kan inte låta bli att sakna det





M.

Idag vaknade jag med tuppen kändes det som, louise kom och hämtade mig redan 08.30 för träning. Men jag ska inte klaga har ju äntligen blivit någorlunda fri från förkylningen så idag kunde jag svettas. Sen har jag faktiskt suttit och sytt efter det! Är snart klar med min första kavaj eller jacka eller vad man ska kalla det, inte illa? Jag satt här igår och gick igenom alla mina mönster från Milano, sen fick jag för mig att jag skulle testa göra ett mönster till en kavaj. och tydligen gick det ganska bra eftersom den alldeles strax är klar! den är ganska kort, puffärmar med lång arm och sen får jag se om jag ska sätta dit en knapp eller något, blir endå fint utan det, jag ska lägga upp en bild så fort den är klar!
Ikväll ska jag sova hos älsk och på onsdag blir min första jobbdag :)


Maria 21

Några bilder från Marias tjejmiddag igår, hade riktigt skoj!
Härmade kändisar och spelade charader, har nog inte skrattat så mycket på länge. Men på grund av snöstormen blev det hem till davve istället för utgång, tack för igår !!
   
    

helg.

Fredag ! skönt, det är alltid något speciellt med fredagar, eller hur? Har nyss städat lite, ska snart ta på mig och sen möta aleks i stan, klockan 4 ska jag till butiken för vi ska gå igenom rutiner och lite sånt. Hoppas jag får börja snart, är så rastlös att bara gå hemma hela tiden. Nu har jag varit 4 gånger på skolan och det är väll helt okej.. Jag kommer ju lära mig mycket men än så länge känns det bara som vi har gått igenom sånt jag redan kan. Så till nästa gång kanske jag ska hoppa över det dem gör nu och börja på andra mönster jag aldrig har gjort. Vi hade modeteckning i tisdags första gången, nu ska vi rita på A3, tycker det ser hemskt ut! men vi får väll se vad man kan göra för att få det att se bättre ut. Jag är ju van vid A4 nu. Ikväll blir det nog lets dance och lite sånt, och i morgon har ju Maria tjejmmiddag! Nästa helg fyller jag år, hiih, men ska inte ha något stort, tänkte gå ut och äta bara med de närmsta. Igår var jag hos farmor,vi pratade om allt möjligt, var jätte mysigt! :) Nej nu ska jag ta på mig och sen äta! Hoppas ni får en bra helg

från mönster rummet

ss 2009


Chloé


Donna Karan


Lanvin


Alexander Wang

for my valentine


rundvisning.

Igår var första gången på kvällskursen, det var väll helt okej men det går ju inte att jämföra med Milano.. Vi är 9 stycken och två lärare. På tisdagar är det mode teckning och på torsdagar mönster & sömnad. Det var ganska kul att se vilken skillnad det är på en sånhär skola i sverige om man jämför med IED. Det roliga var att första dagen i Milano så var det inga snack om presentationer och rundvisningar, när klockan var en minut över schemalagd tid så stängde Montanini dörren, släckte lampan, satte igång overheaden och sen började undervisa. Punkt slut lixom.. Men nu var den vanliga visan med rundvisning, även fast det var precis och endast den vägen man gick igenom för att komma till det rummet vi var i. och sen skulle ju självklart toaletterna också visas. Presentation, osv. Men det blir säkert bra, huvudsaken jag får hjälp med det jag vill ha hjälp med :)
Det är två till från helsingborg, så vi ska samköra, vilket känns jätte skönt. det är ju trots allt ganska drygt att ta sig till malmö..

if I tell you I love you belive me I really do


svart clutch- piperlime.com
svarta lacksandaletter - Brian Atwood
siden linne - Vanessa Bruno , net-a-porter.com
armband med berlocker- juicy couture
grått linne - odd molly
beige tröja - weekday
solglasögon - Chloe


make a wish






bowling.

igår var blev det bowling med emelie & martin. Hade en super trevlig kväll, skrattade så mycket åt allas moves precis när man släpper klotet, eller innan man släpper det som i emelies fall! det är väll det som alltid har varit bowlingens charm? Efter det åkte vi hem till emelie, köpte med oss lite chips på hemmakväll sen blev det slutet på melodifestivalen och början på braveheart. Idag har jag bara slappat, pratat i telefon och suttit här. Ska börja städa nu och sen rita lite.. börjar ju skolan på tisdag! längar :):)











fredag.

Det har väll inte hänt så mycket sen sist jag skrev.. Igår var jag & louise och tränade igen, har faktiskt inget träningsvärk idag vilket betyder att jag förmodligen inte tränade tillräckligt.. Vågar inte ta i för mycket eftersom det var så länge sen jag tränade sist.. men det blir bättre och bättre! Sen på kvällen körde jag hem till davve. Idag var vi en snabbis på väla och sen kom Szili och Tomme och hämtade upp oss. Provkörde en Audi S3, herregud, jag rörde bara lite på gasen så var jag uppe i 90 kändes det som! Sen körde jag bara hem och nu blir det strax Maxi för att posta lite saker från tradera och sen hem & kolla lets dance!
I morgon ska vi antagligen bowla med emelie och martin, ska bli skojjigt :):)

tisdag

Idag har det varit en sån konstig dag. Drömde mardrömmar om tsunami igen,förstår inte varför jag gör det, vaknade, hela dagen har varit perfekt och jag har varit sådär konstigt lycklig. Gick till arbetsf. kl 13 för jag trodde att jag hade tid då, men det var i morgon kl 13. Sen var jag i butiken och ägaren visade mig det mesta hur allt gick till, lite "regler", jobbtider, inköpsställen och lite sånt. Så vi satt och drack te och pratade i nästan en timme, super mysigt! Sen gick min tid ut på parkeringen. Ikväll har jag pratat med både aleks, emelie och sen ringde jag Malin. Efter det hamnade jag på en blogg som fick igång mina tankebanor, saker jag själv varit med om som man helst vill men kommer aldrig någonsin kunna glömma. Det är en del av min vardag, det har blivit en livs stil. Det jag vill komma fram till är att hur en dag på 365 dagar kan innehålla så många glädje känslor men samtisigt så mycket sorg och saknad.

helg.

Ännu en helg har gått, men en bra sådan! :)  I lördags hade davve bokat bord på thai corner och bjöd även på den goda maten. Jag åt wokad kycklingfilé med grönsaker och cashewnötter och blev helt propp mätt, vi kunde knappt gå därifrån haha.
Söndes var vi bara hemma, sen körde jag hem till emelie vid 8, kollade lite på tv och snackade en massa.
Idag har jag varit hos läkaren 10.45. sen kom davve in till stan så vi yrade runder ett bra tag, åt dagens på Haket och sen yrade runder lite till eftersom jag skulle till arbetsförmedlingen klockan 3. Vid 7 åkte vi in till väla för jag skulle köpa ett armband från Oxxo för mitt presentkort. Så står vi vid kassan och då säger davve att han vill ge mig det. vilken övveraskning blev helt chockad och riktigt glad, det är så fint! 
I morgon kommer louise och hämtar mig kl 9.00 för att åka och träna, ska bli så skönt att komma igång. Nu har man ju legat på latsidan i mer än ett år, så det är på tiden att börja röra på mig nu.. Har köpt nya träningskläder också på h&m, 149 för byxorna och 149 för tröjan. helt perfekt!
Hoppas att ni också har haft en bra helg!