snart 1:a advent

Jaha, vad händer idag då? Vi har inte bestämt oss ännu men något skojjigt blir det väll.. Min älsk har ju fått körkort nu! grattis grattis & grattis! Jo nu har vi visst bestämt, det blir Väla :-) ska köpa några julklappar som jag vet och davve ska köpa en tröja. Sen får vi se vad vi ska hitta på, hade velat åka till ILVA i Malmö för jag vill ha en skrivbords stol som finns där. Men det kanske vi kan ta nästa vecka.. Samtidigt som Svedala!
Nu börjar det kännas att det är jul, har tagit fram det mesta av adventssakerna och i morgon är det julskyltning. Om det inte regnar så blir det säkert det. Men jag vet inte vad jag önskar mig ännu, vill inte önska mig presentkort detta året igen. Men kommer verkligen inte på något annat. Får hålla ögonen öppna ifall jag hittar något.. är ute efter ett par byxor eller jeans. Mina favorit har gått sönder!! Och det är på ett ställe som man inte kan laga det heller, och såklart går det inte att få tag på ett par likadana för dem har slutat att tillverkas. Så ja, som sagt, måste försöka hitta ett par nya. Nu blev det ändrat igen, eller inte ändrat men efter Väla ska vi köra ut till farmor och hälsa på! Nu måste jag sluta, blev ett ganska långt inlägg idag :-) Puss & Kram 

choklad i stora lass !!

Vilket är ert favoritchoklad? Min favorit är Noblesse, den absolut godaste! Har precis klämt ännu en ask :-)
 

söndag

Idag tänkte vi gå och se 2012, men när vi väl bestämde oss så var det inte många platser kvar, och vi vill ha våra favorit platser, så vi bokade i morgon istället. Hade även tänkt gå till julskyltningen på råå, men det är så tråkigt väder och inte speciellt kul om det börjar regna när man går där.. 
Så idag har jag fortsatt på min klänning jag håller på med! Ska bli en underklänning hade jag tänkt men vet inte riktigt hur det blir nu. Liknar lite mer en bröllopsklänning nu.. Men jag får väl se när den blir klar. 
Ett litet smakprov:

tisdag 17 november

Nu har det varit bloggtorka igen! Jag vet bara inte vad jag ska skriva om, har ni några förslag? Jag vill åka utomlands, bara så från ingenstans, nu nu nu! det hade varit så skönt, bara komma bort en stund och rensa tankarna. Hade velat åka till Kina, Indien, Afrika, USA, Paris, London, Rom, Vietnam, Malaysia, Australien, Nya Zeeland, Brasilien, Mexico och säkert många fler! Tänk så mycket det finns att se och uppleva. Det är bara så typiskt att man måste flyga överallt för att komma någon vart, men när man väl ska åka så får man försöka bortse från det.. 

.


                                              ♥

jaaa tack !


från tintinstyle.se

3 november

Ledig idag också, men har en hel del som jag måste fixa med, ringa runt en massa och boka in möte med den ena och den andre. Jag har inte jobbat sedan i torsdags förra veckan, men nu så blir det jobb onsdag och torsdag. This is it var verkligen jätte bra, förstår inte varför den har fått dålig kritik. Det är ju ingen "film" mer som en dokumentär, och man får verkligen komma honom närma på något sätt. Underbar människa alltså! 
Annars har denna helgen varit jätte bra, såg filmen i lördags och sen i söndags åkte vi till Ikea och åt frukost, 10 kr för bröd pålägg juice youghurt kaffe och lite annat. Träffade aleks en stund på söndag kväll, vi åkte till maxi och sen satt vi hemma hos henne och babblade en massa <3