Nu är julen över och ett nytt år väntar. J...

img_2522 (MMS)

Nu är julen över och ett nytt år väntar. Julafton var jätte mysig, firade hemma hos Davve med hans familj. Jag åt Ungersk julmat vilket var jätte gott!  Igår startade vi mellandagsrean i båda butikerna, och det var rent ut sagt kaaaoos!! Jag var själv på Egoo hela dagen och det var så himla mycket folk, alla provade överallt   . Det var 50% på allt så det var nog inte så konstigt.. Öppnade kl 9 och tio minuter senare var den lilla Butiken full. Fröken Ethel var en enda lång kö! Kul att det kommit igång så snabbt. Idag var det lite lugnare men endå mycket folk hela dagen, så nu är jag verkligen slut i rutan! Ska ta itu med en massa papper nu som bara ligger överallt och sen ska jag däcka i sängen. Är ledig i morgon :))))


Har haft en jätte mysig dag med Anna som ä...

img_4283 (MMS)

Har haft en jätte mysig dag med Anna som är hemma på lov från Stockholm. Åt lunch på Olssons skafferi och gick en runda på stan. Precis så en ledig dag ska spenderas! Ikväll ska jag ut och äta med jobb på oasen, vi orkade inte med alla julbord så hoppas där finns något annat gott att välja på.


Testar att skriva ett inlägg via mobilen. ...

img_0397 (MMS)

Testar att skriva ett inlägg via mobilen. Kan ju vara kul att uppdatera såhär istället efersom jag aldrig hinner eller orkar göra det via datorn :)) så test test! En bild från i lördags när vi var hemma hos H & F. Vi åt ungersk julmat, spelade julklappsleken, drack en massa vin och sen sov vi över. Snart är det jul!