Degis

gaaaah jag är så rastlös nu! Har nog kollat igenom alla internet sidor som finns. Varför ska alla jobba just nu? Eller inte vara hemma :( känns som att tiden står stilla ibland bara. Väla blir det inte förens runt 6 eller 7, så vad ska jag nu göra fram tills dess? orkar inte deeeeega mer!


all saints.com



Jobb.

Idag fick jag ett efterlängtat samtal, ska till butiken på onsdag nästa vecka och förhoppningsvis kommer jag börja jobba lite grann snart. Men vet inte alls hur mycket timmar det kommer bli, men det gör ingenting huvudsaken jag har ett jobb och en liten inkomst iaf nu medan jag går denna kvällsutbildningen. Det är en nyöppnad liten butik som är jätte mysig, ägaren köper in kläder och accessoarer från Spanien och från Danmark, ska verkligen bli jätte kul!

Annars var jag hos läkaren imorse och kollade min nacke, men det var inget fel, bara jätte spända muskler i hela nacken och skulderbladen. Som tur är så börjar jag på friskis på måndag. Har inte tränat på hela detta året, så det ska bli skönt att komma igång med det.. Sitter och väntar på att davve ska ringa vi ska nog köra ut till väla en stund.


charmtroll

Det blev lite ändrade planer idag, vid 12 åkte jag till esse och louise för att passa zacharias medans louise skulle iväg och fixa lite saker. Han kan få vilken människa som helst till att bli på super humör.



28 januari

jag var uppe med tuppen idag, kvart över 8. Vaknade av mig själv fast att jag hade ställt klockan senare. Har hänt en väldigt rolig sak idag :):) grattis älskling säger jag bara!
Idag har jag faktiskt ingen aning om vad jag ska hitta på, måste posta några saker tror jag och städa lite..
Sen ska jag kanske fortsätta på mitt concept, eftersom jag börjar den 10 februari med utbildningen. Håller på att måla olika illustrationer som ska bli en collection till slut. Hoppas ni får en bra dag ♥




bästa hittils

Här får du antingen presentkort på Nelly.se eller så får du välja själv vilken butik du vill ha presentkort i, de flesta butiker finns med!!

Bästa alternativet av alla sånna gratis tjänster som jag har varit inne och blivit medlem på, enkelt att samla poäng också :)

klicka här

http://www.freestreet.se/?r=411

tisdag

Tisdag och davve är på väg till stocholm, och jag sitter här och degar. Fast jag har faktiskt en hel del som måste fixas även om man kanske inte kan tro det. Har en massa planer i mitt huvud, men inget som kommer bli aktuellt nu. När man är hemma såhär som jag är så hinner man tänka en hel del. Nu har jag drömt mardrömmar två nätter i rad, lite smått obehagligt. Men det är ju så skönt att vakna upp efter en mardröm och förstå att de bara var en dröm.


drömma går ju

ibland ångrar jag att jag inte köpte denna





från Thomas Burberry 

....

det nya favvo programmet, på 3:an nuuuu



grattis pappa!

Sitter och väntar på att Aleks ska ringa nu. Ska ner i stan och ta en söndagsfika :) Körde davve till jobbet i morse, så var klarvaken vid 6! men tack och lov så somnade jag om tillslut och sov enda tills 11. Ikväll ska jag sova med älsklingen men vet inte om det blir här eller hos honom ännu, för på tisdag morgon ska han till stockholm med hans familj enda tills torsdag :( Vad ska jag hitta på alla dem dagarna? hittar väll något att sysselsätta mig med. Nu ringde aleks så ska ner och ta på mig jackan osv. Hejsålänge<3

och grattis pappa på födelsedagen!

lets D

Då var det helg igen. Ikväll blir det let´s dance och allmänt slapp. Jag kan äntligen njuta lite i mitt rum iaf, har fått i ordning det mesta och alla lådor är uppackade konstigt nog, fast det krävde två svarta sopsäckar! skönt att kunna röra sig här inne iaf. Det händer faktiskt inte så mycket här på denna fronten mer än att jag väntar svar från ett jobb och på att min utbildning ska börja den 10 februari.

"We do not remember days, we remember moments"




Doumo

hej & hå

ännu en dag som har gått, kan inte förstå att det redan är den 20 januari?? hallå var tar tiden vägen? har varit hemma i mer än en månad nu. och det känns bra! Visst jag tänker ofta på Milano, på min klass, lägenheten, Malin stan och allt sånt som man helt enkelt saknar. Men man får tänka allt som ett fint minne i ens liv och istället glädjas åt den tiden jag hade där. Nu är det fullt upp här också och många tankar fram och tillbaka. Ena sekunden känner jag en stress inom mig att gud jag är snart 21, jag har inget jobb, ingen bil, ingen lägenhet, är det inte runt 23 man ska få barn? Men sen direkt efter kommer ett lugn där jag istället tänker att jag faktiskt bara är 21 år och inte 31. Jag tror att om man stressar sig fram för mycket kommer endå allt bara bli pannkaka.
Iallafall förlåt om jag babblar en massa oviktigt men måste lufta lite! Nu har jag iallfall anmält mig till utbildningen och igår var jag runt och sökte jobb. Ett ställe kändes hur bra som helst, nu får man bara hoppas på det bästa. Man är ju inte ute i den bästa tiden nu heller precis för att söka jobb.
I söndes körde jag till maxi och storhandlade kan man väll säga. Har lagat mat till mormor nu både igår och idag! igår blev dett kycklingfilé stekt i vitlöks smör och klyftpotatis, och idag broccolifyllda lövbiffar med tagliatelle, mumsfilibaba!
har en sån nyttig vecka nu, ska inte äta något onyttigt, eller alltså som exempelvis chips, godis, micro mat osv. Känna efter om det är någon skillnad eftersom jag har varit väldigt trött och omotiverad sen jag kom hem.
Annars är det rensning på hög nivå här i mitt lilla rum, har fyllt en stor sopsäck nu, och det känns inte som att jag är halvägs ännu. Har lagt in lite annonser på tradera också, redan tjänat ihop över 500!! trodde faktiskt inte folk skulle köpa sånna skit saker, men tydligen gör dem det och det är ju bara tur för mig ^^! Fast nu har jag lagt in mycket oanvända saker också som jag helt enkelt inte har använt! kika gärna
här.

löööördag!

vad skönt det är med helg, även fast jag inte känner så jätte stor skillnad just nu eftersom man är ledig varje dag.. men helgen är endå alltid något speciellt!
Nu har det blivit lite andra planer för lilla mig, jag känner att jag vill ha mer erfarenhet innan jag söker jobb på riktigt. Så i februari börjar jag på design skolan i Malmö, två kvällar i veckan för att läsa mönsterkonstruktion och sömnad. Det varar fram tills juni, sen får jag se vad som händer, om jag kanske ska söka till något som heter produktionsutbildning vilket innebär att man blir förbered inför arbetslivet. Det är som en "master" kurs utomlands kan man säga. som endast varar i 18 veckor, alltså fram tills december detta året. Men som sagt, inget är helt klart! Jag ska ta detta först iallafall, och nu ska jag försöka få tag på något extra jobb på dagarna, kan ju inte ligga och slappa varje dag! det händer mycket just nu, men det är bara kul :)
Snart kommer älsklingen hit, det blir väll någon film eller nåt sånt, hoppas ni får en bra lördagskväll!


anna is back in the days !

då är anna tillbaka i stockholm läste jag nyss på hennes blogg. och snart åker tirre också tillbaka till umeå, och jag stannar här, jag ska ingenstans nu, förstår nog inte det riktigt! men här har vi en bild på mig och anna från hennes 21-års dag.. godnatt


aj så dålig jag är på att blogga!

idag hände nog den klantigaste saken jag varit med om, stupade mitt i backen när vi va på väg från älsklingen. Det var något rött hårt plastband som jag råkade sätta foten i och vips låg jag framstupa på marken. Slog i hakan och knäna, tur det, så jag inte slog ut någon tand eller något. Men nu kommer jag nog få ett stort blåmärke på hakan, men men, vad gör det egentligen?
Igår va jag och aleks hemma hos emelie. Vi köpte med oss tomatsoppa och alla tillbehör,, sen lagade vi mat och bara snackade en massa. Aleks körde mig till stan och sen åkte vi hem till davve.
I lördes va vi på Ikea, så jag fick köpt en hylla. Har ju massvis av saker med mig från Milano, och hälften står fortfarande i kartonger. Jag är sämst på att sortera bort saker, vill helst spara allt. men jag måste nog inse nu att det inte går.
Nu har jag iallafall ett litet hum om vad jag ska göra. Håller på med min portfolio nu, och ska prova söka jobb, även fast chansen är minimal. Sen har jag hittat en massa backup kurser, som är påbyggnads utbildningar eller hur man ska förklara. Dem hjälper även en att komma in i arbetslivet, eftersom det är så stor konkurans.

Ikväll blir det upp packning av låda 5, köpte galgar på ikea eftersom alla var slut, så nu kan jag fortsätta med det. Sen ska jag fortsätta på min portfolio.


bättre sent än aldrig

det har hänt en del sen jag skrev sist! bland annat nyår och annas 21-års tjejmiddag :) Men jag är mitt uppe i allt, har en massa olika planer, frågan är bara vart jag ska börja, men allt löser sig, det ena kommer lösa ut det andra.. om man kan säga så? På fredag bär det av till göteborg med girlsen, ska bli mysigt även fast jag absolut inte får shoppa någonting! men titta kan man alltid..

lite bilder från nyår




den goda maten som var på nyårsmenyn