MAJ 19


BACK IN BUISNESS

Tillbaka till verkligheten, och till regnet! Är i butiken nu och känner att jag har landat.. Allt är som vanligt, butiken är lika fin nu som innan jag åkte. Nu är det bara lite små saker som ska fixas sen kan man se fram emot sommaren. Har haft en underbar semester med min Davve. Har varit kul att få träffa pappa och lillasyster. Njutit av att vara ledig och bara planera in om man ska ligga vid poolen eller gå och shoppa!

Idag är det tjejkväll inne på Madame så vi ska ha öppet till 9 idag, och hoppas på lite extra försäljning!


ALLT PÅ EN GÅNG

Idag blir det en inne-dag för mig :( Eller kanske ska ligga en stund i skuggan. Har bränt mig på ryggen och nacken så vågar inte sola idag. Sen känner jag mig inte helt bra. Blev magsjuk i förrgår och det har inte riktigt släppt, sen vaknade jag med ont i halsen och lite snuva. Men det är ju så typiskt! + 7 myggbett på benen. Så idag ska jag ner på spaet och unna mig manikyr och massage, det är jag faktiskt värd nu!

THAILAND

Just nu befinner jag mig på den finaste platsen som jag varit på i hela mitt liv. Det känns så overkligt och så otroligt avkopplande. Allt man kan göra här är att slappna av, slappna av och slappna av, finns helt enkelt ingenting annat. Nu har vi varit i Thailand i snart 9 dagar, har varit i Bangkok och Pattaya och nu är vi på Koh Chang på ett hotell som heter The Chill. Vi stannar nog här till torsdag sen ska vi tillbaka till Bangkok tills vi åker hem nästa vecka den 11 Maj.