mycket på en gång, men så blir det ibland. Tänkte ta med kameran i morgon och fota typ vägen till skolan osv, hur allting ser ut runtomkring, ni får ju bara se en massa bilder på mig känns det som. antingen tar jag med den i morgon eller nån dag innan jag åker hem. roligt va mormor? :) 

natti natti ♥ 

söndag!

igeeeeeeeeeeeen. men det känns underbart bra! för nu är det vara 2 veckor och tre dagar tills jag ska hem och slappna av till max! :):) I fredes gjorde jag klart mitt arbete i tec.of materials och igår gjorde jag faktiskt tre tyger! så nu har jag alla mina 10 tyger klara fast jag har fler ideer så tror att jag ska göra några till.
det är så mycket tankar och funderingar som springer runder i mitt huvud förtillfället.. jag menar, nu är de snart 2 veckor tills jag ska hem, sen när jag kommer tillbaka så är det bara 3 månader kvar, sen slutar jag. Vad händer då? först vill jag iaf resa en massa och upptäcka saker, ska jag söka jobb sen? eller ska jag fortsätta plugga någon annan stans? och allt annat förutom plugg och jobb som snurrar i huvudet. Milano är verkligen en stad där man funderar över allt, verkligen över precis allt. Det är fler som säger det och det är precis som att man på något sätt hittar nya sidor hos en själv, inser en massa saker om livet, om personer och om framtiden. Det ligger nog något magiskt täcke över staden, nej men.. det känns bara så iaf. Jag vet att jag en dag kommer att tacka Milano, det kommer alltid vara en stad som kommer ligga mig närma hjärtat. fast sen finns de ju såklart en hel del negativa saker också, haha, så roligt vi har haft om alla italienare, dem är verkligen ett folk för sig, men det finns ju självklart härliga människor också som man alltid kommer minnas, alla deras roliga reaktioner på saker och deras temperament är ju inte att leka med..
men nu ska jag iaf återgå till pluggandet. några bilder från igår, bibbi sitter och pluggar och min fina säng nu eftersom Malin och hennes syster är i det stora rummet, och alla tyger brevid, haha det märks i  hela lägenheten det att vi är mitt uppe i allt.

 


 


lite bilder :)

har hunnit med en massa saker idag vilket känns väldigt skönt. orkar inte rabbla upp allt men har bland annat varit och köpt massa typ, skrivit ut saker, och varit hos Neshat och hämtat ut alla bilderna från en photoshoot jag gjorde för en tidning till ett examensarbete, typ innan vi åkte till egypten. så här har ni några av dem, de var trash tema!


















I want it all!

tänkte ta en liten paus och ta en stund till lilla bloggen! Jag är i fullgång med båda mina examens arbete.. Är faktiskt snart klar med ett utav dem vilket känns riktigt skönt. det är såååååååå varmt men samtidigt så underbart. älskar verkligen varma klimat! nu när vi har köpt fläktar så är det inte alls samma fuktighet. och vet ni? Kackerlackerna är borta! vi har inte sett en enda sen vi la ut ett sånt gift på typ 4-5 dagar nu. och jag hoppas verklkigen att vi är av med dem. det är skönt att kunna sova i lugn och ro.. fast jag vet inte varför men jag har drömt så mycket nu dessa dagarna, kommer ihåg minst tre drömmar varje morgon som jag vaknar. tror de är på grund av all stress.. vi är verkligen mitt uppe i allt just nu. Det är dessa veckorna jag har fasat för sen första dagen jag fick schemat. dem tjejerna som jag gick med på modevisningen undrade om jag ville följa med och bada i morgon, det ligger lite poolområden lite varstans häromkring. jag skulle nog behöva det efter alla dessa dagar som jag suttit inne, inneständ i lägenheten. Men solen tar faktiskt endå! på min väg till och från skolan osv, har jag fått värsta ränderna efter mina flip flops, vilket måste betyda att solen tar fastän man inte ligger och pressar :) Jag ska strax sova, har börjat 9 nu två dagar i rad, så känner mig heeelt slut.. fick förresten 25/30 på fashion drawing :D blev jätte nöjd! med tanke på att jag aldrig ritat sånna modeteckningar innan, och provet inte kändes helt bra.. det känns som att det är så mycket att berätta när jag väl skriver, så det blir bara en stor klump, stackars er som läser, det måste vara rörigt. men så blir det.. Idag kom Malins lillasyster hit, för typ en timme sen, så hon ska stanna tills söndag. och i morgon ska sharona sova här, vi ska pluggaaaa massor! Nej nu måste jag fortsätta, ska skriva om Soyafiber, kul va? ;) oo nu är de bara tre veckor kvar tills jag kommer hem :D ni anar inte hur mykcet jag längtar, det ska bli såååååå skönt. sen kommer jag ju i lagom tid till hbg festivalen. ni är så saknade ni där hemma, verkligen,.allihopa. Jag har aldrig varit hemmifrån såhär länge.. när jag kommer hem har jag varit borta i 4 mån.. usch! vill hem till allt, till mormor och morfar, min kära morbror och louise dem sötaste kusinerna, vännerna, davve.. ni är såå saknade ska ni veta. vilka kramar ni ska få :) måste faktiskt bara för de lägga in en bild på mig och mormor förra sommaren.

världens bästa mormor, är så glad att jag har dig ♥