Vårjackor !

Skulle behöva en ny vår/sommar jacka, hittade en hel del intressanta! Om jag hade kunnat köpa någon jacka nu så hade någon utav dessa definitivt varit på listan :-) Kolla bara denna skinnjackan från Levis!!!
Skinnjacka från Levis på nelly.com
Jacka från smartgirl.dk
Smartgirl.dk
dressforless.se
laredoute.se

Onsdag

Nu går dagarna sådär fort igen så man knappt hinner blinka känns det som. Önskar ibland att dygnet hade mer än 24 h. Idag slutar jag iallafall kl 6 och då ska jag möta upp Maria och några till för en fika eller något, får se vad det blir. Snart kommer Terese också hem, så då är nästan alla samlade igen, förutom Anna som inte kommer på sitt lov :( Nästa vecka blir det mycket jobb och förhoppningsvis kommer min webbutik att vara öppnad i slutet :-)

man kan ju alltid önska sig!

Dream big

måndag

Igår var vi i Köpenhamn hela dagen. Gick upp redan kl 6 och tog båten över tjugo i 8. Jag var på mitt första inköp på Forum kl 10 med costummade, ett relativt nytt märke som är super fint! Efter vi var klara med allt var vi helt slut, jag är inte van vid att gå upp så tidigt. Sen på kvällen hyrde vi män som hatar kvinnor, tråkigt nog somnade vi båda efter typ en kvart så vi får hyra den en gång till. Nu ska jag jobba tis och onsdag också. Sen på fredag blir det födelsedagsmiddag hos Maria, har saknat henne <3

Ledig idag igen

Skönt att vara ledig, man får gjort så mycket då som man bara går runt och tänker på annars. Igår fick jag min första leverans från märket Granath och var även och hämtade två koftor från Steverlynck. På tisdag nästa vecka ska allt fotograferas och upp på webshopen! Idag ska jag bara vara hemma, kanske åker ut till väla en runda eller något lite senare. 
Fina vita koftor från Steverlynck och sjalar från Granath
Två tunikor

ny blogg

Min bästa vän aleksandra har börjat blogga!! Hon utbildar sig till nagelteknolog och har precis lagt upp en bild på naglar hon gjorde i söndags, bara andra gången hon gör på en riktig hand, jätte duktig! Gå in här --> 
alecksandra

massa nytt !

Fick precis 4 stora kartonger från Cream, och sen ligger där 4 paket till under som har kommit under tiden Martina varit på Kanarieöarna. Är såå nyfiken! Även fast jag ska hålla i varenda krona nu, men titta får man ju :-) Jag blir som ett barn på julafton när det kommer en kartong, haha så barnsligt, men så är det!

det börjar närma sig

Såååååå tomt det har varit i stan idag, har kanske haft 15 kunder på hela dagen. Såhär lite folk har det inte varit sen förra året precis när jag började. Men jag har fått gjort en massa så det gör inget för mig :-) Bland annat ändrat designen lite, det var nog på tiden nu! Nu är det mesta klart med min web butik, väntar bara på kläderna nu så att jag kan få upp allting. Jag kommer att sälja bland annat Line of Oslo, Granath, Stylesnob och Steverlynck i shopen. Jag hoppas att den kan vara igång till slutet av nästa vecka iallafall. Till helgen ska vi till Köpenhamns modemässa och köpa in för höst/vinter av några märken. Sen kommer sakerna från Granath i morgon! Kommer att skriva adressen till butiken här så fort allting är klart. 
Nu slutar jag om en halvtimme, är så trött och slö, så ska bli skönt att komma hem.

lördagkväll

Har jobbat idag till 3, nu ska jag åka och hämta Davve sen blir det melodifestivalen!
Lite webcam bilder från tåget :-)

home sweet home

Vad skönt det är att vara hemma igen. Om jag någon gång ska bo i Stockholm så ska det vara inne i stan och helst bara på sommaren, för fy vad kallt där är! Vi kom hem i måndags natt, vid halv 12. Tåget var försenat mer än en timme på grund av vädret. Men det var ju inte så mycket med tanke på hur många tåg som blev inställda och var flera timmar försenade! Har iallafall haft det jätte bra i huvudstaden. Hunnit med att träffa alla också. Först Anna, sen Sara, sen Marianne, saras mamma och i söndags träffade vi Sharona. Var mer än ett år sedan vi sågs så det var ju på tiden. Vi hade massor att snacka om och tiden sprang iväg. Sen på måndagen så gick vi en sista runda på stan innan vi åkte hemmåt. Var ledig igår och idag så har bara suttit och jobbat. I morgon blir det jobb och lördag, måndag och tisdag. 
kkk..kaaall..llllttt