fredagen

Igår blev planerna lite omvända, aleks pojkväns syster bjöd hem oss på lite vin innan dem skulle ut till något ställe i höganäs. Så jag och aleks körde runt 8, hämtade upp emma på Väla och sen körde vi till city gross och handlade chips och cider. det var super trevligt hemma hos henne, hon hade det så fint. Hade verkligen inrett hela huset med hennes personlighet, blev helt inspirerad! satt och snackade hela kvällen och runt halv 12 körde vi hemmåt, tack för en trevlig kväll hjärtat, du är bäst!










fullt upp !

oj vad det har varit mycket folk idag i butiken, har inte ens hunnit sitta ner 2 sekunder. Varför ska alla shoppa samtidigt? haha, men men det är bara kul. Nu slutar jag om 20 min, ska åka med aleks hem sen ska vi nog hyra någon film eller något bara ta det lugnt. Ska jobba i morgon också 11-14 kanske har öppet längre om det är mycket folk.. Några har frågat var jag jobbar, det är på egoo i helsingborg :) butiken öppnades i december så den är ganska ny. Nej nu ska jag börja fixa för stängning, hoppas ni får en bra helg!


på jobbet

Vilket blåsväder det är ute, stackars dem som ska till balen, fast så länge det inte regnar är det ju bra! Är så avis, vill också till balen igen. Var hos mammas väninna igår och jag fick se ën tjej som heter Jennifer klänning som hon hade skickat till lotta i mms. Verkligen jätte fin, det är en klänning som nog inte många tänker på att man faktiskt kan ha.
Hon liknade en grekisk gudinna, fast tusen gånger finare! Skulle gärna velat se allas klänningar idag men jag måste till kursen. Har bara tre gånger kvar så kan inte missa en minut.
Nej nu kom älsklingen med indisk mat, kyckling i kokosnöt sås, mums !

lördagen

I lördags var jag på 20-års middag hos Louise, trevligt värre! Sen åkte vi in till stan runt 12, först till hamnpaviljongen, sen till zoobar, sen till tempel, sen till utposten och sen åkte jag hem! Så vi var inte ute egtnligen, gick mest runder och funderade vart vi skulle. Sen ville maria louise och anna till tivoli så gick jag till davve som var på pasha eller vad det heter (gamla Q) det var jätte fint där inne, lite synd bara att det var så lite folk. Sen åkte vi inom mc donalds och sen hem, var väll hemma runt 3.

Lite bilder från min kamera


louise födelsedagsgrisen, så fint sminkad av maria!












19 Maj

Trodde att det skulle vara fint väder idag så jag hade planerat att sola hela förmiddagen. Men nej, då är det moln över hela himlen. Så jag har varit ute och gått en lång promenad, och bara tagit det lugnt. Om en timme ska jag köra och hämta fredrica och sen till malmö. Idag ska jag iallafall börja sy på kjolen, mönsterna har tagit hur lång tid som helst, har ungefär 12 mönsterdelar till en enda kjol. Men jag lär mig iallafall det är huvudsaken!
Jag ska förresten rita upp några skisser och skicka till en kille i thailand som Marias pappa känner, så får vi se hur det går. Har inte allt för stora förhoppningar om att det kommer fungera med allting, men en möjlighet är det iallafall :):) Här är en bild till av dem vi tog för några veckor sen på den första klänningen som jag gjorde i Milano.


Modell: Julia från sweden models
Makeup: Maria Alkefelt
mroxx.se
Bild: Lina Arvidsson


stela nisse

Idag har jag varit på väla med min Aleks, vi åt lite glass och drömde oss bort på Ikea. Sen åkte vi hem till henne och mös vidare. Helt enkelt en skön söndag. Kollade på söndagsparty för en liten stund sen och charlotte från sex and the city var med, riktigt kul att se! Nu ska jag snart hoppa i bingen. I veckan ska jag boka in massage för presentkortet jag fick av emelie, behöver verkligen det.. Bara nu när jag har suttit upp hela kvällen blir jag helt stel i nacken och ryggen. och lite träning skulle ju inte heller skada. Jag köpte ju årskort på friskis, men dum som jag är har jag inte använt det sen typ början på mars. Det kan ha lite med det att göra också tror jag. Men det får blir ändring på det!
Snart kommer Anna och terese hem igen, vad kul att vi kommer vara tillsammans nu till sommaren, sen vet man inte var dem blir av efter det. Men denna gången ska jag iallafall hälsa på tirre vart hon än flyttar, för det blev ju inget med Umeå. och förresten tyckte ni rätt låt vann i eurovision igår? Alla här hemma var emot mig och sa att det dem hade riggat allt, bara jag som tyckte den var bra?
Nu ska jag sova, natti natttttttiiiiiii


på jobbet

Vi har fått in så mycket fint! Ni måste komma in, bra priser är det också. Idag har det varit ganska mycket folk sen jag öppnade, bara nu som det är lite dött. Kan nog bero på vädret också! Innan jag går hem ska jag prova lite saker som har kommit in nytt. Sen ska jag och davve till väla en sväng och äta och kolla lite, och ikväll blir det melodifestivalen!
förlåt för min tråkiga blogg, men det blir bara så ibland.. Nästa helg blir det iaf lite fest för louise som fyller 20, och hela nästa vecka måste jag plugga till mitt arbete som ska vara inlämnat om 1 1/2 vecka. Hoppas ni får en bra lördagskväll :)


efter regn kommer solsken

det har inte varit den bästa veckan om man säger så, mer än det vill jag inte gå in på. Idag ska jag iallafall jobba kl 14 och det känns än så länge bra. Har varit ledig nu tis, ons och tors. Det blir även jobb i morgon, men det är den roligaste dagen att jobba, bara tre timmar och fullt med folk från det att jag öppnar till att det stängs. Nej nu ska jag ta på mig och sen äta lite middag innan det bär iväg till jobbet.. som sagt efter regn kommer solsken, lika väl som jag är medveten om att efter solsken kommer alltid regn.

fredagen

Var lika fint väder på fredagen som på torsdagen så jag och davve låg ute i solen några timmar och bara tog det lungt. Vid 7 mötte jag och Aleks upp Martina och hennes kusin i butiken för lite vin innan vi skulle ut och äta. Sen kom hennes 3 tjejkompisar dit och tillsut var vi 7 stycken. Klockan 8 hade hon reserverat bord på egoista i Norra hamnen och efter det gick vi till Persson´s brevid. Eftersom hennes pojkvän äger båda restaurangerna så hade dem reserverat vin loungen innan vi skulle till tempel. Sen bar det av vidare till tempel och nöjesgalan, men det var ingen större hit, jätte lite folk och ganska segt. Men vi hade skoj endå! Var hemma redan vid halv 2 eftersom vi kom dit redan 10. Tack för en trevlig kväll!














Maj

Min torsdag spenderades med mina närmsta med grillning och en massa god plockmat.
I fredes var jag och aleks ute med min chef och hennes kompisar, kommer bilder i nästa inlägg, vi hade så sjukt kul!

Valborg



jag och min underbara mormor


älsklingen


zacharias


min morbror och zache