Invigning av Massima

Igår var det invigning av Alen och Melissas butik Massima som är en Design outlet med märken som D&G, Gucci, Chloé osv.. Allt från 50% på ordinariepris! Så det tycker jag ni ska besöka, dem har gjort det såå himla fint! Jag köpte också en söt Ralph Lauren kofta till ett bra pris.
Jag & Melissas mamma
Melissa och Carina som ska jobba i butiken

I den nya butiken

Nu stänger jag om snart en timme. Har jobbat i Martinas nya butik nu mån, tis onsdag. Hon öppnade den i lördags så det är helt nytt! Lokalen är så stor och luftig, jätte fint har dem fixat det här. Men lilla söta egoo ska såklart finnas kvar iallafall. Nu blir det mycket jobb framöver, i båda butikerna antagligen, vi får se hur det blir :)

Efter jobbet ska Bella med mig direkt och fotografera det nya som kommit till min webshop, är mycket saker idag så det lär ta ett tag.. Är helt slut egentligen men vad gör man inte! Allt som är kul går även om jag bara hade velat lägga mig ner här och nu och sova.
Här tog jag några bilder på butiken med webkameran, inte dem bästa bilderna men så länge iallafall.
Pussssss

Nyheter

Lite nya saker i shopen! Från Line of Oslo, Stylesnob och från nya märket Custommade.
noveliastore.se

Mycket jobb

Nu är jag färdig för ikväll med allt som skulle göras! Har varit hos farmor idag hela dagen, ätit middag och mumsat på kakor, det är alltid så mysigt. Nu blir det jobb hela veckan, mån-lör. Börjar from nu att jobba heltid i butiken :) På tisdag ska allt det nya fotograferas för webshopen, så förhoppningsvis på onsdag finns det en massa nya saker uppe. Bland annat små mocka armband, stövlar, klänningar och lite sånt.
Kommer skriva här så fort det är uppe. Nu kallar sängen, ögonen går helt i kors..
Italien, Fasano

Inköpsmässa i Köpenham

Idag har det varit en heldag i Köpenhamn. Gick upp 6 och tog båten över kvart över 7, sen kom jag hem nu runt kl 9. Det blir en massa fint till vår/sommar 2010, bland annat en hel del väskor/accessoarer från Stylesnob. Deras kollektion var helt magiskt fin! Tänk att man måste vänta 6 månader nu innan det kommer. Nu ska först höst/vinter levereras och det blir mycket jobb!

Vet inte riktigt var jag ska börja nu, det är så mycket som ska hinnas med och göras. Efter en veckas semester är jag helt back i tiden. Men jag kommer ifatt så småningom..
Lite bilder från idag,
En av inköpshallarna Oksnehallen
Davve med Chefs redaktören från tidningen KING
Min fina älskling
Jag utanför efter inköpen

Hemma igen..

..efter en helt underbar resa i Italien.

Italy here we come!

Nu hämtar Alen och Melisa oss vilken minut som helst så detta får gå snabbt!
Vi ska åka till Italien & Bari för en vecka med sol, bad och avkoppling.
Hörs igen när vi kommer hem!