shopaholic

Den lediga onsdagen spenderades i Malmö tillsammans med aleks, så kul vi hade! klanta oss på Åhlens med en massa solbrillor och hattar, haha! men till sist blev vi seriösa och köpte ett par :) hittade studentskor och balväska och lite annat smått och gott. aleks köpte bal skor och bal väska + annat roligt! älskar att vara med dig hjärtat, du gör allt så enkelt! Nu har jag slutat, så måste pysa

Jag älskar dig davve så sjukt mycket, allt e så perfekt nu, vill alltid vara vid din sida! ♥

image44

våffeldagen

MUMS :D vad gott det är med våfflor. Krängde precis i mig 3 stycken med glass, grädde och jordgubbsylt, kan det bli godare? Vilken underbar helg det har varit med älsklingen, till max avkopplande och perfekt väder. sett tre filmer. Nr 1, Blood diamond var sjukt bra, helt inne i den under hela tiden.. Nr 2, förortsungar , gullig film och bra.
Nr 3, Borat , sjukt ointressant! noll poäng.
Just det! I morgon bytar jag nummer, för någon idiot håller på att tragga mig hela tiden. så jävla omoget, men behöver endå byta nummer eftersom jag har haft detta sedan jag skaffade mobil.. ska faktiskt bli skönt!
vilka vårkänslor det har varit, man blir alldeles lycklig! I morgon ska jag fixa passfoton och sen betala in inskrivningsavgiften till Istituto Europeo di Design i Milano. kommer att bli som en dröm att få plugga där.  



image43

miljontals saker

image42




Har varit på körskolan idag i nästan 3 timmar, tiden bara sprang iväg. Undra när man kommer få körkortet, känns så sjukt segt! I morgon så blir det film med älsklingen, Blood Diamond, längtar efter att se den, nu måste den verkligen vara bra..
så mycket man har i huvudet nu alltså, jag fattar inte hur allt får plats. körskolan, alla danserna, skolan, träning, balen, studenten, jobb? :S , arbetslös? hjälp! måste verkligen få tag i ett jobb nu..
väntar på att sömmerskan ska ringa, börjar kännas lite stressigt nu.. hon har beställt ett tyg från köpenhamn som antagligen skulle komma denna veckan.. men än så länge har hon inte ringt. haha som terese sa, annars får vi låna Annas klänning från sin bal i 9an, fast jag tror att den blir liiite liten för mig, en cocktile klänning kanske?haha

STUDENT 2007!

godnatt

helgen


Riktigt skön helg, i fredas så såg jag & davve Djävulen bär Prada, ganska bra film, det hände inte så mycket, men ändå bra! Lördagen var sån mys dag, var hemma hela dagen, bakade maränger :D , sen åkte vi in till stan bara för att handla nötter och sen tillbaks igen för att laga lite kycklingfilé. sen blev det lite tv tittande och sen somna vi halv 11!

Har tränat nu första gången på friskis, jag vet kanske lite sen.. men men har träningskort nu iaf. davve visa mig hur jag skulle göra, haha :D på gymmet asså. ♥
jag har blivit besatt av att beställa kläder från internet, riktigt jobbigt, men det roligaste som finns! Har hittar sjukt fina klädsidor, med sjukt höga priser, så det kan man ju bara drömma om! typ en klänning för 5000, hmm.. lika dan på asos för 250:- haha!
Just nu känns allt ovanligt bra, jag vet inte varför, jag bara känner mig glad, och det är skönt.. ni vet när man tänker på allt som man har som är bra i livet egentligen...

nu måste jag skriva Naturkunskapen, har redan börjat, men det är så tråkigt så jag var tvungen att gå in här ett litet tag.




I know that you´re always with me




jaha

sitter i skolan, as tråkigt!! Trodde att jag skulle slippa psykologin men nejdå, nu får jag påbörjar något som ingen annan har gjort! Ska till sy söder idag och beställa tyg, sen till körskolan, teori ;/ och sist men inte minst jazzen! Stackars Anna som är sjuk, och Maria, saknar er i skolan... : (
Vet inte om jag ska köpa skorna.. ska ner o kolla idag igen, vet inte varför det inte klickar! men vi får se hur det blir.
Så mycket som kommer hända nu inom den snaraste framtiden

Costa Brava
Balen
Studenten
Jobba
MILANO     ?

men kommer man sakna skolan? Just nu känns det INTE som det, men på något sätt så tror jag att det kommer kännas tomt sen när lixom sommarlovet är slut. Jag menar, har gått i skolan sen jag var 6 år, till och med dagis innan det. Snacka om att man är van, har ju aldrig gjort något annat. + att´man inte träffar alla lika mycket längre. Tänk om det blir så att Terse och Anna kommer in på balettakademin och flyttar till stockholm, jag till milano, och Maria till utbildningen i Malmö. Snacka om splittras! och davve är kvar här..:( hur kommer allt kännas! Kommer man gå under? hmm.. många frågor!
men men, ska gå nu.. ska nog träffa davve. kanske till väla? köpa scarfs? hehe ! jag älskar dig david, det är du och jag mot världen! ♥

Ett minne för livet

Dance 4 me på stadsteatern!
Ett minne vi aldrig kommer att glömma, tack för allt ♥


Alla!


snart föreställning!

Nu börjar det närma sig med storm steg! kan inte fatta att vår lilla föreställning som vi satt och planerade för ett år sen ska visas på stadsteatern! vi ringde stadstatern igår och dem hade sålt 70 biljetter, vi blev helt chockade, hoppas dem blir slutsålda. Igår var det några som kom till träningen och många som inte kom. efter det ringde jag sömmerskan och gick dit med mitt tyg :) nästa vecka ska vi mäta och jag ska rita upp modellen, wihoo ;D kan inte fatta att vi snart slutar skolan, egentligen är det tråkigt eftersom man inte kanske träffar sina vänner lika ofta men självklart otroligt skönt! Har sökt in på skolan i Milano nu, IED Fashion and textil design! Hoppas jag kommer in. Kursen börjar i Januari och varar ett år, sen kan man hoppa in på den treåriga linjen om man skulle vilja fortsätta.
fyllde år i torsdags, fick presentkort på väla, pengar och en sjukt fin ring av davve, jag älskar den!
Igår va vi på bio & såg jakten på lycka.. sådär.. idag ska vi bara ta det lungt & mysa :) kanske ska till väla snart!
men glöm inte nu Dance 4 me på stadsteatern, tisdag kl 19.00! man kan köpa biljett samma dag också i dörren, men då får man hoppas att det finns platser kvar. Tirre & Maria är på tävling nu, lycka till mina vännor :D