31 mars

Är helt slut nu känner jag, har jobbat hela dagen, sen var vi inne hos Melissa efter vi stängt och provade en massa nya saker som dem fick in i måndags. Om jag hade haft pengar nu hade jag köpt ett linne och en kavaj, blev helt kär i det :( Sen har dem fått in super fina byxor, men dem satt inte riktigt som jag ville så det var väll bara tur. Sen fick jag skjuts hem, sen dess har jag bara städat och rensat. Tänkte göra om lite i rummet nu inför våren, känner att det behövs! Så det är en hel del som ska slängas och säljas, sen blir det kanske något nytt för dem pengarna. Har spanat in ett nattduksbord och en spegel.. Men vi får se vad budgeten räcker till. Nu ska jag sova iallafall, i morgon ska jag nog träffa tirre igen. Ha det så bra ♥

lördag 27 mars

Idag är det regn för hela slanten! Men det gör inget för mig för jag hade endå saker att göra som har förföljt mig hela veckan. Har fått förfrågningar om utlandsförsändelser så nu är det fixat också :) Igår var det Lets dance och jag blev faktiskt lite besviken, hade hoppats på att Claudia skulle vinna! Idag blir det bara en slappedag, Davve kommer snart så jag ska göra lite mat nu och sen blir det kanske bio ikväll. Hoppas att ni får en härlig lördagskväll!
Jag vill iallafall ha sommar nuuuuuuuuu


en sne hylla

Idag har jag och davve varit i lokalen och målat min hylla vit. Hyllan är helt sne och golvet är lite ojämt, så när båda målade samtidigt så knaka hela hyllan och flyttade sig fram och tillbaka haha. Fick några goa skratt där! Sen hade vi målarfärg på golvet diskbänken händerna och under skor och allt. Men men nu är den iallafall målad, ska bara ta ett tag till så den blir ännu vitare :-)
Ikväll blir det hemmakväll, ska sy in några plagg och sen fixa med en massa papper och sånt.. Hoppas ni får en bra kväll! 

Novelia store

Nu är min webshop öppnad! Är inte så mycket saker ännu, men det får fyllas på efter hand. Måste ju börja någonstans :DKlicka på bilden för att komma till shopen.

onsdag

Nu var det ett tag sen jag skrev igen, har bara inte hunnit! Är på jobbet nu och det är ganska lite folk idag. Tänkte jag skulle ändra headern idag också men det hinner jag nog inte nu, är redan trött på den, ser lite mesig ut haha! Annars har det inte hänt så mycket nytt, väntar på en tjej som ska vara modell för hemsidan, därför det har dragit ut på tiden en hel del. Sen var en del av leveranserna försenade också. Men jag hoppas kunna fotografera allt denna veckan och öppna upp det nästa :) Har även skaffat en lokal för lager och kontor i Ramlösa. Jag och Davve va där i söndags och städade, monterade upp skrivbord och lagerhyllor. Nu ska bara hyllorna och väggarna målas vita. Ha det så bra! 

Idag är det ingen vanlig dag...

för idag är det min födeledag, hurra hurra hurra! Som Aleks sa, 8 år kvar till 30! Då kan ni räkna ut vad jag fyller. Nu ska jag köra och hämta davve, sen min mormor som varit på engelska så ska vi käka lite gott på Bishop Arms. Bilder från min födelsedagsmiddag/fest i lördags kommer kanske sen, eller i morgon. 
Har min nya tröja som jag fick av Aleks idag :))