NATTA

Känner mig inte speciellt pigg och ska hoppa i sängen nu. Blev riktigt förkyld i fredags och ännu håller det i sig! Hoppas att det är bättre i morgon... Ser ut som Rudolf :( Men det är ju trots allt bara en förkylning! Man får tänka så istället, så inget att deppa för :)) I morgon ska jag till mitt lager i Ramlösa 8.45 för ett möte, sen jobb hela dagen. Denna veckan som kommer är fullspäckad som vanligt och på fredag händer det något stort :D Vad får ni veta sen i slutet på veckan, hehe . Visst är jag hemlighetsfull ; )
Godnatt ♥

RENT OCH MJUKT

Har precis beställt en tvål och handlotion till badrummet i butiken.
Nu ska det börja fixas! Har även beställt en stor lampa, zink korg och förvaringsboxar.

HÄNDER MYCKET

Jag är sämst på att blogga, även om jag faktiskt tycker att det är kul när man väl har tid och skriver. Det blir liksom som ett arkiv i ens liv, lite tillbakablickar och minnen.
Jag jobbar varje dag, mån-sön. Blir någon dag lite här och var ledigt.. Det är egentligen så mycket jag vill skriva, men eftersom jag inte alls vet vilka som läser min blogg vill man inte berätta för mycket.. Det får komma med tiden.
Egentligen vill jag bara skrika ut, hoppa av glädje, skratta och gråta haha, för jag kan inte riktigt förstå vad jag ger mig in i. Det är definitivt en dröm som kommer att gå i uppfyllelse och jag är så himla tacksam för alla omkring mig som stöttar.
Igår blev det fika och mys på Viva efter jobb med Emelie, år och dar sen vi träffades. Vi hade tusen saker att prata om och det kändes så skönt att träffa henne. Sen är det jobb på Egoo resten av veckan och på lördag ska jag hem till Sabrina för lite lördagsmys!
Bild från igår på jobb.

HELG


Bus eller Godis.......

Nu ska vi iväg och hitta på bus!!!!!!!

Fotosession #Lisa Ohlsson

Lisa har på sig en kofta från Line of Oslo
www.noveliastore.se

GE MIG VÄRME OCH ETT STORT HUS VID STRANDEN!!


i love you i love you i love you i love you