halloween

Kom precis 5 ungar utanför huset och ville ha godis, alla hade sånna läskiga masker på sig och jag som är hemma själv! Men dem blev glada för lite kexchoklad iallafall... Jag kommer ihåg när vi gick runt här när vi va små, vi fick en massa saker! Pengar, godis, frukt ja allt möjligt, sen kastade vi ägg på några som inte ville ge, ha ha . Undra vad dem hade sagt om man skulle gå runt nu bara hej hej, bus eller godis, stå där med en korg eller något, man kanske ska testa? Nej tror inte det va.. Men men ikväll blir det iallafall bio, jag och älsk ska se This is it. Tycker det är en film man måste se, och speciellt på bio. Det blir inte samma sak sen när man hyr den.. Har städat hela dagen så nu är alla dammråttorna borta, och strax ska jag köra iväg, vi tänkte ta en fika först innan bion eftersom den inte börjar förens 21.15!


en mörk söndag

Klockan är bara halv 6 och det är redan beck svart ute, men på något sätt känns det inte lika jobbigt som det brukar göra. Jag tycker att det känns mysigt och spännande, kan inte riktigt förklara! Men det roliga varar väll en vecka sen vill man ha sol och långa dagar igen.. Har varit ännu en skön helg med film, idol, jobb, mat osv. kom hem för en stund sen efter att ha varit och fikat med Aleks, äntligen fick vi till en dag! Man tappar lite av det sociala umgänget nu när alla har flyttat, då får man uppskatta dem man har kvar här hemma och ta vara på tiden istället :-) Och anna har ju kommit hem idag, så vi får ta och träffas någon dag i veckan. Nej hoppas ni får en mysig söndagskväll, nu ska jag ner och äta pannkakor med mina kusiner som min underbara mormor har lagat <3 mums!

ännu en helg som har passerat

Denna helgen har bara sprungit förbi känns det som.. I fredags skulle jag egentligen sluta tre, men så kunde inte Melisa jobba så jag fick ta resten av dagen också. Hade planerat att träffa Aleks men det får vi ta igen en annan dag. Sen efter jobbet åkte vi hem och sen iväg och handlade lite gott till kvällens Idol, fredagsnöjet numera! Ikväll blir det ensam mamma söker, tv nörd har jag blivit jag veeeet.. Men så blir det ibland. Jag har absolut inget vettigt att skriva känner jag så då är det lika bra jag slutar. Hoppas ni har haft en lika bra helg som jag :)

tiiiiiiiiiiisdag

Idag blir det jobb! Har inte jobbat sen förra onsdagen och då jobbade jag bara 3 timmar, sen innan dess var det onsdagen innan igen. Så jag har inte jobbat på hur länge som helst känns det som. Börjar iförsej inte förens vid 2 men i morgon blir det heldag. Aleks slutar också 6 idag så då får jag sällskap hem (: 
Nu tänkte jag gå ut och gå en runda, sitter inne och degar alldeles för mycket, men det är så svårt att bara komma igång.. & så kallt det har blivit, känns som att sommaren försvann över en natt. Jag fick ha vinterjacka igår morse när jag var ute, var 4 grader!! Fast det är ju faktiskt julafton om 2 månader och då får vi hoppas på lite snö (som det endå aldrig blir). 

8 / 10

Nu har pappa, aree och lillasyster varit här i snart två veckor, på lördag åker dem tillbaka till thailand. Vi har inte gjort alls mycket, mest tagit vara på tiden och bara varit. Sen har vi hälsat på pappas vänner och lite sånt..
Nu får vi istället börja planera in en thailand resa, möjligvis i mars nästa år! Det bros helt på hur allting är då, med jobb och allt. Här är några bilder från pappas kamera,


farmor, pappa jag och arina

 
vi på min farmors brors gård


bakar kakor hos farmor! ♥