helt ofattbart!

haha :D asså , ni kommer inte tro oss, men sanningen för tala för sig själv! Igår när jag och Aleks gick till old fashion, det roliga var att när vi kom var det heeeeelt dött! vi var typ först, så vi gick typ runder och segade, sen när allt kom igång så kom vi först in på VIP, efter att vi varit där ett tag ser vi några stora killar komma utanför, jag tänkte direkt att det typ var någon maffia eller något, för dem såg så stora och alla kollade efter dem. Sen tänkte jag inte mer på det, så efter en stund säger aleks, Carro , det är Markus Schenkenberg!! haha :D vi kollade flera gånger för att fatta att det verkligen var han , och det var det! haha men det är inte det bästa, det bästa är att vi tillbringade resten av kvällen med honom och hans fotograf Mikael! Han kom fram till mig typ efter 10 minuter och började prata italienska, jag bara , hehe jag är svensk! så tyckte dem de va skit kul, sen va vi med dem hela tiden, heeeeeeelt sjukt säger jag bara! och när vi skulle gå,, ville han att vi skulle följa med till hans hotelrum, vi bara , neeeej, haha, han var skit full också! men vi bytte nummer, alla 4, haha :D helt jävla sjukt! Världens första manliga toppmodell! verkligen ett minne för livet! :)

Jag får upptadera om vad jag och aleks hittar på sen, ska gå nu, för sharona , erwing och sofie kommer strax, så ska vi förfesta lite sen får vi se vart vi går.

Några bilder från igår (fick tyvärr inte fota honom, det kändes dumt också)

image467image468

image469

image470

bla bla bla bla

hej i nattmössan :) tänkte skriva av mig lite innan jag ska krypa ner under täcket. just nu är det typ kalabalik runt om mig, fast jag försöker hålla mig lugn, annars hade jag nog brytit ihop vid detta laget.. med tanke på allt som snurrar i huvudet. Idag tittade vi på en tråkig dokumentär om yamamoto, och under tiden skrev jag ner på en lapp allt som måste fixas till varje ämne, och när jag väl insåg hur mycket det verkligen är spred sig lite panik ångest.. men det enda jag kan göra är att försöka fixa så mycket som möjligt så snabbt som möjligt. Jag ligger exempelvis efter med 4 moodboards, som ska göras i Photoshop. vilket inte är min starka sida, ännu! Om jag ska rabbla upp allt som jag måste göra så kommer ni somna, så det fick räcka för denna gången :) Har förresten bytt rum nu också, så nu sover jag ensammen, har delat rum med Bibbi innan sen vi flyttade hit, men nu har jag masterbedroom, haha, eller vad man ska kalla det. men jag kommer krypa ner i Malin eller bibbis säng om jag blir mörkrädd, dem får akta sig! haha  , uch vad jag svamlar. men jag tror att jag behöver skriva lite ibland, fast det kommer nog bara bli på kvällarna, vid denna tiden ungefär. precis innan jag ska sova. I morgon ska vi på en exibition om futuristisk stil, ska bli spännande! men innan det ska vi iväg och köpa massa material till textile pattern, sen slutar vi 7, och då ska jag hem till sharona och nanna där. sen är det redan onsdag, och dagen efter kommer aleks :D längtar, längtar, längtar! nej nu måste jag faktiskt sova. godnatt på er ♥


image466
från förra helgen på Old fashion


23/5

alltså vilken dag, jag är helt överlycklig! förutom att jag dock är väldigt trött och har tusen saker att göra. men för tillfället spelar det ingen roll. Idag på vår Textile Pattern lektion skulle vi åka med klassen till en tyg fabrik. Läraren har bara sagt en frabrik som tillverkar silke, så vi skulle se hur det gick till. Så när vi kommer dit så är det alla dem mest kända märkena som tillverkar sina tyger där. Jag såg vad LV, Chanel, Dolce&Gabbana, ferragamo, Prada, Gucci, mfl ska ha för färger och mönster till sommaren 2009! Vi fick se heeela prosessen, från där mönsret trycks på siden, tills det är helt klart och ligger på rullar. hihi, alla i klassen var helt extas, haha :D det var så roligt att se, och läraren bara log hela tiden! det hade nog inte varit samma sak om hon hade sagt något innan, jag trodde bara att det var en tråkig fabrik, men det var det ju verkligen inte, så om ni köper en scarfs av LV nästa sommar så kanske jag såg när den trycktes ;) hehe! jag köpte två scarfsar som ett litet minne, en från Viktor&Rolf och en från NinaRicci :) Ikväll blir det plugg, plugg, plugg, samma i morgon! :/ har såååååå mycket nu. Så denna helgen blir intensiv, inte mycket vila inte. fast vi gottade oss med pizza, en stor cola och champagne innan, tycker faktisk att vi kan vara värda de, nej nu måste jag forstätta, var bara tvungen att dela med mig av min upplevelse, ha en mysiig fredagskväll, ska ladda upp nu med rostad majs, haha.. lät inte så gott precis ;D

jag vill skriva en novell

tror faktsikt att min novell hade varit väldigt spännande, eller kanske en deckare, med en massa frågor och gåtor som man måste försöka lista ut. Jag hade själv viljat läsa min deckare, så jag skulle haft svar på alla mina frågor i slutet av boken. eller vill man verkligen veta?
jag tror att jag egentligen är alldeles för trött för att sitta här förtillfället, men jag var bara tvungen att låta mina händer svepa över tangentbordet, haha , asså uch vad jag är trött!! har varit i skolan till 7.. direkt hem lämna ny nyckel till Malin för vi har fått en ny dörr där nere :D superfin, tänkte fotta den, men hann inte.. kanske gör det i morgon. Iallafall sen gick vi och handlade, hem, äta, och börja plugga på italienska som jag har prov i på onsdag. och i morgon slutar jag också 7 så det blir bara hem och sätta sig, hemskt tråkigt, men det måste göras! och jag vill ju trots allt lära mig :) Helgen har väll varit bra, har haft sina sidor.. denna veckan kommer gå snabbt, för snart är redan italienska provet över och då är det torsdag dagen efter, vilket betyder att det bara är EN vecka till min efterlängtade, bästa, underbaraste vän ska komma hit. du anar inte hur saknad du är aleks!

Nu känner jag att mina ögon går i kors, så tror jag ska hoppa i bingen :)

buenanotte,. ♥


aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah!!


vi är omringade av kackerlackor!!!!!!!!


sjung om studentens lyckliga dagar

uch vad jag också vill ta studenten igen! asså guud, nu när jag tänker tillbaka, så sjuuukt kul allt var.. nu när man läser alla ers bloggar som ska ta studenten, vet PRECIS hur ni känner! och den känslan är underbar, men samtidigt skrämmande, det är det som gör det så speciellt. man längtar så mycket efter costa resan, efter balen, efter studenten, samtisigt som alla är medvetna om att man aldrig kommer att ha det såhär igen.. träffa sina vänner varje dag, gå till skolan varje morgon som man gjort i 12 år.. vilket gör det hela ännu mer känslosamt! från och med dagen man åker till Costa förändras livet! vilket är helt sjukt egentligen..men det är livets vändpunkt.. och jag säger bara ta vara på VARJE minut ni har kvar med varandra, för inget blir sig likt efter. alla går sina egna vägar, det inser man nog inte förens man har varit med om det. helt plötsligt är alla sina närmaste vänner inne på sitt eget spår. som sagt livet börjar dagen ni åker till Costa, och det är precis dem känslorna man får när man är där, man blir bara så lycklig och på samma gång ledsen, så jävla sjukt bara!! så jag hoppas att ni alla studenter får en underbar och oförglömlig student! och en super bra fortsättning i livet.

och nu sitter jag själv här, ett år senare, asså ETT år sen jag tog studenten? helt sjukt vad tiden går snabbt. när man tänker tillbaka på hur man kände sig precis i denna situationen som många 89:or är förtillfället, säger bara njuuuuuuuuuuuuuuut !! vill också säga att gör det ni känner för, det är nu ni har möjligheten till ALLT! verkligen till allt, det finns ingenting ni inte kan göra. där är bara att välja och vraka, för världen har så sjukt mycket att erbjuda!!


jag & maria minuterna innan vi skulle springa ut
image465

SP3A, sha la la la la, SP3A, sha la la la la la! :D ooh jag saknar allihopa!!

you were like my lover and my best friend all wrapped into one

uch vad jag är dålig på att uppdatera,. men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge ! :) Det händer iallafall en massa nu, och skolan är i full gång som jag nämde i det förra inlägget. Idag hade vi en ny lektion technic of materials, så nu ska vi lära oss var alla tyger kommer ifrån, vilka proteiner dem är uppbyggda med och massa annat, jag var ganska lost i vissa tillfällen för molekyler och mineraler är inte direkt min starka sida och speciellt inte när man knappt förstår det på svenska så ska man kunna det på engelska. Men det löser väll sig! Det intressanta är att vi lär oss hur man ska hantera alla olika material, som typ hur man ska tvätta, vilka som har UVA, hur man ska torka kläderna, vilka som andas bra för huden och massa sånt!
I morgon ska jag börja sy min första kjol! :) har köpt typ och allt och mitt mönster är klart, så får vi väll se hur det går, har gjort en väldigt simpel för att jag vill lära mig grunderna innan jag ger min in på komplicerade saker.. får väll lägga in en bild när den är klar. Helgen var också lyckad. I lördes var vi hemma hos Sharona, eftersom både Hanens kompis Hamraz och Sharonas kompis Maja var här samtidigt ich hälsade på så gick vi ut allihopa. och det blev ju självklart atlantiq! fick höra att dem ska stänga under sommaren vilken är sjukt tråkigt :( bara för det är så lite folk på alla ställen som inte har dansgolv utomhus. fast jag kan tänka mig att det blir väldigt varmt inne..
I morgon ska sharona sova här, så blir det lite plugg! ska göra en moodboard för elsa schiaparelli till personaldesign på fredag. och läraren verkar vara ganska sträng och han vill inte se några simpla saker.. så får väll börja på den i morgon :)
Några bilder från i lördags:


         

bild 1 är på mig och Maja och bild 4 är på Hamraz och Hanen,.. det är dem ni inte sett innan :)

Qual che cosa

freeeeeeeedaaaaaaaaaaag. äntligen! det ska bli såååå skönt att sova ut. Ni anar inte hur mycket vi har i skolan nu. går ca 10-7 varje dag hela maj & juni, inklusive massa examensarbete.. denna veckan har vi börjat med tre nya kurser, techn. of materials, personal design & O Projekt heter kurserna. och alla verkar vara riktigt roliga och intressanta. Det händer så mycket i skolan nu så jag vet inte ens var jag ska börja. I början uppdaterade jag er om typ allt jag gjorde, men det är omöjligt nu. Fick förresten 30/30 på examen i mönsterkonstruktion :D:D hade verkligen inte väntat mig det, så blev super glad :) Idag blir det nog pluggkväll eller bara ta det lungt kväll. Sharonas kompis från sthlm kommer vid 11, så om hon ville ut, så drar vi till atlantiq, annars väntar vi tills i morgon. & snart kommer Aleks :D:D läääängtar så mycket! uch vill bara ut och shoppa, känns som att det var evigheter sen, köpte bara en väska och armband i Egypten, vi hann inte ens handla. Så i morgon kanske jag får ta mig en runda :) Hoppas ni får en bra fredagskväll, ciao ciao♥

image453

sharm el sheikh !

jaha då var man tillbaka i Milano igeen! vår resa har varit helt obeskrivlig, det var så skönt att bara komma bort och tänka på annat. Jag har fått en helt annan syn på egypten nu. Det är verkligen jätte fint. Vi bodde på värsta lyxhotellet med 3 pooler och 2 stora restauranger och vårt rum ska vi inte snacka om, haha! ett stort sovrum, ett vardagsrum, två badrum och riktigt stor balkong. Vi har helt enkelt njutit till max! i fredags åkte vi buss till Kairo, som tog 6 timmar, egenom massa öken och allt, sen besökte vi pyramiderna, det var såå mäktigt! går inte att beskriva det. Sen åkte vi tillbaka samma dag 6 timmar igen. Men han körde som en galning, så det blev inte så mycket sömn precis men en upplevelse för livet! Nu är jag super stressad, har exam i Pattern i morgon och massa andra saker. Vi har fottat över 600 bilder, men jag orkar verkligen inte lägga upp så många för det tar sån tid att ladda upp på bloggen. Så ni får lite gott och blandat.