31/12

uuh vad det är läskigt att vara hemma själv ibland, speciellt vid denna tiden och man tror att man hör saker hela tiden där nere! Anna åkte precis hem från mig, vi har haft en heldag tillsammans. först hämtade hon upp mig vid 1 tiden, sen körde vi upp till väla som typ hela helsingborg också gjorde. vi körde flera runder för att försöka hitta en parkeringsplats, men till slut efter många om och men fann vi den rätte :) vi gick runder lite på väla, fikade på robert´s sen fick vi köra hem igen eftersom jag glömt min berlock som jag skulle byta (det var egentligen därför vi skulle dit) , sen tillbax igen! men då var klockan runt 5 så folk började åka hem och det var inte alls lika svårt att hitta parkeringsplats.
Har inhandlat min resväska idag och handbagage :) men funderar på att ha en väska till, fast i mindre format.. ska trots allt inte packa för en vecka.. iallafall, sen åkte vi hem hit och tittade lite på foto osv, sen kom aleks en liten sväng och hälsade på (: och dagen/kvällen slutade med att anna åkte härifrån för en stund sen! men det har verkligen varit jätte kul, och skönt att få träffa dig!
I morgon är det nyår,  och det ska firas här hemma med min älskling! vi ska handla allt i morgon , mat, efterrätt, champange, osv.. kanske lite fyrverkerier också? men det ska iaf bli jätte mysigt! nej, nu måste jag gå och lägga mig, så jag inte är för trött i morgon. hoppas ni alla får en riktigt bra nyårsafton, & gott nytt år!

godnatt ♥

juldagen

då var denna julafton slut.. ett helt år tills nästa! Men det blev iaf en lyckad sådan, vi var 14 stycken hemma hos min morbror, hade tomte, massa paket & god mat :) kan det bli bättre? fick jätte fina presenter av alla, fick en jätte fin tomas sabo berlock av aleksandra där det står "my best friend" inristat i ett hjärta, som hon hade fixat själv , blev verkligen jätte glad! fina calvin clein underkläder av davve, presentkort på zebra & noanoa.. hmm lite smycken och ett italienskt lexikon! lär nog behövas... :) jag ska strax iväg & jobba, fast bara en och en halv timme, vi ska sätta upp alla pris skyltar inför i morgon och sen börjar jag 07.00 i morgon ;/ segt! men sen har jag bara två dagar kvar..

Vi har hittat en lägenhet nu, men vill inte säga för mycket för som sagt så vet man aldrig med italienare!
här bjuder jag på lite bilder från julafton :) se & njuuut!



trötter

snaaaaaaart julafton, läängtar! ska ju äntligen få fira jul med min älskling, första julen tillsammans :) Vi ska vara hemma hos min morbror i deras nybyggda och fiina hus, ska bli så mysigt så. Men fram tills dess finns det några dryga dagar som kommer bestå av att jobba, fast iof dryga kommer dem nog inte bli eftersom hälften av sveriges befolkning köper julklappar de två sista dagarna innan självaste julafton, vilket innebär att jag kommer få kämpa som en hingst både lördag & söndag.. ajja! sen återstår det endast två dagar kvar på jobbet, den 26 & 28. känns lite sorgligt faktiskt, nu när man väl har kommit in i allt så ska man bara sluta, men erfarenhet gör en rikare, inte sant? :) på lördag blir det julbord hemma hos chefen, och på söndag är det lillejulafton. det blir nog en bra helg trots allt. men nyår är fortfarande en stor fråga..

Nu ska jag hoppa in i duschen! sen vidare till bingen, börjar 9.00 i morgon ;/ seeeegt, men det lönar sig! haha hängde ni med på det,  "lööööön"ar sig ;D

godnatt!

champagne safari

Nu var denna helgen också över, tiden går så sjukt snabbt! i fredas jobbade jag till kvart över 7 sen åkte jag & älsklingen hem till mig och bara tog det lungt. lördagen var därimot väldigt stressig, dagen började med jobb 12.00 till 16.00 fullproppat med folk hela dagen lång, men som tur var så var både jag & Chanette där och hjälptes åt i kassan. efter jobbet åkte jag hem gjorde ve mig i typ 110, och sen tog jag bussen in till stan för att träffa Andrea. Dem åkte till Brasilien igår och ska stanna en månad och eftersom de inte hinner komma hem innan jag åker så träffades vi i lördes på Big Buddah, jag fick den efterlängtade Bhn av Andrea som jag velat ha typ sen jag började där, men eftersom den är så dyr så har jag ej köpt den. Den är typ i mini format och har siliconband i ryggen, swarowski stenar där framme där man knäpper den och sen kan man ha den utan band, då ser det ut som man knappt inte har någon bh, alltså fungerar den till alla linnen, speciellt på sommaren :) hann bara träffa andrea ca 40 min eftersom jag skulle se champagne safari på tivoli med jobbet. det var jätte trevligt, verkligen och jag och den nya tjejen Josefin hade jätte kul. vid halv 12 slaget gick vi till dahlbergs där alla tog en drink, men jag drack fanta, jag vet duktig (: skulle ju faktiskt upp & jobba på söndag vilket inte dem som var kvar skulle. men sen blev det för långråkigt för mig och josefin, så vi gick tillbaka till tivoli igen. men dem andra kom efter inte alls så lång stund. sen bar det av hemmåt med sista bussen halv 3.
Igår kom baby hit runt halv 10, vi tittade på en film med Jennifer Lopez som gick på 4an, tror den hette typ Dance with me eller något sånt.
Idag blir det kanske träning med maria och sen tänkte jag besöka solariumet.

<3<3

en lycklig student :D

image243

lucia

Jaha, då var min första och kanske sista lussevaka på bion över :) Det var väldigt mysigt och det var mycket tack vare nina och simon som hade fixat de bästa platserna, thanks <3 Vi såg iaf tre bra filmer, men den sista tog priset, vi hade tänkt ta bussen hem kl 06.00 men var tvungna att se klart filmen! som då varade till 07.00! Den första filmen handlade om en tjej som blev gravid med sin bästa killkkompis när dem var 16, sen ville dem adoptera bort barnet till en familj osv, berättar inte mer ifall någon ska se den. Den andra filmen var tecknad och handlade om ett bi, faktiskt gullig film, & rolig! Fast om den hade kommit sist, hade jag nog somnat.. Sen den tredje filmen var som sagt bäst! handlade om någon ryskmaffia med droger & sånt, jag var iaf helt inne i den från början till slut (: De la säkert den filmen sist bara för att hålla alla uppe och vakna. Jag & älsklingen var hemma runt halv 8, åt lite frukost och sen hoppade vi i bingen. Vaknade ungefär halv ett och är faktiskt inte alls trött, (än så länge). Nu sitter jag och kollar runt på lite lägenheter,  varför ska det vara så svårt? ;/
Men men, ni får ha en mysig lucia dag iaf :) ♥


en liten fundering...


det finns mycket man inte vet och mycket man inte vill veta! samtidigt mycket som man måste veta. eller?

aldrig utan dig aleks!

image242




all I want for christmas is youuuuuu

Idag har varit en mycket bättre dag än igår :) Vaknade runt 11.30 och övningskörde sedan lite, åkte hem till min morbror för jag ville hälsa på min lilla kusin som jag inte har sett sen han föddes, (1 månad sen). han e såååå liten och go, hade lust att bara käka upp honom! sen körde jag in till stan och träffade aleksandra och tirre. vi gick runder lite grann och sen satte vi oss på espresso house. tirre hade körlektion halv 4 så då bestämde jag & aleks oss för att åka in till Ikea & väla en liten sväng.
Nu har jag slagit in lite julklappar och skrivit ner en önskelista :) ska bli så spännande med riktiga julklappar, har fått pengar nu tre jular på grund av att jag åkt till thailand,¨så det har bara varit platta paket :)  kommer ihåg när vi va små, jag räknade alltid julklapparna haha! sen frågade man sina kompisar hur många julklappar dem fick osv. jag & tirre ledde alltid! hade typ runt 30 båda två, fattar inte vilka man fick ifrån egentligen. Fast då var ju julklapparna mycket billigare, eller ja man önskade väll sig billigare saker kanske.. Jag kom också på en sak precis innan jag skulle börja skriva, att jag helt glömt bort Prison break! davve påminde mig till och med innan, men jag var så inne i julklappsinslagning så det bara flög iväg! ajja får väll ladda ner det eller något :)
ska strax soova, har körlektion i morgon 8.30 ;/ sen blir det raka vägen hem till bingen igen! annars kommer jag verkligen inte palla lussevakan på natten....

dagen som gud glömde

Vad ska man göra, vad ville gud att man skulle göra en sån här regnig och tråkig dag? Det börjar med att jag får gå upp kvart över 8 fast att jag börjar kvart i 11!! den jävla bussens fel. på väg till jobbet går mitt paraply sönder i regnet på grund av den hårda blåsten. Började jobba, kände att jag mådde dåligt.. åkte hem och missade 3 timmar av dubbelbetald tid på jobbet! När jag kom hem somnade jag direkt och vaknade när det var becksvart ute! uch, varför har man sånna här dagar ibland, när allt bara känns som en potatispaj! helt fel!

Ajja, jag får väl sluta klaga och komma på bättre tankar, jag är ju trots allt ledig nu i fyra dagar vilket känns underbart mitt i allt. På lördag ska vi se champagne safari med jobbet!  i veckan blir det lussevaka på bion med ganska många, vet själv inte vilka alla är, men det blir säkert trevligt :) & i morgon ska jag kanske träffa aleks, och sen på kvällen kanske min sötaste prins! Han har förresten oxå skaffat blogggg :) ni kan länka från min vännerlista! Nej nu ska jag ta tag i mitt liv och börja tänka positivt, annars blir väl dagen i morgon oxå i samma form och det vill jag ju inte. Så ni får ha en mysig söndagskväll, jag ska iaf försöka :)

Puss!


julhandlat!

Idag har det julhandlats på väla med aleks :) Har handlat klart till alla förutom min morbrors fru och aleks då ju.. Fast vet redan vad jag ska köpa så det känns riktigt skönt. Har gått nästan 5 timmar på väla, sen åkte vi hem till aleks och åt supergoda pannkakor. Annars har jag jobbat i veckan, från 4 till 7. Fast i tisdes hade vi öppet till 22.00, bara för dem som jobbar på väla med 10% rabatt. Fast det blev inte så lyckat, jag tror att folk väntar att handla lite större saker till efter julen, när det blir rea osv.. Det har iaf börjat en ny tjej nu som ska ta över mina tider på jobbet, så därav har jag inte fått så mycket tider som jag trodde. Ska varken jobba julafton eller nyår! :D (än så länge iaf).
Igår var jag bara med älsklingen! jätte mysigt :) miss him already! ♥

Sen är det jobb i helgen, men i morgon ska vi hem till tirre & kolla på idolfinalen :)


1a advent

Var på julmarknaden idag med maria aleks & tirre.  Var mysigt och inte för kallt heller. Sen gick vi vidare till mezo, hade tänk slå oss ner där men det var överfullt, så vi gick till bagatelle istället och beställde en skogsbärsmoothie. Det hördes över hela bagatelle när hon bakom disken skulle mixa ihop det, men god var den iaf! :) I morgon är jag ledig fram tills kl 4, har inte riktigt bestämt ännu vad jag ska göra, men dagen går säkert åt lika snabbt som alla andra.. helgen har iaf varit mysig! Nu ska jag hoppa i bingen, gooooodnaatttttt ♥

Några bilder från bagatelle

     

nu tändas tusen juleljus

I morse får jag ett sms av Marcus, "kan du jobba idag, det är ont om personal". Denna helgen hade jag verkligen sett fram emot, hade ju tänkt baka och sånt idag ;/ Men tjänade iaf 650:- ! så det var det faktiskt värt. Nu har jag precis satt upp en sån ljuskringla i fönstret och bäddat med fint julbäddsett :) väldigt mysigt! Nu fattas bara min älskade pojkvän som är på väg hit med bussen, han har med sig lite mat så vi ska laga tacos..

Puss  :)