miss my baby

Idag har jag varit ute överallt känns det som, har varit på väla, familia, bali och sist citygross. Jag hittade inte så mycket, köpte en sån docka typ som ska hålla upp smycken och lite annat smått & gott. har hittat en laptop nu som jag vill haaaaa, den kommer in nästa vecka. längtar :) :) den kommer bli perfekt, inte för stor och inte för liten för att ta med sig till Italien. Har även kollat på en massa resväskor, måste ju införskaffa mig en egen nu och inte låna av mormors samling.
I morgon blir det jobb igen, sen jobbar jag lördag, söndag också. Nästa tisdag ska jag träffa mirre ;D
Saknar min älskling, har inte träffat honom sen i söndes.. ♥

hejdå! :)


the weekend

I fredags var vi hemma hos anna och åt väldigt god mat från grillen, passade utmärkt efter hela dagens slit på jobbet. Efter satt det ännu bättre med en specialare som anna gjort själv, sjukt god! Anna du får posta receptet sen :) Idag flyttar du till stockholm, det kommer att kännas tomt.. men som sagt så kommer jag så fort jag har fått mitt körkort. Iallafall, efter anna åkte vi taxi med annas mamma in till stan. & raka vägen in till tivoli, ja det var faktiskt raka vägen, älsklingen hade fixat oss på gästlistan :) hatar tivolis kö, och aleks & tirre hade VIP kort. kvällen fortsatte och när klockan närmade sig tre åkte vi hemmåt!

Igår var jag på bröllop, min morbrors frus syster gifte sig och efter det passade jag Isak. Han somnade inte förens halv 1 och då var jag helt slut. Det tar verkligen på krafterna att passa en liten unge. Nu håller jag på att lägga över alla mina bilder till cd-skivor. Hade tänkt köpa mig en ny bärbar alldeles snart. Vill bara hitta en som jag fastnar för.
Imorgon bär det av till göteborg med Andrea, är hemma igen på onsdag. ska ha min halka i morgon också, 06.00 på morgonen. lönt att ha det så tidigt på morgonen, man har ju inte ens vaknat då. Men vi får hoppas att det går bra, nu ska jag fortsätta med bilderna ?



 

freeeeeedom!

Så skönt det är att vara leedig! men i morgon blir det åter jobb. men efter det har man något att se fram emot, anna ska ha avskedsmiddag :) fast egentligen inte något att se fram emot eftersom det är avskedsmiddag.. men det ska bli skojjigt, sen efter det blir det tivoli. på lördag ska min morbrors frus syster gifta sig, så efter bröllopet ska jag passa min kusin, eller jag och davve :) sen på måndag bär det av till Göteborg igen med Andréa, sen är jag tillbaka på onsdag eftermiddag. vet inte vad jag ska ha på mig i morgon ... ;S huhu.. har bara tjugo minuter på mig sen efter jobb att fixa allt. så det gäller att jag har funderat ut vad det ska bli tills dess.

Igår träffade jag terese en stund och vi gick runder i stan och snackade massa, sen efter det åkte jag & davve hem till mig.

Nej nu ska jag ner och äta något gott, får se vad jag hittar. sen blire läggdags.

jag älskar dig så sjukt mycket davve, för varje dag som går känner jag att det är dig jag vill leva med.
thank you for being you ♥

image158

söndag


image156
Igår blev det mys med film, godis och massa chips hemma hos anna. sjukt bra film, jennifer lopez nya, kommer inte ihåg nu vad den heter, men den var riktigt bra. jag & anna var konstant inne i den hela tiden. det var länge sen jag såg en så bra film. Idag har jag återigen jobbat! känns som jag inte har gjort något annat denna sommaren. men nu är det bara mån & tis kvar, sen é jag ledig onsdag och torsdag & jobb igen på fredag. men efter det är jag ledig enda tills nästa fredag! :) som jag ska dega då.
om en vecka flyttar anna till stockholm, jag kommer att sakna dig! jag känner det nu, nu känns det verkligen på riktigt.. jag måste hälsa på dig innan jag åker till Milano. ett stort MÅSTE!

vi ses i vimlet / ciao


"ny på jobbet"

ja, man känner sig verkligen ny på jobbet, alla kan typ allt, medan jag kan typ inget, haha, nej men jag trivs faktiskt super. alla är jätte trevliga och hjälper till så fort det är något. jag har redan hunnit med två tjuriga kunder som typ har skällt ut mig, nej men nästan på. men sån´t får man ta..  i morgon blir det jobb igen, ska jobba hela nästa vecka sen kommer den andra tjejen som är kassaansvarig. därfter kommer jag bara jobba varje fredag och varannan helg. riktigt skönt :)
snaart åker jag om 4 månader.. börjar närma sig mer & mer. jag ska snart börja kolla efter lägenheter så jag inte får en ruttig bara för jag har varit för sent ute.  det ska bli så sjukt spännande, Milano är nog en dröm för många. jag ser köpenhamn x4 framför mig, stora gamla byggnader, gröna parker, massor utav människor, kanske en och annan kändis? och affärer överallt. uteserveringar och massa annat. det pirrrar i magen,. men snart är jag där, lilla jag ensammen i en storstad. 

nej nu är jag faktiskt ärligt talat väldigt trött. ska upp 6 i morgon bitti för jag har körlektion 7.50, KUL!  sen börjar jag inte förens halv 11... får väl sysselsätta mig med något.. så, godnatt & sovgott / ♥

jag älskar dig

image151


You are the hope that moves me
To courage again
You are the love that rescues me
When the cold winds, rage
And its so amazing
cause thats just how you are
And I cant turn back now
cause you have brought me too far

I love you 


in a rush

jaha då var man åter i hemmet efter en liten tripp till göteborg :) Har varit där sen i måndes med Andrea (butiksägaren) och besökt olika underklädesbutiker och även bjudit hem kunder till hotellet. Jag har nämligen nu blivit en så kallad assistant. vet inte vad det heter på svenska. men det går iallafall ut på att jag visar våra produkter till butiker medan andreá berättar om dem och tar hand om hennes 7-månaders baby. vi har fått väldigt mycket respons så detta är en bra början. Men sist men inte minst så fick jag jobbet på Expert på väla :D (som kassabiträde). Detta är halvtid vilket är perfekt för när jag inte jobbar där kan jag hjälpa Andreá. Och även förhoppningsvis få lite ledig tid. Ska dit i morgon och börja träna upp mig och på måndag ska jag stå själv i kassan. Snabba ryck ;D
& sommaren har kommit till sverige, kan man blir lyckigare? inte för att jag kommer ha tid till stranden men endå? solen sprider endå glädje på något sätt.
nu ska jag snart gå till sängs, är trött efter dessa intensiva dagarna, och intensivare kommer det nog att bli! så lite sömn är inte fel. Ha det så skönt på stranden era lyxlirare.



image147

sommaren är här

sitter hos aleks och väntar på bussen.. vi trodde att den gick 15.55 men nej, då gick den 15.45! har varit på loppis två dagar :D tjänat lite pengar, första dagen med anna och andra med aleks. nu tänkte vi gå ner till gröningen och äta lite glass i det efterlängtade vädret! Annars i veckan har jag mest tagit det lungt, varit med davve och en hel del med aleks. I torsdes sov aleks hos mig och vi kollade på Paris Hiltons nya film, SJUKT DÅLIG! men det var ganska underhållande att se när hon gör bort sig. lägg inte pengar på den, kommer inte ens ihåg vad den hette.
nej, nu ska vi gå ner till bussen,    ciao