.


Friday evning


Ny vecka väntar

Helgen är över, men jag känner mig inte mer utvilad för det.. Veckan har verkligen varit fullspäckad. Var ledig i torsdags men var dock inte ledig för det kändes det som.. Först var jag hemma hos Sabbe en runda, vi skulle egentligen gå ut och gå men det pissregnade så vi bara satt och snackade istället och pussade på William. Sen åkte jag och Davve hem till Fredrika för hon skulle hjälpa oss med några saker. Kl 2 hade jag ett möte på banken, efter det blev det väla. Kl 6 började jag jobba eftersom det var kvälls öppet i alla butiker i stan till 21..
I fredags hade jag en super rolig kväll hemma hos Terese! Hon fyller år när hon åker tillbaka till Oslo, så vi firade henne lite i förskott. Det spårade ut lite mot slutet men kul när man kan känna sig som 12 igen..
Lördagen bestod av jobb och sen film hemma hos Frank och Helene, och idag söndag, har jag varit med Maria och plåtat med Lisa Ohlsson. lisaplace.devote.se Hur söt tjej som helst, och hon hade en av mina koftor från webshopen på sig på bilderna. Ni ska få se bilder så fort jag får tag i några :-)
Nej nu ska jag sova, mina ögon går verkligen i kors. Är såååå himla trött!!
Natti natti
vi "5" från i fredags. i love you guys ♥

Vem har sagt att livet ska vara lätt...

Ibland måste man bara lära sig att acceptera att vissa saker är som dem är. Även om man önskar att det varit annorlunda. Varje dag finns det saker att uppskatta, varje dag finns det saker som gör just den dagen speciell. Ibland känns allt hopplöst, ibland känns allt underbart. Det är hur du själv väljer att se på händelserna.
Allt blir inte som man har tänkt sig och det dyker alltid upp något som inte är planerat, ibland något bra, ibland något dåligt. Att lära sig acceptera saker som händer gör att du lär dig acceptera dig själv, din omgivning och din situation. Hur gärna man än hade velat att saker skulle vara annorlunda.
Man kan tappa tillit till människor, känna sig sviken, övergiven. Och hur svårt det än kan vara att acceptera något som hänt, måste man komma ihåg att ha kvar sina egna drömmar, sina mål, hoppet och det viktigaste av allt,
tron på sig själv.