smycken

Titta vilka fina berlocker som har kommit in till butiken, det ska komma in armband också som passa till dem, men vet inte när!



och andra roliga smycken!


Nytt !

2 saker jag gjort , en scarfs och ett linne!

scarfsen är gjort av vanligt bommulstyg som jag har sytt in kanterna och sen tvättat den och torkat den snurrad.



Linnet är också i bommulstyg, sydd i två lager och sitter bara fast där uppe, sen är dragkedjan insydd som en detalj
den är inte färdig ännu, ska fixa kanterna längst ner som ni kanske ser


söndag

Har äntligen fått mitt diplom, på tiden! Det blev fart på dem när im education hörde av sig, två dagar senare kom diplomet fram.. Igår körde vi ut till marknaden i höganäs, jag hämtade upp farmor först så gick vi alla tre där och strosade runder. Sen åkte vi hem till henne och fikade, stannade nästan i 4 timmar och pratade om allt möjligt. Sen gick vi ut och tog lite bilder som farmor ville ha eftersom hon köpt en ny kamera! Jag hann bara skicka tre bilder av typ 25, men jag får ta resten nästa gång :)
Idag ska jag städa och rensa en massa igen, sen blir det plugg ikväll!

                                                                                                                  ♥


på jobbet

Dumma blogg, går inte att ladda upp några bilder! jag tycker inlägg utan någon bild är så tråkigt! men men, inget att göra åt. Jag är iaf på jobbet nu men slutar om 25 min :) då ska jag till läkaren och sen ska jag till malmö, ska börja sy min kjol idag! Vi har fått en arbetsuppgift som ska vara klar innan vi slutar vecka 22. Vi ska göra en kollektion på 6 outifits som ska passa till ett land vi skulle vilja åka till. Det ska vara som en packning och allt ska matcha med varandra. Så jag tänkte göra lite mer, kanske 10 outfits och sen ett riktigt arbete istället, så jag kan använda det sen efter kursen också ifall det skulle behövas. Jag ska iallafall välja grekland!
Idag damp nya plaza kvinna ner här i butiken, så det har jag ägnat förmiddagen åt. Nu kom en kund, hej så länghe


sol, sol strålande sol

Nu ska jag iväg till malmö, vi ska köpa lite tyg först innan vi börjar, ska ju starta på egen kjol på torsdag. Har försökt ta med lite blandade saker nu som fickor, drapering, knappar och lite sånt :) Idag ringde jag till Im education, de som hjälpte mig med anmälning och allt till Milano eftersom jag fortfarande inte fått mitt rätta diplom! Det har gått mer än 4 månader nu sen vi slutade och jag har ringt 5 gånger och skickat typ 7 mail, börjar tro att jag inte kommer få det nu efter så här lång tid. Men han skulle göra allt han kunde och han sa att det skulle fixa sig, och det hoppas jag verkligen.
Hoppas ni får en bra dag i det soliga vädret!

sötnos !

Passade mina kusiner igår, såhär glad blir zacharias när han får äta själv









bloggtorka

Det har hänt en massa sen jag skrev sist, i fredags fick jag utskällning av mina vänner att jag har typ världens tråkigaste blogg, ha ha. Iallafall, terese och anna har ju varit hemma under denna och förra veckan. Förra helgen var det först förfest hemma hos emelie J som gick i vår klass 1,2 och 3:an. Sen efter det blev det utgång till Cardinal. På söndagen åkte jag och terese ner till stan och gick en runda i det fina vädret och innan vi skulle hem blev det mezo en liten stund. Så precis när jag skulle ta bussen hem så ringer emelie och frågar vart jag är, som tur var hann jag inte gå på bussen, så jag mötte upp henne på hamnpaviljongen med några till och sen somnade jag gott hemma hos henne.
I fredags mötte jag upp emelie på Svea vid 6, där även filippa, maggan och emelies brors flickvän var. Vi åt en superbillig buffé som är varje fredag, det räcker att man köper något arr dricka så får man äta hur mycket som helst! Så det blev en cider och sen gratis mat, inte illa va? Sen bar det vidare till hamnpaviljongen och som tur var fick vi ett bord direkt, sen kom aleks terese och maria dit. I går åkte tirre tillbaka till umeå så nu träffar man inte henne på några veckor igen..

Idag var jag och davve på väla en stund och åt bakad potatis och bara strosade runder, köpte 6 par strumpor för 49.50! vilket kap, sen en scarfs och en underklänning.

Några få och ganska tråkiga bilder från veckan, men bättre än inget!

alla var så törstiga hemma hos emelie !


sofia


Jag och Aleks på Cardinal


Påsken!  söta ägg va?


Isak målar sitt ägg


emelie hjärtat på Svea


fina helsingborg





ledig

Idag är jag ledig, enda dagen denna veckan. Och vet ni vad, min provdocka har kommit idag, äntligen! Har tagit hur lång tid som helst känns det som. Så snart ska vi åka och hämta den plus så ska jag köpa tyg till ett linne jag håller på med nu som Maria ska ta med sig upp till stockholm. Det ska vara väldigt enkelt men fint, hoppas det blir bra! Efter det ska jag börja direkt på Louises tröja som jag fick i uppgift att göra för en månad sen, har ju bara väntat på denna provdockan som har tagit 5 veckor sen vi beställde den. Idag funderar jag på att hoppa över kursen i Malmö, får se hur mycket jag hinner göra fram tills 4 och om jag känner att jag borde åka.
Nu är Anna hemma och i morgon kommer Tirre :):) Skulle egentligen träffat Anna igår men det blev inte av för hon skulle vara med sina kusiner, så vi tar det nog i morgon eller något istället. Nej nu ska jag byta om och sen ska vi köra iväg och hämta min efterlängtade provdocka!

photoshoot #1

Fick bilderna från plåtningen idag av fotografen, här är en av bilderna. Här ser ni även kavajen som jag har sytt, sen är klänningen från examen i Milano.



Kläder - Jag
Makeup -
www.miir.blogg.se
Fotograf - Lina Arvidsson
Modell - Julia Gottschalk från sweden models



vilket väder

Solen strålar in här och man får riktiga vår känslor, kunderna kommer in med uppknäppta jackor och jag är sugen på glass!

1 april

Är just nu på jobbet och bestämde mig för att dela med mig av min mysiga tillvaro. Mitt minne till kameran ville inte fungera idag så det fick bli webcameran!