shoppingbegär

Kjol och tunika från Ti-Mo och halsduk från hunkydory.. om lönen hade varit lite större hade detta fått komma hem till mig nu.............................





mitt första inköp

Idag blev planerna ändrade, faktiskt redan precis efter jag hade öpnnat mina ögon och såg att jag hade fått sms. Började jobba kl 11, och fem i 11 kom en säljare för ett nytt märke som heter Puls (danskt) och skulle visa den nya kollektionen. Jag fick i uppgift att köpa in mellan 10-15 plagg, alldeles själv. Jag kan säga att jag älskade varje sekund, hihi, Men det blev bara 8 plagg, fast väldigt fina och användbara. Sen kom säljare nr2 för dagen, Mina uk, och där köpte jag också in några klänningar tills Martina kom, men som tur är så litar hon på mig så hon ville inte göra några ändringar. Sen hade hon med sig en annan tjej också som sålde för Rules by Mary, så helt spontant visade hon oss deras vårkollektion 2010 och martina kunde inte hålla sig så nu kommer även det märket att säljas i butiken. 
Hon har sagt upp 4 märken, stella nova, edith&ella, rut mfl och culture. Så nu passar vi på att ta in lite nya :) Jag och Melissa ska jobba nu hela hösten och vintern. Så dem tiderna jag inte kan ska hon jobba, vilket betyder att jag kan iprincip jobba varje dag om det skulle behövas. Men jag måste endå ha någon dag fri i veckan förutom söndag.. Jag ser iallafall fram emot en bra höst! Oj, nu blev det visst ett ovanligt långt inlägg, bara om jobbet. och på tal om det, så blir det jobb i morgon igen :-)

Tjejen som var säljare för Mina uk (kommer inte ihåg hennes namn) hade pluggat ett år i Borås textil och mode design och nu har hon precis lancerat sin första sko kollektion som hon hade med och visade, men tråkigt nog passade inte skorna in i butiken men dem var väldigt speciella och fina. Iallafall, Åhlens hade precis tackat ja till att sälja hennes skor hos dem, så ikväll skulle dem fira med champange och utgång i hbg. Det är så kul att höra om andras drömmar och speciellt när dem lyckas! Vi kommer nog höras av mer för vi hade mycket att prata om., Nu ska jag släcka för natten, ville bara skriva av mig lite glädje, det behövs ibland..


 

22.38

Nu ska jag sova, har varit en mysig kväll på Viva idag igen fast med Aleks och Anna. Anna åker tillbaka till stockholm i morgon så nu vet man inte när vi träffas igen. I morgon är jag ledig, men har lite att fixa med endå, tänkte sy lite och sen lite annat. Fick ett roligt mail idag också, hihi! Nej nu ska jag släcka för natten. 

23.14

Det blev inte så mycket gjort idag, vi snackade mest och tiden sprang iväg. Men man måste väll börja någonstans? Köpte en jätte fin lykta idag, en ganska stor vit som man kan hänga tre värmeljus i, får ju börja så smått med saker som man vill ha sen när jag hittar en lägenhet.. Det är så svårt att hitta någon som man vill ha. För det är ju ingen panik, jag bor bättre här än många andra lägenheter och områden i stan. Jag ska leta, och när jag hittar den perfekta så kommer jag inte att tveka :) Måste ju tänka på att jag ska få plats med alla saker också, plus ett stort förråd lär jag också behöva.. Lägenheten jag hade i Milano var helt perfekt, saknar den så mycket! Nu ska jag borsta gaddarna och sen hoppa i sängen! natti natti




MÅNDAG

Ny vecka igen. Idag skulle jag egentligen varit ledig men eftersom jag ska träffa fredrica idag vid 3 så kan jag lika bra jobba till 2 istället för att sitta hemma och göra ingenting. Iförsej hade jag kunnat ligga ute i solen eftersom jag knappt har känt av den på hela sommaren, men det spelar inte så stor roll. Idag ska federicas man lägga in photoshop, illustrator och idesign på min mac. Äntligen kan jag göra lite annat än att bara sitta inne på internet. Sen ska han lägga in något skriv program också.. Under tiden ska jag och fredrica hålla på med min logga och lite på en hemsida.. Men det kommer att ta tid ännu, iallafall börja fundera på hur allt ska se ut, så man inte gör det i sista sekunden. Sen i morgon blir det jobb, men börjar inte förens halv 3, heldag på onsdag, ledig torsdag och sen heldag på fredag. 



lördagkväll

Har inte skrivit på så länge, det har helt enkelt inte blivit av! Det har hänt ganska mycket, bland annat har min morfar från dalarna varit och hälsat på förra helgen och då kom sara också ner igen. Sen har jag jobbat ganska mycket och bara tagit det lugnt. Idag tog jag och älsklingen en runda på stan efter att jag hade slutat, och vad mycket fint det finns i alla butikerna. Fast det finaste är ju det dyraste.. Men några saker har jag spanat in iallafall, får se vad lönen blir. Sen tog vi en fika på fahlmans och sen hem. Ikväll ska vi se den gröna milen som jag redan har sett, men den är så bra! 




redan torsdag igen

Är på jobbet och det är nästan inga kunder idag, skönt men samtidigt kan jag bli lite rastlös emellan åt. Har kommit in en massa nytt, nästan hela butiken är fylld med höstnyheter och mer ska det komma. Där finns en del saker som jag skulle kunna tänka mig, men jag ska försöka hålla mig.. Fick en leverans idag på en halv pall, 5 kartonger! men som tur var så innehöll dem bara påsar! Fast det hade ju varit kul om det hade varit kläder också.. Men då hade vi inte fått plats. Ikväll kommer min morfar från dalarna på besök och stannar enda tills söndag, sen i morgon kommer Sara ner igen, hon åker också hem på söndag. 



moments

Ibland så önskar jag att jag bara kunde blunda, och önska mig bort till milano, stå i mönsterrummet och bara njuta av varje sekund, varje minut, alla ögonblick en gång till...




söndag igen!

Idag har jag varit slöare än slöast, har abolut ingen ork att göra någonting! Sen har jag sovit dåligt många nätter i rad, det gör man väll om man drömmer mycket? Det känns som att jag kommer ihåg alla drömmar jag har haft under hela natten och sen vaknar jag femtielva gånger. Hoppas jag får sova hela natten nu..
Men nu när jag väl har varit så slö hela dagen så helt plötsligt vill jag göra allt på en gång! Jag vill ut och gå, kanske cykla, rensa i garderoben, sen vill jag skaffa egen lägenhet och börjar leta runder överallt tills jag inser att jag inte ska ha en lägenhet ännu. Det är precis som att alla kreativa sidor kommer fram när man väl har varit riktigt slö. Nu babblar jag bara en massa gojja. Så nu tror jag att jag först ska ut och cykla lite och få lite vind i ansiktet, och sen fortsätta med mitt hemliga projekt (ha ha) eller något i den stilen, det kliar i fingarna nu!


bildbildbild

en bild på mig och Davve sen i lördags hos min morbror , min dator har ändrat sig nu visst, eller så vill den bara lägga in bilder när den känner för det. hej så länge ♥




onsdag

Jaha vad har hänt nu under de senaste dagarna då.. Inte så mycket mer än att jag nästan är fri från förkylningen, jag får dock fortfarande snyta mig några gånger under dagen, men vad gör det? Jag har varit ledig nästan en hel vecka nu och idag jobbade jag igen. Har kommit in en massa nytt, en jobbigt fin stickad tröja från Stella nova.. Men den är lite för dyr så jag får nog vänta ett tag isåfall..
Såg precis klart på the bachelorette, denna gången är den bästa omgången. Jag brukar inte vara så förtjust i det programmet, men detta är något speciellt. och nu börjar so you think you can dance, vilken tv kväll! 

söndag

skrev precis ett helt inlägg sen när jag klickade på spara och publicera, då kom första sidan upp! allt försvann, så jobbigt, så nu orkar jag inte skriva om allt. Var iallafall jätte trevligt hemma hos min morbror igår på deras sommarfest. Vi var över 20 pers och gjorde lekar och en massa annat. Vid två delade jag och davve en taxi hem med Emma och Nille, eftersom det redan började kl 5 så var man helt slut då, och jag som fortfarande är förkyld. Det går fortfarande inte att ladda upp bilder här, så jag ska ta med den in till macbutiken i stan och se om det är något fel eller det bara är jag som är lite lost. Har iallafall laddat upp en hel del på facebook, för där fungerar det. Nu ska jag strax köra iväg till davve, är så rastlös! Så det blir nog benjamin buttons otroliga liv eller vad den heter. Har fortfarande inte sett den.. 

Sen har det hänt en hemsk olycka idag, jag tänker på dig T och din familj ♥