på lördag

Nu har jag jobbat färdigt på några dagar! Är ledig nu enda tills onsdag nästa vecka :-) I morgon ska jag fixa en massa saker, packa, tvätta osv. vet ni varför? Jo för min pappa, Aree och min lillasyster Arina kommer hit på lördag! som jag har längtat.. Jag ska sova hos min farmor nu under de två-tre veckorna som pappa är här. Så jag tror faktiskt att min bloggtorka kommer att hålla i sig ett tag till. 
kan inte vänta! ♥♥♥

söndaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaag

Jag har egentligen massor med saker som jag skulle vilja skriva, men jag kan inte göra det riktigt ännu.. Igår var Fredrica här så vi gjorde klart loggan nu, bara lite små saker som ska sättas till! Är jätte nöjd med den. Jag hade först en väldigt speciell med en massa krimelkrams runt om, men nu bestämde jag mig för en helt neutral fast speciell på sitt sätt. I veckan blir det mycket jobb igen, ska ha två praktikanter i morgon från högstadiet i 4 timmar.. Sen ska martina till Kanarieöarna igen, så jag ska jobba tis, ons tors och fre. Idag blir det nog bara en hemmakväll, har lite saker jag måste göra eftersom jag jobbar nu i veckan. Eller så blir det någon fika senare kanske.. 


iväg till jobbet

Ska ta bussen om 15 min så tänkte slänga in ett snabbt inlägg nu när jag endå är inne (: Har inte hänt så mycket mer än att jag som vanligt har jobbat. Idag ska det komma en säljare från Edith&Ella och visa några nya märken, hoppas hon har några bra med sig! Har egentligen inget vettigt att skriva, men vem har det egentligen? Nej nu måste jag gå. Hejdååååååååå

tv neeerd

Ikväll blir det tv-kväll. Först 20.00 Sveriges fulaste hem, sen efter det Svenska Holywoodfruar och sen Roast på Berns. och tillsammans med davve blir det ännu bättre! trevlig kväll (:

segpropp

Har varit en långtråkig dag idag, bara suttit inne och gjort egentligen ingenting vettigt, men det behövs väl sådana dagar med.. I morgon blir det jobb och på onsdag också. Ska rensa en massa idag tänkte jag, måste bara komma igång är så seeeeeeeg!! Här är en halvdålig bild från i lördags när vi var på väg till Aleks lägenhet. 

söndag


Skulle lägga upp lite bilder från igår på Aleks 21-års fest, men det gick tydligen inte! Så det får vänta, ska få ihop några bilder till för jag tog inte alls många. Det var ialalfall jätte trevligt igår och en massa nya människor. Dem har fått så fint i lägenheten, Aleks är så duktig! (: Nu ska jag köra hem till Davve, vi ska titta på Notting Hill på 3:an, det var den första filmen vi såg tillsammans hemma hos mig, på VHS, för 5 år sen.. Så det känns lite nostalgi att titta på den! Hoppas ni har haft en bra helg, för det har jag. 

bloggtorka

Har jobbat ganska mycket nu eftersom martina är på kanarieöarna. Men hon kommer hem på onsdag så på torsdag är jag ledig! Helgen har gått snabbt, vi har bakat muffins, kollat på bra filmer, lagat mat och bara kopplat av. På lördag är det födelsedagsfest för Aleks, ingen vanlig tjejmiddag utan en riktig fest! Ska iallfall bli kul. 
Annars har det inte hänt så mycket mer än att jag jobbar på både där och lite med det egna, väntar på lite tygprover nu och sen sätts allt igång. Om jag är nöjd med tygerna vill säga.. Ska bli spännande och se vart det kan leda, och såklart responsen på det. Jag kommer skriva mer om allting när mer är klart och allt går som det ska. 
Jag försöker att ta allting i en lugn takt och allt får ta den tiden det tar. Och det  tar verkligen tid! Jag vill att det ska kännas som ett intresse och inte som ett jobb. Stress är det minsta vi behöver eller iallafall jag. Det är en annan sak att göra mycket saker, hinna med det man vill, men man behöver inte överdriva och stressa fram! Jag har lärt mig att tänka efter när jag hör alla mina "måsten" i huvudet. Jag måste faktiskt inte! Det enda man måste här i livet är att äta, sova, jobba och betala sina räkningar. Mer än så är inte nödvändigt, allt det andra är bara saker vi själva hittat på och tillslut när du har tusen saker som du aboslut måste göra då blir du superstressad!
haha vilken poesi va! Nej nu har jag babblat tillräckligt, natti natti