day dreaming

Day dream


Tävling!

Var med och tävla om två olika sjalar från Granath. En med silverkant och en med fast sydda guldplattor!

Gör såhär:
1. Skicka ett mail till info@noveliastore.se och skriv vilket som är ditt favoritplagg på sidan (
noveliastore.se)
Skriv också vilken av sjalarna du helst vill ha.
2. Märk ditt mail med TÄVLING

Obs! Glöm ej att skriva namn, adress och telefon nummer ifall du blir det lyckliga vinnaren.

Lycka till!

Vinnaren utses den 7 Juni 2010 via e-post.

uppe med tuppen

Idag åkte Davve härifrån redan vid halv 8, sen kunde jag inte somna om även om jag är ledig. Så jag har mest tagit det lugnt, kollat på Vakna med the voice och bara njutit av ledigheten :) Nu ska jag sätta igång med lite annat jobb, har fått igång faktura funktionen på hemsidan, så nu går det även att handla mot faktura. Eftersom tydligen 70% gör det, så vore det ganska dumt att inte ha det! Puss & hej

måndag!

Nu ska jag strax dra mig i baken och börja göra mig i ordning. Ska börja jobba kl 12, till 9... Är så seg idag, hoppas det blir en bra dag iallafall. Älskar att gå upp i tid på morgonen, då känns det som att man är ledig innan man börjar jobba. Annars stressar man bara och hinner knappt vakna innan man sitter på jobbet. Fast nu känner jag att sitter jag här lite till så kommer jag endå att få stressa. Ha en bra dag ni som sitter där och lurar bakom skärmen, Puss & Kram !
 

lördag

Slutar om 20 min, och då är jag leeeeedig! Har jobbat hela denna veckan, men jag klagar inte. Idag vet jag inte vad som händer, så tråkigt väder. Vart är våren? Igår var vi i Melissa & Alens butik, käkade pizza och kollade på talang, sen var jag hemma runt 11 och slocknade boms, var så himla trött. 
Från vip kvällen på mitt jobb