Juldagen

I fredags var vi på Helsing med Melissa och Alen, och det var jätte trevligt! Fick ett bord vid 9, och sen satt vi där och åt och drack fram tills klockan blev nästan 12. Sen bar det av till deras butik där vi fick ett antal skrattanfall, folk som gick utanför trodde det var öppet och Melissa släppte in några, dem bara, :är det öppet nu?? som vi skrattade!
Vi var hemma runt halv 2 för jag skulle upp och jobba igår. & herregud med människor, vi hade fullt hus i 4 timmar, både jag och martina stod i kassan, och alla kläder låg helt hur som helst. Så det var skönt att komma hem och bara slappna av och inte göra någonting! Hade ont i halsen igår och självklart är jag förkyld nu, precis lagom till nyår och allt. 
Några bilder från i fredags ,

Julafton

På julafton var vi hemma hos Christine och Melvin. Vi började som vanligt med Kalle Anka och glögg med pepparkakor, sen blev det julbord för hela slanten. Därefter kom tomten och sen öppnade alla barnen först och sen öppnade vi vuxna på det vanliga sättet att alla öppnar en och en :-) Sen blev det risalamalta och sist men inte minst julklapppsleken. Min morbror hade lagt in ett stort paket som han fick från ett företag i julklapp och inte ens själv hade öppnat, jag kan lova att precis ALLA ville ha det paketet, så det blev ganska hysteriskt! haha, och i paketet låg en jätte fin skål i metall som Benjamin fick som bara är 10! Men han blev hur glad som helst, så det var väl huvudsaken. Jag fick tag i en sån huvudmassage, med nålar som masserar hårbotten som davve hade köpt, den blev mest poppis efter vi hade öppnat men ingen ville ha paketet i leken, så det kan det gå;)
Fick iallafall fina presenter från alla i julklapp och blev jätte glad. tack än en gång <3
Middag!
Jätte fin bild på davve och zienna i väntan på tomten
Isak står beredd att välkomna stackars tomten som hade så ont i ryggen
Alla nissarna hjälpte till att dela ut klapparna
& här är det julklappskaos!

Julstök !

Nu var det år och dar sen jag uppdaterade sist. Kommer inte ihåg allt jag ha gjort men nu de senaste dagarna har jag iallafall jobbat. Maria, Anna och Tirre har kommit hem från alla olika delar av Skandinavien så i fredes var vi på Haket och åt middag, sen i söndes åkte vi hem till Aleks där även Emelie, Louise och Nathalie var. Drack glögg, åt pepparkakor och massa annat gott sen körde vi julklappsleken som gick ganska vilt till på slutet haha, men det var super kul. Idag har jag fixat det sista innan julafton och ikväll packat in alla paket. I morgon blir det lillejulafton hos farmor och på julafton ska vi hem till min morbrors frus syster Christine. Kommer vara runt 18 st så det lär inte bli en lugn julafton :-) Men det är bara kul! 

En dag på jobbet för några dagar sen,
En ganska dålig bild från glöggkvällen, men man ser iaf hur mysigt vi hade det!
& Maria !

julpynt

Dessa fina julgranskulorna köpte jag idag. Fast jag dem ska sparas tills jag flyttar hemmifrån och köper min första egna gran :-) 
Kanske kan hänga dem i fönstret annars? Men jag blev bara så förälskad i dem <3