Amour vincit omnia

Godmorgon :) Jag & Melisa sitter och väntar på att Davve och Alen ska komma hem med frukost. Dem har sovit här i natt. Idag blir det en riktig slappedag, ska göra absolut ingenting. Sen blir det jobb igen i veckan, men har inte fått några tider ännu så vi får se vilka dagar det blir.
En bild på oss från midsommar, älskar dig!!

Bona valetudo melior est quam maximae divitiae

Igår var jag, Helene, Frank, Davve och Alen hemma hos Melissa och lagade fajitas, drack vin och hade det mysigt. Sen sov vi alla över hos henne och i morse skulle dem jobba, men jag är ledig! Så Alen körde mig hem vid 12. Har tvättat snart 3 maskiner, både med kläder, handdukar och strax lakan. Så skönt att få gjort allt på en gång!
Fick ett shoppingryck igår och ringde in vår extra tjej i butiken en timme innan jag skulle stänga. Jag kände nog på mig att jag skulle hitta något fint, bland annat detta följde med mig hem igår,
Ett mobilskydd / liten plånbok, från Santi DS 399:-
Ett armband som jag blev störtförälskad i från Granath, 449:-

fredag!

Är på jobbet, slutar snart. Har varit bra kunder idag och trevliga, så det har varit extra skoj! Ikväll ska vi bara ut och äta på Madame Mustache. Melisa & Alen har besök från deras inköpare från Italien, så vi ska ta dem på den god middag! Igår åkte vi till Båstad vid 10, kom inte i säng förens 4 i morse. Helt sjuk kväll var det!
Men iallafall nu ska jag ändra lite på hemsidan, har ju satt ner alla sommarsaker nu till 50%, + att det kommit in en hel del nyheter nu. Så ni får gå in & kika!! Hoppas att ni får en mysig helg ♥
Jag & Melissa sasasasa

Oslo by day & night

Är hemma nu och är såå trött! Men eftersom vi har tagit så himla många bilder, så var jag tvungen att lägga ut några annars blir det bara aldrig av. Ska lägga upp lite roliga bilder på facebook också när jag får tid. Kom hem vid 6 och var en snabb sväng på Väla med Davve och Alen & Melissa. Sen har jag packat upp väskan och i morgon blir det jobb 11-18. Bilderna som är här nedanför är först från när vi tog båten till Huuk som är ett jätte fint område där man kan sola och bada. Sen på kvällen gick vi till Operahuset och efter det till Akerbrygge igen. Där käkade vi en god pizza på Olivias, en god shake på fridays och sen ballade vi ur med kameran. (Men dem bilderna kommer icke upp här ha ha)
På kvällen
Operahuset

Oslo

Vilken dag! Har hunnit med hur mycket som helst och tagit hundratals bilder. Oslo är verkligen en helt underbar stad och jätte fin. Jag trodde inte att det skulle vara såhär fint. Vart du än vänder dig så är det något som får en att säga: ooh gud vad fint. Vet inte hur många gånger jag har sagt det idag. Vi har varit först  och kollade var terese gamla lägenhet låg, sen gick vi till Slottsparken som var hur stor som helst. Fick se slottet och allt! Sen gick vi Akerbrygge, går inte att beskriva det, var helt sjukt fint där. Ville bara sätta mig på alla uteserveringar och restauranger. Efter det gick vi till fridays (terese nya jobb) och åt en god lunch, gick i stan ett litet tag och till sist åkte vi till Frognerparken. Som var typ som en enda stor trädgård med en massa statyer och byggnader. Nu ikväll har vi ätit lite tomatsoppa och ska strax hoppa i sängen, ska upp tidigt i morgon och åka till en ö & sola och grilla. ha det så bra, puss & kram



















På väg till Oslo

Bussen kör nu ifrån Göteborg och har ca 4 timmar kvar tills jag är framme hos Terese i Oslo. Ska bli kul och avslappnande att komma iväg ett tag. Jag åker hem igen på onsdag, så det blir en kort visit men vi ska försöka hinna med så mycket som möjligt. De senaste dagarna har det varit fullt upp. Jobbat på dagarna och sen gjort saker hela tiden tills dygnet tar slut. Vi har grillat med Melissa och Alen i Margereteparken, umgåtts med Aleks innan hon åkte till Serbien, var på tempel i torsdags, har ätit på restaurang varannan dag typ, njutit av det fina vädret, hälsat på Sabrina på BB med sin nyfödda och fina son William. Sen har jag även fotograferat nya saker som jag tänkte slänga upp på hemsidan nu inom kort, möjligtvis om jag orkar det nu fram till Oslo. Nu ska jag ta mig något att äta och sen försöka sova en stund. Ha det så bra!
När Terese hälsade på mig i Milano!