eva longoria

eva longoria

tillfriskning :D

äntligen börjar man friskna till :) basiluskerna maginfluensa & förkylning hittade mig i helgen ;/ inte kul precis! Känns som att man har missat hur mycket som helst bara för att man varit off i 4 dagar.  I morgon ska HD intervjua oss inför "Dance 4 me"! kanske kan locka lite fler besökare... fick reda på att vi har prov i svenska på TORSDAG! visste knappt att vi har jobbat med svenska denna terminen, men får väl ta reda på vad det är i morgon..suck! På torsdag är det ingen vanlig dag för då är det min födelsedag, hurra, hurra, hurra! jag fyller 19, inte som tirre skrev på sin blogg, (18) det fyllde jag förra året :D
Idag äntligen ringde jag sömmerskan som har haft semesterstängt tills idag! Ska dit antagligen på torsdag eller fredag och mäta och lämna in tyg, wihoo!  Har inte träffat älsklingen sen i lördes.. saknar honom mkt nu... men helgen är våran! Har upptäckt ett nytt tv program som går på vardagar 15.40 , fashion house, riktigt bra! bara lite synd att man missar det nu i fortsättningen eftersom det är så tidigt :( men ska försöka kolla så mycket som möjligt. Nästa fredag blir det tempel, baby ska gå modevisning!
Nu vet jag inte vad jag ska skriva mer, ska kolla på American idol 22.40 :D haha!

sov gott  •

party, party

födelsedagsgrisarnaHelgen !

FREDAGEN 16/2
Började med ett prov 8.15, men det var inte så svårt som vi trodde. Sen fick jag o maria vänta i skolan tills 6:an skulle avgå. stackars fille hade tagit en buss 1 timme för tidigt innan han började, haha! Sen sola vi och efter det skulle vi ta tåget hem till marias pappa. haha kommer aldrig glömma att biljettautomaten snodde marias tia :D men men, vi dukade och lagade mat och sen sov vi en liten skönhetssömn medans marias halvbrossa plinga på dörrklockan typ 20 gr! Så det blev inte så mkt sömn av det hela. Kl 7 hade alla kommit. först åt vi kyckling med potatis sallad, & sen glass med varma hallon, MuMs! efter det bar det av till tivoli. efter ca en halvtimme kom älsklingen och vi tillbringade resten av kvällen dansandes inne på tivoli. kvart i tre gick vi därifrån och käka korv på pölsemannen, kan det bli bättre? efter det bar det av hem till mig och en lång och skön sömn nalkade sig! tack alla för presenter och att ni kom, det blev en lyckad kväll tack vare er ♥

LÖRDAG 17/2
vaknade typ 1 med baby brevid mig, sen var det hemma mys hela långa dagen! senare på kvällen lagade vi tacos och sen blev det natt.

SÖNDAG 18/2
vad kan man säga om en söndag, alla vet hur en söndag går till, precis så gick min också till ;D

Men på MÅNDAGEN
träffades jag, maria, terese & aleks i stan och åkte till la bowlinghall. kl 4 var det natt bowling.. hmm, ganska skumt! men det var roligt. aleks vann, grattis! efter det bar det av till väla, sen hem till aleks och kolla två as tråkiga filmer och krängde glass med varma hallon, igen :D sen somnade vi gott.

Idag har jag bara varit hemma och sen fikade jag med aleks, tirre, nina & louise på mezo..
I morgon hoppas jag att jag får träffa älsk, saknar dig ;/
Direkt efter körskolan så ska du med mig hem!

godnatt sov gott

16/2

lite bilder från tjejmiddagen



             

.

.
Har varit och handlat allt idag med Maria! flyttat dit bord, stolar och allt, för i morgon blir det party, party!
filosofi prov i morgon 08.15 ;/ suck! efter det hem till maria direkt och börja fixa allt. Nej, nu måste jag plugga, första provet i filosofi juu, men det är ganska enkelt, tack o lov!

Anna, welcome home from Africa •

sjukling ;/

helvete också! varför blir jag förkyld just denna veckan! kunde lika härna ha blivit det nästa vecka eller veckan innan, INTE DENNA! Vill ju vara med på workshopen, men det blir nog inte så för Carolines del ;/ suck!

Ska iaf till väla strax och köpa present till natta, ska dit ikväll och gratta henne. I morgon blir det möjligtvis bio med davve, maria & fille, you are wonderful ♥

STADSTEATERN med "Dance 4 me" den 6 mars kl 19.00, inträde endast 40:- i förmån till Cancerfonden. LÄNGTAR!

Prosit!!

; /

"men lika glad för det är jag"

♥ älskar dig david ♥

 


me loves you

me loves you



XxXx

Denna helgen har det hunnits med mycket! I går var jag och älsk i Malmö hela dagen och sen på kvällen blev det bio med filmen Departed, riktigt bra film! (fast dåligt slut). Idag var vi på väla och sen åkte jag hem till Emelie och checka hennes nya lägenhet, sjukt fint!
Denna veckan bli det dans, dans & dans! I morgon är det träning för "Dance 4 me" nytt alias för "The object of my affection"... på onsdag är det jazzen, på torsdag är det uppträde på barncancergalan på Dunkers, och sist men inte minst så är helgen fylld av Benkes Streetjazz! , dessutom lunchkonsert nästa Tisdag :) Kan det bli bättre ;D ?



arina ♥

sister