tandamakaren

Jaha, det var denna helgen, har inte gjort så mycket mer än jobbat! igår lagade jag förståss pasta carbonara till mig och älsklingen vilket var väldigt gott, väldigt stolt fastän jag köpte såsen färdig, hihi! stackars en kvinna som var med i, ja, kommer inte ihåg vad det heter, men iallafall, man kunde vinna upp till 4 miljoner, hon vann 10 kr! fan vad sumpigt, när man väl kommer med i ett sånt program, att man går hem med 10 spänn. haha! somnade ganska tidigt och idag har jag jobbat hela dagen. Igår gick förresten brandalarmet igång, så alla kunder fick gå ut, haha, utanför coop stod alla med sina kundvagnar och sånt, men det var ju såklart falskt alarm, typ någon som bränt en kaka eller något.
I morgon ska jag till tandläkaren & laga en tand, intressant va? uch, vill inte, men vill inte heller att den ska trilla av någon gång i framtiden. Får ju passa på nu innan man blir rånad för att gå till tandläkaren, har bara 3 mån på mig.. sen är man vuxen och får betala tandläkaren själv....


allting började med ..

.. en tråkig tisdagkväll framför datan. caroline och maria fick kontakt på msn och började desperat skriva till varandra i sin ensamhet. Dem skrev om allt från problem till katter.. (se bild nedan, marias katt.) De fick sig några gapskratt där dem satt i var sin sida av helsingborg. Marias mamma halvsov och Carolines morfar snarkade i rummet brevid. Så plötligt kl 23.02 kommer maria med en briljant idé! -Sova över? KVÄLLENS RÄDDNING! Så Caroline kollade bussen och fick lite brådis eftersom den skulle avgå om 15 min. Därav stängdes datan av och Maria tjata på sin stackars mamma som var halvslapp i soffan, - Snälla, snälla, vi hämtar Carro på knutpunkten, så kan jag övningsköra samtidigt? Med marias övertygande röst reste sig Carina sakta men säkert upp ur soffan och kravlade sig ut til bilen. Medan familjen A, klädde på sig varma kläder cyklade caroline i rally fart genom det mörka bonneland för att ställa cykeln hos en väninna. När hon skulle låsa cykeln fick hon för sig att det stod skumma människor i buskarna, hon pratade ivrigt med Maria i telefon för att i hopp om att blli överfallen, inte bli övergiven. De vindspelande bjällrorna i väninnans trädgård lät överruskigt läskiga, så caroline skyndade sig att låsa cykeln för att sedan snabbt som tusan springa iväg till bussen.
Väl på knutpunkten kommer Maria körandes i den lilla minicoopern och caroline undrar om hon kommer överleva färden till Marias bostad. men som tur var kunde maria köra bil så denna gången hände inget farligt. hemma hos maria blev det goa skratt åt gamla bilder ända tills kl var kvart i 02.00. Sen gick dem inte och lade sig, utan låg istället och snackade om allt mellan himmel och jord enda tills gryning. dvs kl 04.57.. Stackars maria vaknade av huvudvärk efter den intensiva kvällen, och caroline var ganska dryg och bakom flötet. Tänk hur en tråkig tisdagskväll kunde förvandlas till den bästa kvällen på länge!
Tack för oss / Carro & Mirre ♥


image182


no matter what.

Ibland finner man inga ord.

idioter!

i förra inlägget berättade jag om den bilen som jag skulle köpa, ja visst, mycket det blev av det. Igår när vi skulle åka till krilles jobb för att titta på den så ringer han och säger att bilfirman har sålt den. dem sålde den!? fast att jag hade sagt att jag skulle komma på eftermiddagen. så jävla dåligt av dem, handla aldrig bil där, då måste du upp med pengarna samtidigt som du funderar över att köpa den. Men som krille sa, hoppas att motorn går sönder nästa vecka så var det inte meningen att jag skulle köpa den. ajja, vi får leta vidare! :( 

Just nu är jag med älsklingen, finns inget att göra på en söndag mer än dega!  

Puss hej!

fredag?

jaha, då var det fredag, en ganska seg sådan.. har jobbat hela dagen och ska jobba även i morgon. Så jag ska strax krypa till sängs. I morgon efter jobbet ska vi åka och titta på min nya bil :) det blir en silvrig peugeot 206. Jag ska bara ha den nu i tre och en halv månad och sen ska jag sälja den igen, eller så får den vänta här hemma på mig tills jag är tillbaka. men vill ha en lite mer ordentlig bil så att inte jag & davve står utan däck eller något när vi ska hälsa på anna. nej men, den är faktiskt jätte fin! ska lägga upp en bild så fort jag får hem den. Nu tänkte jag gå ner och dricka något varmt, sen sover jag nog gott!
lägger upp några bilder från i fredags hemma hos aleks.

puss haj!



  





älskling

tack för att du finns, jag älskar dig!



  


and Im gonna miss you lika a child misses their blankets.


Idag har det spenderats en heldag med maria i stan, fikat på waynes och bara gått runder. Köpte en mössa och ett par solbrillor. I fredas var vi samlade hemma hos Aleks, jag kom dit klockan 8 (tiden alla skulle vara där) i svarta byxor och "expert"  piké. KUL, fick stressa som en galen höna för att hinna bli klar till middagen, men det fixade sig som tur var. Sen bar det vidaare av till tempel, mötte Jocke utanför och fick fribiljett, men gissa vad jag gör, jo betalar endå, så dum i huvudet. Så när jag kommer ner till garderoben så kom jag på att jag betalade, gick upp igen, det hade gått max 2 min, men det var försent ;/ haha, så den fribiljetten var inte till så mycket nytta mer än att gå före kön.. väl inne på tempel var det trevligt, Aleks var på gott humör hela kvällen ;) sen träffade jag älsklingen vid tivoli så åkte vi hem med halv 3 bussen. I lördes lagade vi tacos och bara tog det lungt, sen var det jobb igen igår.
Nu ska jag ner igen, har gäser så tänkte vara lite social ?

den 6:e september

Sitter framför min nya laptop nu, den är vit och silvrig och alldeles underbar! :) min förra dator var alldeles smockad med en massa skit, har aldrig formaterat om den, och den var 3 och ett halvt år gammal... så internet var ganska segt,. men nu går det dubbelt så fort, så är faktiskt supernöjd ^^
Idag har det spenderats en hel dag i Malmö med Aleks & Maria. Har inhandlat ett par stövlar, en höstjacka och ett par varma sockar. Vilket kanske inte behövdes just nu, men det lär behövas inom en snaaar framtid. Idag var det endå inte så kallt som det var för någon dag sen, vi hade iaf solsken i malmö! I morgon blir det jobb kl 9.30 och sen direkt efter jobbet hem till Aleks för tjejmiddag och födelsedagsfest. Efter det ska vi vidare antingen till tivoli eller till tempel.


bye


latis

Vad skönt det har varit och bara vara hemma idag, har städat en massa, pratat i tele med maria & aleks., och lite annat roligt, grattis till uppskrivningen aleks :)
I morgon ska jag träffa maria, vi ska först till stan & sen till väla, är en hel del som jag måste köpa, sånna jobbiga saker som man måste ha. Nej nu måste jag gå, älsklingen kommer om typ 4 min. älskar dig!

    / hejdå

kalender

image167

Har precis beställt hem denna fina kalender :) Tog för kalenderåret 2008 eftersom jag redan har för 2007. Man kan välja nästan allt själv, färger, text och lite annat roligt!
http://www.personligalmanacka.se/ 


grattis

äntligen ledig i morgon! jag ska verkligen ta vara på alla dessa dagar som jag kommer vara ledig nu :) i morgon ska jag bara ta det lungt, städa lite & sånt tror jag. På tisdag ska jag träffa Maria på dagen, på onsdag ska jag ha körlektion, och torsdag Malmö med aleks. riktigt skön vecka! sen jobbar jag bara fredag och ledig igen på lördag..

Idag fyller aleks år GRATTIS hjärtat ♥ på fredag kommer vi hem till dig med presenter och sånt roligt! :):)

Alltså nu börjar det bli höst men jag har inga höstkläder? hu, hittar INGET någonstans. fattar inte vad detta är, en jacka eller stövlar, okej har sett två olika stövlar som jag skulle kunna tänka mig, men jag vet inte vilka ;S sen vet jag inte om jag vill ha en jätte varm jacka eller bara en sådär varm jacka, vet inte riktigt hur kallt det kommer vara i Italien i januari, för om det inte är så kallt behöver jag ju inte en jätte varm jacka? eller så kan jag köpa en utav varje, eller inget utav det. huhu ; /

nej nu ska jag kolla lite klädsidor på internet, kanske hittar något man kan beställa.
ciao


image165