rea!


ska strax gå hem, om en kvart! :) har varit mycket folk idag eftersom det är rea. Butiken stängs ner på lördag, så vi håller på att leta ny lokal, och jag håller på att söka extra jobb så länge. nu ska jag gå till gina och möta aleks som slutar kvart över 7, sen ska vi sola och sen sova hos henne ;D intressant va? nej, måste räkna kassan nu.
bye ◊

YES!


klarade uppskrivningen idag! :D:D wihoooo! vad jag é lycklig





ensammen ;/

sitter här i min ensamhet och väntar på älsklingen. Han ska ta bussen om 2 min :D jag saknar han! ibland känns det som att vi inte träffats på evigheter, när det egentligen bara är 1 dag. älskar att känna såhär. jag är så glad att det fortfarande är vi två, det finns inget som kan dela på oss älskling. vill upptäcka allt med dig! på onsdag har vi 2 år och 3 månader. & jag vet att det kommer att blir mycket längre!

jag älskar dig / ♥

livet leker

Per gessle på sofiero var bara så underbart, så jävla mycket känslor man får fram, minnen och allt. Jag och älsklingen stod först i kö i 45 minuter och pratade med några trevliga pensionärer :) sen var det in och försöka trycka in sig på någon gräsplätt med sin filt. Ur picknick korgen dök det upp pastasallad, cider, jordgubbar och annat gottit.  Kl 9 var konserten igång, vi lämnade filt och allt och gick fram till scenen. Stod nästan längst fram under hela konserten och mös i davves armar, underbart! 
Igår skulle vi äta på Haket med jeppe och jossan, men som vanligt var där fullt. så vi åkte till malmö, haha! davves och jeppes idé. men det var mysigt! åt gott och åkte en mega stor bil :) 
idag vet jag inte vad som händer ännu, inget vidare väder ;/ ? ledig i morgon iaf, så jag ska sooooooooova!

be good!

en sak till, aleksandra är den underbaraste människan som finns. du é bäst! ♥


           

:)


image137

Ikväll på Sofiero 20.30!

sommaren här?

back to reality. igår kom aleks till jobbet halv sju sen bar det vidare till oj för att träffa maria och terese. vi storhandlade, kött, potatissallad, korv, chips, cider, mm. sen tog vi bussen ner till gröningen där vi mötte upp anna och valde ut någonstans att sitta. engångsgrillar är däremot inget att rekomendera egentligen, men vad ska man göra i en situation som våran? tända eld i gräset går ju inte precis. vi gjorde iaf ett antal försök att få igång grill nr 1, men tillslut enades vi om att den inte fungerade, så igång med grill nr 2 vilket fungerade utmärkt. anna grillade korv, aleks gjorde sin egen mix och anna och maria grillade pepparstek. annas korvar trillade ner lite då och då men dem var lika goda för det :) efter maten rökte vi hasch, haha nej, vi rökte vattenpipa med mangosmak, vilken jag fortfarande känner lukten av efter alkeks enorma utblåsningar rakt i mitt ansikte, men det var gott :) mot kvällen kom fille och davve som en godisbit på tårtan. lite senare omvandlades annas bil till en taxi och jag, aleks och davve tog den. nej, men jag älskar att åka bil med anna, hon kör så bra! vi svängde inom statoil där aleks storhandlade ännu en gång. sedan bar det av hemmåt. tack allesammans för en super mysig kväll!


Men idag däremot så blev jag RÅNAD! nej men nästan, jag tog fatt en tjuv :D det är svårt att förklara här men till slut så hittade jag iaf en bh i en kvinnas coop forum-papperskasse och drog upp den och sa att denna tillhör oss. jag var i chocktillstånd så jag bara sa till kvinnan, UT härifrån! sen ringde jag vakten. var helt skakig efteråt och ringde alla men ingen svara, tillslut fick jag tag på Maysa som kom ner direkt. Vakten fick iaf tag ¨på kvinnan, men kan inte bevisa att hon tagit något. nu har man varit med om det också!

nu tillbaks till det roliga, lite bilder från gårdagen..


                

minnen

Sitter på msn och skickar bilder hit & dit, samtidigt som man kollar igenom alla på datan, så sjukt mycket bilder man har. sen flera år tillbaka. tänkte dela med mig av mina upplevelser :)

                                         

sol, vind och vatten

Igår kom Aleks äntligen hem, så jag, aleks maria och terese stack ner till mezo en stund. sen bar det av vidare till bogart´s för att köpa lite godis. davve skulle spela poker så jag var hos aleks till lite över 12, sen åkte han hem till mig efter det. Ikväll blir det grillning på gröningen i det fina vädret, men ska först jobba till 19.00. började inte förens 2 idag och i morgon börjar jag 3, så då hinner man med lite mer på dagarna. Have fun!


image98

back to work

idag är jag seeeeeeeeeeg, men ändå pigg :S jag tror att jag är lite övertrött faktiskt.. var inte hemma förens halv 2 igår. men det var trevligt hos emelie!
har suttit och läst i teoriboken typ största delen utav morgonen här på jobbet. snaaaart uppskrivning, MÅSTE klara det. jag orkar verkligen inte hålla på med detta jävla körkortet mer. sen har jag lovat anna att direkt när mitt körkort landar hos mig åker jag & davve upp till stockholm över en helg och hälsar på :) hihi! så kan jag passa på att ta ledigt någon dag från jobbet. jag får ju inte sliiita ut mig helt.
på torsdag ska jag & älsklingen se Per gessle på sofiero, var typ ett halvår sen vi bokade. ska ta med oss filt och picknick & sånt, det blir säkert mysigt. Idag blir det 30-års kalas hos min käre morbror direkt efter jobbet, sen ska jag hem och soooooooooooova. ledig i morgon, fast på kvällen blir det nog pastamannen i båstad, vi får se :)

Här nedan är massa saker från toshop som jag har spanat in medan klockan tickar här på jobbet. Synd bara att inte vi från Sverige kan beställa ;/


Visst e det fiiiint? :)


image97

grattis emelie!

är på jobbet, slutar om en timme. idag har först tirre varit här typ en halvtimme, sen kom maria 25 min och sen kom davve 10 minuter! trevligt med besök:) och sara också i morse! det var kaos här ett tag, en tjej som provade bikini samtidigt som två kunder frågade om olika behåar och ollika storlekar, sen ville hon som prova bikini ha en annan storlek och en annan underdel, så fick jag springa som en galen höna och hämta det, så ville den ena kunden ha en annan färg så fanns inte det, ooh!! så till slut så var det KÖ till provrummet, haha KÖ! nog första gången i denna affärens historia, nej men det har faktiskt inte hänt innan när jag har jobbat.

Ikväll blir det först tjejmiddag i en lokal för emelie som fyller 18!! sen blir det typ fest efter kl 21.00. hoppas hon blir glad för presenterna :)

och tack maria för du väckte mig, annars hade jag losat 5000:- !


"vi gratulerar, vi gratulerar, vi gratulerar lilla emelie idag
med blommor och blader vi göra henne glader
ja vi gratulera lilla emelie idag,
ett fyrfaldigt leve, HURRA, HURRA, HURRAAAAA!!!"

dagens...?


Dagens låt:
Jennifer Lopez skiva, som går om & om igen...
Dagens smink: som vanligt, foundation & mascara
Dagens klädsel: lee jeans och vit tröja med rödgröngulguldig skarfs :P
Dagens händelse: vaknade 20 min innan bussen skulle gå, hjälp!
Dagens bästa: träffade maria på OJ
Dagens vill ha: kunder som kommer & handlar :)
Dagens drog: sängen
Dagens tråkigaste: vädret såklart
Dagens finaste: min älskling när han sover
Dagens köp: bröd, jucie och en pan pizza på Oj
Dagens mat: panpizza!
Dagens mående: glad men lite rastlös, därav denna lista..

lite godingar :)

image96

GRATTIS!

till Anna, för platsen på den ettåriga linjen på Balettakademin! så jävla glad för din skull. Vi får åka och hälsa på varandra sen. Du får komma till Milano och jag till Stockholm. hihi!

parmesanost?

Det blev inte hotel 2 endå, vi såg The transformers eller vad den heter. Den var faktiskt riktigt bra, man var inne i filmen hela tiden fast att den var 2 och en halv timme lång. Sen i söndags bar det av till Båstad kl 10.00 på morgonen. väl där visade davve mig allt och hur jag skulle göra. Nu under dessa dagarna som han har jobbat så har det inte alls varit mycket folk, så vi förväntade oss inte alls mycket folk igår heller. Vi satt där och slappa och åt lite glass, lyssna på rix fm osv. när klockan var ungefär runt tre så stack farfar, (han som kör oss dit och hem, han kallas farfar). Så vi tänkte väll att de va rätt skönt att det bara va vi. Efter en halvtimme, fem eller tio meter lång kö, haha! asså vi såg nog ut som några stressade tuppar. jag hade bara tagit emot 2 kunder innan alla dem kom. herregud, fatta inte vad som hände, det var typ som en hel turistbuss kom och var hungriga. sen tog pastan slut haha, så vi var tvungna att be kunderna vänta i 10 min. Vi var ju inte alls förberredda på alla dessa människor. men till slut blev det lungt igen, efter ca 1 1/2 timme. Det visade sig att det hade varit paus i någon tennis tävling, det var därför alla dök upp som några hungriga ankor som inte fått mat på en vecka. men det var riktigt kul efteråt, jag och davve satt där och var helt chockade, haha! ajja, det var väl antagligen lite förberedande inför vad som komma skall. men vi ska iaf inte jobba på rix fm festivalen imorgon. ska på kalas + att det är kö från ca 12 på dagen till 6 på morgonen, alltså sjukt mycket folk! men annars var det riktigt kul, fin vagn också med högtalare utanför som spelar rix fm, haha! :D på vägen hem ska vi inte prata om, vi åkte med han som äger vagnen, först körde han 140 på 70 väg, haha jag höllt på att kissa ner mig. Sen kom vi upp på motorvägen, 120, 130, 140, 150, 160, 170, 180 då sa jag till och bad honom köra lite saktare, var tvungen, annars vet jag inte var vi hade hamnat. han sa att han brukar ligga runt 200 på motorväg. men vi kom hem iaf!
är på jobbet nu till 7 sen ska jag och davve ta en liten solning tror jag, det behövs ju när solen själv inte vill titta fram.
Bye!

Hostel part 2

är på jobbet som vanligt :) just nu är det ganska segt, ingen kund idag, bara några stycken veliga typer som tycker allt är för dyrt.  Ikväll ska jag och älsklingen gå och se Hostel 2. ettan var faktiskt bra men lite väl hemsk, så vi får se hur denna är! Inte en enda ledig dag denna veckan, i morgon ska vi till båstad och pastamannen redan kl 10. men jag har faktiskt ingen längtan till att bara ligga och sega, ibland är det skönt när man har något att göra hela tiden.
Aleks kom heeeeeeeeem! det är så tyst i telefonen, jag saknar dig faktiskt jätte mycket! davve säger att jag har förhållande med två personer, den ena är han och den andra är du, haha. nej men, det känns som att något fattas. ska bli skönt när du är hemma. då blir det filmkvällar och party hemma hos dig <3
Nu ska jag boka biobiljetter! hej svej!


image95

                                                           Milano


Instituto Europeo di design

vääärldens segaste dag på jobbet, inte en människa ute! vi hade 1 kund. EN kund? haha, på 9 timmar. ajja, det blev lite städning och datorn :) igår var det stor rensning bland kläderna, det är så jobbigt att se sånt man aldrig använder längre. så nu är det borta! gone with the wind, så jag istället kan införskaffa mig lite nya? har hittat en vinterjacka, haha, i juli månad.. och igår landade en kofta från lyxoutfit på posten. jag hinner inte gå i stan, åka till väla & sånt nästan. det är bara jobb varje dag.. men då är det desto roligare att beställa.

På söndag blir det en prova på dag med davve på pasta mannen. Sen blir det jobb där i två veckor från 17.00 till ca 12 på natten. snacka om att jag kommer vara en workaholic.. börjar kl 10.00 på brazil, och sen hämtar dem mig där kl 17 och åker iväg till båstad till 00.00, sen är jag hemma runt 1.. nästa dag, 10 på morgonen igen.. men det ska bli skojjigt att jobba med älsklingen.

Nu vet jag att jag har en plats på Instituto Europeo di design i Milano! och nästa vecka får jag hem papperna. känns konstigt att det verkligen blir av, bara flytta bort från allt man har här hemma. men samtidigt ska det bli sjukt spännande! egentligen vet jag inte vad jag har gett mig in på, flytta till ett land jag aldrig ens har varit i... men det är det som gör det hela ännu mer spännande. så, Italy here I come!

nej nu ska jag gå och göra annat, i morgon är det jobb igen :) chefen åker till Brasilien på lördag med sin lilla knatte. så nu vilar ansvaret i mina och maysas händer.



.


En lång stig kommer jag nu få vandra ut
En lång stig utan något verkligt slut
Jag vandrar för att söka, söka upp det som var förut
Men någonstans inom mig förstår jag att det ej går
För hur mycket jag än vandrar, läker tiden inga sår


Ulrika
Namnsdag idag

you make my days

image92


Jag älskar dig

the rain drops falling on my head...

här sitter man inne med en bogart´s godispåse i knät och undrar var sommaren är? det är lixom juli nu...? eller är det oktober? man kan ju fråga sig. men vad gör det egentligen, jag kommer endå inte ha tid till stranden och sånt normalt som man brukar göra på sommarlov. undra om man någonsin kommer känna att man har sommarlov, nästa blir nog semester isåfall.. semester låter så vuxet. jag tror jag kör på sommarlov ett tag till.
nu har jag kanske fått ännu ett jobb att fördriva tiden med. på pasta mannen i båstad, med min älskling! fast det blir bara under tennisveckorna, tror jag. vi får se hur det blir. läste precis i annas lilla blogg, grattis gumman till platsen på kulturama! själv var jag inne och kollade flygresor innan, jag ska nämligen antagligen isåfall åka hem igen redan den 28 februari eftersom jag fyller 20 den 1 mars, då vill man ju vara hemma och fira med nära och kära :) alltså 20?!?!  när jag skrev det så fick jag kolla tillbaka ifall jag skrev rätt. jag känner inte mig som 20? eller det är kanske såhär det känns, haha, ajja jag vet inte! vi fick hem prov på nya underkläder till butiken idag, sjukt fina var dem, så det blir antagligen beställning på hela kittet! nej nu ska jag äta lite glass med mormor :)
goodnight, sleep tight, and don´t let the bed bugs bite, if they do, take a shoe, and hit them until they are black and blue, ska jag göra iaf! hejsålong