älskar dig !

Igår hade jag och davve 2 år tillsammans ♥ Vi var ute och åt på Mezo och sen åkte vi hem till mig. det finns inga ord för hur mycket du betyder för mig älskling. hoppas på fler år tillsammans med dig!

Idag klarade jag sluttestet på teorin, men det betyder icke att jag kan göra uppskrivning, ska fråga i morgon hur mycket jag har kvar. men ska skriva in mig på uppskrivningstid vilket fall som helst, så har man iaf ett mål. känns ofattbart skönt!
sen träffade jag davve i stan och vi satte oss vid hamnkanten & åt glass, mys på hög nivå i det soliga vädret!
Nu har man precis slitit sig igenom en 4 sidig lång labborationsrapport, men något som känns bra, det var den SISTA labbrapporten! aldrig mer labb, aldrig mer labb!, tjotelooohej


älskar dig, älskar dig, älskar digimage53

allt snurrar


förstår inte hur man ska hinna med allt innan skolan slutar. Alla lärare har belastat oss med så sjukt mycket jobb! Vi har saker i alla ämnena som ska vara klara innan Costa Brava, allt från små uppgifter till två stora analyser, prov på onsdag! sen har man körskolan i huvet, alla saker inför studenten, orkar inte rabbla upp allt!
Lite glad är jag iaf, betalade anmälningsavgiften igår till Milano, längtar så mycket till att få göra sånt man är intresserad av. Idag ska jag prova klänningen igen och sen raka vägen hem och plugga! Imorgon ska jag, maria o terese vara på stadsbiblioteket och prata lite om vårt projektarbete för niorna.
Helgen var lyckad! lokalfest för Nina i fredags och tjejmiddag hos Elin i lördags. igår var det bara slappa som gällde, och plugg ;/

Nej, nu ska jag fortsätta skriva på min filmanalys.. SUCK!!!!

image48

IED

sommarjobb ; /

sitter i skolan och har psykologi, men jag och anna kan inte koncentrera oss så vi ska göra arbetet hemma! :)
jag MÅSTE ha sommarjobb, har typ sökt på tio ställe till nu, om jag inte får något så måste jag vara riktigt dålig på att skriva CV ;/ suck! eller så har jag inte tillräckligt med erfarenheter... man får hoppas på det bästa! denna sommaren bryr jag mig inte om stranden, jag måste ha ett jobb! har till och med sökt som tidningbärare klockan tre på natten, haha :D men då får jag ju hela dagen över! vi får väll se....

för vi ska ta studenten, för vi ska ta studenten, för viiii skaaaa taaaaa studeeeeeeeenteeeeen! fy fan va vi é bra!

hallonpaj med vaniljsås

nu har det händ massor och det kommer att hända ännu mera! förra veckan kom alla studentmössorna, wihooo! nu känns det verkligen på riktigt.. det är inte lång tid kvar! i fredas hade Linn klassfest och lite mer än hälften av klassen kom. det var supermysigt attt umgås med alla och leka sanning eller konsekvens ute i vårnatten, eller spraya lakan där det stod: Vem vill ha ett år kvar? SP3A, vi har bara festen kvar! 
Jag kommer faktiskt sakna klassen! det är trots allt sjukt skoj att bara vara tjejer.
Till helgen ska nina ha fest på fredagen och sen elins tjejmiddag på lördagen, skojjigt! & nästa helg ska mirjam ha tjejmiddag!
Idag var jag anna maria och natali i en synagoga eftersom vi ska jobba om judendomen i religionen. tirre kunde inte för hon skulle jobba, lyckosten! vill också tjäna pengar ;/ just nu har jag 13:- 
iallafall, efter det åkte jag & anna till OJ och inhandlade smör, mjölk, glass, vaniljsås och chokladpudding! sen bar det vidare hem till mig för att baka hallonpaj! MUMS vad gott det blev. vi é riktiga krängare..
sen har jag jobbat med naturkunskapsredovisningen, läst lite svenska böcker, blandar tre olika för jag blir så trött av att läsa en bok i taget.
i fredas provade jag en nålad underdel till balklänningen, hihi, man kunde inte se så mycket men det jag såg var fiiint! Nej, nu ska jag gå och göra chokladpuddingär så glad att jag har min älskling, du gör så mycket för mig som du inte vet själv, utan dig vet jag inte vad jag hade gjort! våra drömmar tillsammans är oslagbara, jag älskar dig så mycket ♥


image46

                             sommaren -05

saknar dig..

image45

.


1. Sätt din musik på blanda.
2. Klicka på nästa knappen efter varje fråga.
3. Använd sångtiteln som svar på frågan.
4. Fuska inte.1. Hur mår du idag? Mercy on me
2. Kommer du komma långt i livet? Promiscuous
3. Hur ser dina vänner dej? Gonna tell everybody
4. Kommer du gifta dej?  I´mma shine
5. Vad är ditt livs themesong? Cry for you
6. Vad är ditt livs historia? Show me the money
7. Hur är skolan för dej? Wait a minute
8. Hur kan du komma framåt i livet? We went as far as we felt like going
9. Hur kommer imorgon vara? Never again
10. Vad är det bästa med dina vänner? Do it
11. Vad finns i lager för nästa vecka? Showtime
12. Vilken låt beskriver dig bäst? On my own
13. Hur är det med ditt liv? What goes around
14. Vilken sång kommer spelas på din begravning? Te Busque
15. Hur ser världen dig som? The sweet escape
16. Kommer du ha ett lyckligt liv? Glamorous
17. Vad tycker dina vänner om dig? Back in the day
18. Vilken låt beskriver den du är attraherad av? Let me
19. Vad skulle du vilja säga till nästa generation? Thank you
20. Har du en djup och mörk hemlighet? All good things
21. Brukar folk i hemlighet fantisera om mig? Move your hands up
22. Hur kan jag göra mig själv glad? Say it right
23. Kommer jag någonsin ha barn? On our way
24. Vad är några bra tips till mej? Don´t cha
25. Hur kommer jag att bli igenkänd? The right man
26. Vad är min danssång? I remember love


påsklov!


Igår va jag, maria, anna & aleks på Nova, sedan bar det vidare till Center syd, inhandlade en bekini och en kjol. Anna handlade endå mest, haha :D men fina saker. Sen var det bara att placera sig framför datorn och fortsätta skriva på min o annas psykologi... riktigt segt! Men bra blev den, I hope. Idag var det egentligen planerat att åka till Köpenhamn med älskling, men jag orkade inte, så vi får ta det en annan dag! Vill bara säga grattis till tirre och maria för deras fina placeringar! tirre kom etta i star klassen och är nu uppe i SUPERSTAR, herregud!! Jag kommer ihåg innan när man satt o dregla över dem som dansade i superstar och typ drömde sig bort, nu e tirre där, kan ej fatta det, så jävla bra! hihi! och sen inte nog med det, en första placering i par guld också, helt sinnes!
GRATTIS :) 
Nej, nu ska jag gå och ha ett skönt påsklov, präglat av plugg och körskola ;/ hmm...
Men man får tänka på sommaren, costa brava, balen, studenten, stockholm med älsklingen?, milano! och det fina vädret, here we come!