SHE


Fick lite testers av Helene här brevid som är utgående. Två läppglans och ett Cover stick.





LITE NYTT

Nyheter i butikerna.


Väska Liebeskind Berlin 2295:-

Skor Marco Tozzi 599:-

Väska Liebeskind Berlin 1995:-

Linne från Your´s Truly 549:-

Topp från Granath 1095:-

MUMS


Idag har vi fikat och fikat och fikat och... fikat.. På arbetstid.. Ja men man får skylla på kunderna, är det ingen som är shoppingsugen får vi passa på att gotta oss ;-)





Nu äntligen börjar våren visa sig! Första ...

img_5894 (MMS)

Nu äntligen börjar våren visa sig! Första dagen på trappan i solen idag. Detta är efterlängtat!


Jag hann!

Kom 3 minuter över 11 till butiken... tack vare att Davve hämtade upp mig.
Helt plötsligt när jag sitter på bussen så börjar allt skaka och bussen börjar köra helt snurrigt. Jag hann knappt reagera innan vi stod helt stilla mitt på vägen. Tack och lov så hände det ingenting, det var punktering tror jag.. läskigt!


Nu har det kommit massor utav nyheter till min pojkväns butik VIA 11. Snygga sommar boots, ballerina och några snygga sommar heels. Även fina väskor i ljusa färger. Jobbigt är det för man kan ju inte ha hur mycket som helst................



Nytt märke: Alberville



Bussen har fått punktering! Bra start på m...

img_6188 (MMS)

Bussen har fått punktering! Bra start på morgonen ;-) ska öppna butiken om 15 min, hoppas jag hinner...


Natti

Nej nu är det färdiglekt!! Ska sova nu, sweeeet dreams ♥


DAGISBARN

Vi har nog jobbat för mycket, tror det är dags att ta det lite lungt innan vi blir knäppa på riktigt.........





Vampyrerna Dave och Line................



Hoppas ni kan sova i natt nu.....

GLASS

Vill tillbaka......






Inga fler nyheter nu tack....

Nu är butiken så full att jag verkligen inte hoppas på fler leveranser denna veckan. Hur kul det än är när det kommer nya lådor, så går det inte att trycka in mer. Men fina saker är det iallafall!!




Några koftor från Culture 499:- och topp från Granath 1099:-



Dress

En av mina allra närmsta vänner och barndomsvän ska gifta sig i slutet av Maj. Sitter och surfar runt på massa hemsidor efter klänningar, men kan inte hitta någon. Ska man ha kort eller lång, ljus eller mörk, åtsittande eller fallande bla bla bla. Denna som Olivia Palermo har är sååå fin, men kan man ha långklänning på ett bröllop?





från Milano

Lite av det jag köpte,
En vårjacka,
Detta är koftan som finns på Egoo nu från ett av märkena som jag hittade 699:-
Söta morgontofflor från Ohysho

Sverige i morgon

Nu går mina ögon i kors. Efter alla dessa intensiva dagarna känner man att kroppen är helt slut. Vi har åkt fram och tillbaka, gått, gått, gått och gått hit och dit och överallt. Allt för att hinna med så mycket som möjligt. Gått upp tidigt, lagt oss sent osv.. Men idag är jag extra glad iallafall, för att jag har hittat 2 nya märken till min butik. Jätte fina saker, och till bra priser! De kommer redan att finnas några på plats på lördagen eftersom det skickas idag. Sen kommer nästa leverans från det andra märket om ca 2 veckor.

Jag hittade också en hel del idag som jag är så nöjd med. Äntligen har jag hittat en fin vårjacka och en ny skinnjacka. Tänkte lägga upp bilder på det i morgon för jag orkar verkligen inte nu. Ska bokstavligt talat hoppa in i sängen.


Godnatt sov så gott...



Den nya koftan jag köpte i tisdags på Il Salvagente som är en märkes outlet. Från Manila Grace.



Sista dagen idag

Sista dagen i Milano, vill verkligen inte hem. Vi ska ner och äta frukost nu, den slutar 9.30. Sen blir den sista dagen en shoppingdag, har inte hittat något hittils mer än en kofta. :( Vi ska öven träffa några märken som vi har fått genom en kontakt vi har träffat här nere. Hoppas bara att det är något bra.

Puss puss ♥





Milano dag 1 & 2



Lite bilder från igår och idag här i Milano och Micam mässan. Nu har vi bara 2 dagar kvar sen åker vi hem på fredag igen. Ska hinnas med massor utav saker på dessa två dagarna. Idag var vi förbi min gamla gata och där står vår goa tant som alltid stod i trappen som vanligt, det var så himla kul att träffa henne! Jag lägger upp bilder på det en annan dag.

Puss





SUNDAY

Nu har vi packat klart. För i morgon bär det av till Milanooo! Kommer att vara framme sent på kvällen. Sen blir det mässa på måndagen. Vi hörs kanske i Italy!!

Puss & Kram

Förresten det är 15 grader och sol i Milano i morgon ;)


AFTERWORK & INVIGNING




Om det är någon som vill komma till Afterworken, gå in och anmäl er på bildeve.se! Vi ska ha modeller som går med våra kläder, en goodiebag från varje butik lottas ut med 1000:- presentkort i respektive butik.






MT

Detta är 3 av 8 par snygga stövlar/boots vi tog in till hösten av Marco Tozzi,





WEDNESDAY

Nu är det några tidspressade dagar kvar innan vi åker iväg (på söndag). Davve kommer strax och hämtar mig sen ska vi sitta med pappersjobb hela kvällen..... Allting måste vara klart tills i morgon så vi har en hel del att göra. Vi var i ju Varberg i söndags och köpte in skor till davves butik höst/vinter. Så jag tänkte lägga in några bilder ikväll på några av stövlarna som kommer komma till hösten. Det är det jobbiga, man vill ha alla varor direkt så att man kan lägga ut det i butiken, men så måste man vänta ett halvår innan sakerna blir levererade. Men den som väntar på något gott ; )