so unlikely

förkyld, förkyld, förkyld & förkyld, inklusive urinvägsinfektion... ÅH! ajja, får göra det bästa av situationen.. idag har jag bara tagit det lungt iaf, varit en snabb runda i stan och inhandlat det sista inför morgondagen, balen! vad jobbigt det är att skriva med lösnaglar.. känner mig som en pedant tant, haha! kan inte fatta att det är vi som ska på balen i morgon, att det är vi som ska stå med klänningar och sedan åka väg till slottet.. osannolikt. men jag ser fram emot det! dansuppvisningen gick väl som den gick, det var sjukt jobbigt!
i morgon ska jag vara hos frissan kl 9. ganska tidigt men det fanns ingen annan tid. sen kommer väl hela dagen att gå så fort så att man knappt hinner uppfatta att det ens är torsdag och den 31 maj.
Anna kom iaf med ett gädjande besked mitt i all snuva, jag fick mvg i naturkunskap, pust! jag som inte har hunnit göra den extra uppgiften, snacka om att man känner sig lättad, och glad! nej, nu ska jag fortsätta kolla lite på tv, kanal 3 har ju bra program hela kvällen.
jag saknar min älskling ;/ har varit så mycket nu på sista tiden.. och balen i morgon och nästa vecka är det studentvecka.. men jag lovar dig baby, efter studenten är det dig jag vill vara tillsammans med!
jag älskar dig med hela mitt hjärta ♥

lite bilder från fotostudion i skolan

     

Costa Brava 07

Då var man back i sverige igen, skönt att komma hem och träffa älsklingen och vila sin förkylning. Veckan har varit underbar, varje dag har varit rolig. Att få spendera  tiden med sina bästa tjejkompisar nu innan alla ska åt olika håll känns helt fantastiskt. Vi har verkligen umgåtts och tagit vara på den tiden vi hade där nere tillsammans. Vi har solat, badat, shoppat, festat, bara tagit det lungt, varit på beachparty, åkt till barcelona & massa annat!  Man kan egentligen inte försöka beskriva en sån här resa, man måste uppleva den för att man ska förstå. Vi har varit ute varje dag utom en då jag & maria var på hotellet för jag hade ont i halsen och bara kände för att stanna hemma. Annars har vi varit på ett ställe som heter tropics, med 4 dansgolv, inget som går att jämföra med varken tivoli eller arom. vi har varit på en strandbar där man fick världens största driknar, ett ställe som heter surf där vi var några gånger innan tropics. man är ganska trött på att dansa måste jag säga, sista dagen var nog segast förutom när vi dansade "follow the leader" inne på surf. men resans största tabbe var igår, när vi skulle åka hem. Gissa vilka som vaknar tre minuter innan bussen ska gå till flygplatsen.. jo vi såkklart, haha! som vi stressade men som tur var så kom bussen en kvart förent. vi trodde verkligen att vi skulle få stanna kvar och att bussen skulle köra. Men det fixade sig. jag är iaf glad att jag åkte med på denna resan, för den känslan att få umgås med er tjejer innan vi slutar kommer jag bära med mig länge. ni är guldvärda.


Costa Brava 07, ett minne för livet


image58 image59  image60  image61

3 dagar skoldagar kvar..

har pluggat med anna idag, äntligen klara med psykologifördjupningen! Helgen har varit bra, men så dålig melodifestival, världen måste ha tappat begreppet om musik. back to reality, har varit på jobbet nu två gånger denna veckan och ska dit på tisdag och onsdag, har börjar praktiken nu och ska göra det i en månad.. men får endå betalt :) & sen har jag iaf ett jobb! Snart kommer baby hit med halv 9 bussen, ska bara kolla lite tv & sånt. bara tre skoldagar kvar nu.. 3! på torsdag är det röd dag och på fredag morgon bär det av till costa!

bye, bye

X

image57

holiday

fredag: först var vi i stan ett tag efter skolan, sen åkte tirre till jobbet så jag och aleks gick runder lite till, jag köpte skor :) sen åt vi lite och efter det ut till väla för att aleks skulle lämna ett kort till Gina.
på kvällen stack jag & älskling ner till Haket där vi åt fläskfilé på spett med klyftpotatis och bearnaisesås, väldigt gott!
lördag: var jag på brazil connection,  jag ska praktisera först i två veckor eftersom jag inte har någon erfarenhet utav affär och jag måste kunna alla deras varor.  sen ska jag jobba halvtid under hela sommaren, och om det går bra så får jag antagligen heltid efter augusti fram tills jag ska till Milano isåfall. andrea ska lära mig hela deras sortiment, vilket är mycket! men det ska bli roligt.
på kvällen hyrde jag o davve "the holiday", den va riktigt bra!
Idag har vi bara slappat, legat ute lite i solen på en filt och nu har jag pluggat lite.
nu är det inte lång tid kvar tills allt sätter igång! mindre än 2 veckor till costa.. sen är det över med skolan! aldrig mer prov! aldrig mer läxor, vilken befrielse. skolan tär verkligen på en, ska bli så skönt att gå till ett jobb där man tjänar pengar och sen hem & inte ha några läxor!


snaart torsdag

jag är ganska dålig på att skriva lååånga inlägg vad jag har märkt.. hmm, vad ska vi göra åt detta? som Maria sa, vem bryr sig egentligen? av fille, haha :D
men, idag var det totalt meningslöst att gå till skolan, första lektionen inställd, men jag & maria satt o njöt i solen så det var inte så riktigt jätte jobbigt.. andra lektionen fick jag inte ut någonting utav, och tredjelektionen var bara jobbig eftersom elektroniken inte vill som jag vill! sen däremot var det mot friskis, men var så trött så orkade knappt träna, cyklade i 5 min och sen träna vi ben i tjugo minuter och därefter hemmåt!
i morgon REDAN torsdag... ska fika med Carris, nu måste det gå alltså, har försökt planera in det hur länge som helst, men alltid något som har varit i vägen, haha! & på fredag ska jag o älsklingen äta på restaurang, har inte bestämt vilken det blir ännu, det återstår att se! så nu vet jag inte vad jag ska skriva mer... är så dålig på låååånga inlägg, men men! får göra ett nytt försök nästa gång :)valborg

då var det Valborgsmässoafton igår, spenderade första timmarna med älsklingen i Köpenhamn, sen var det snabbt hem och fixa sig lite. kl 9 ungefär var jag o terese på gröningen tillsammans med några från klassen. det var as kallt så efter ca 45 minuter bar det vidare till steak house. & sist men inte minst, tivoli! tack o lov så kom vi in snabbt så vi slapp den mega långa kön. 02.30 tog jag o davve bussen hem och sen somna vi gott!

halva veckan har redan gått? hu, tror hela tiden att det är måndag i morgon...
nu är det bara 2 1/2 vecka kvar tills betygen ska vara satta... kan inte fatta detta!
image54   image55  image56