du är bara min....







Älskling
, du gör mig hel.
Du gör så jag ser.
Du gör så jag står på mina egna ben.
Du gör mitt liv så himmla mycket bättre.
Du är det bästa som har hänt mig.
Älskar dig så fruktansvärt mycket!







/din davve

fint väder..

Oj vad det öser ner, och åskar och blixtrar! Denna midsommarafton började ju inte bra iallafall. Men jag hoppas att det blir bättre på eftermiddagen. Jag slutar vid 2 och sen ska jag och davve vara hemma hos min morbror halv 5. Får se om det blir något dansande eller några kransar.. om vädret är såhär så skulle jag tro att det inte blir så! Men det blir vad man gör det till.
Jag följde med Maria hem igår efter att vi hade fixat med tyger och sånt. Så blev det en helt oväntad sminkning, och lite bilder! Här är en av dem, fast det är mer som "behind the scenes" bild, eftersom Maria har andra närbilder som hon först ska redigera. Men ni kan ju få se ett smakprov! Hon är så duktig så





som ketchupflaskan

ibland händer det ingenting, sen helt plötsligt kommer allt på en gång, haha, som pappa sa idag precis som ketchup flaskan! Och precis så är det just nu, är lite förvirrad faktiskt, men samtidigt vet jag att alla val jag gör kommer jag göra från hjärtat och precis så som jag känner för att göra just vid det tillfället. Det är iallafall en del saker på gång nu, men det är bara kul. Har en sån positiv energi och försöker hela tiden att vända om alla mina dåliga tankar och funderingar till positiva, för det blir trots alltid precis så som du tänker och så som du agerar. Jag har haft nog med dåliga tankar och dåliga dagar nu, orkar inte det längre! Jag behöver detta, och jag vet att detta är min belöning för allt skit som har hänt, förlåt men så är det. Jag känner bara att en vändning är på väg och jag ska göra allt jag kan för att göra detta till det bästa, hur det än blir.

göteborg !

Har haft en jätte bra helg i Göteborg. Det började ju inte så bra precis med vädret, stört regnade hela dagen, men vi hade paraply så det gick ju bra endå. Hotellet var superfint! Vi bytade upp oss mot buisness room, eftersom det var endast 250 i tillägg eller nåt sånt, och vilken skillnad det blev på rummet. det låg morgonrockar och morgontofflor på sängen när vi kom in. Sen hade vi gratis inträde till Spa avdelningen, frukost buffé, esspressomaskin, filmkanaler och lite annat. Men vi utnyttjade ju inte allt eftersom vi nästan bara var ute i stan. Sen åt vi lunch och middag på olika restauranger och café, hittade ett café med världens godaste smoothie. förstår inte hur dem lyckades göra den så god! Sen åkte vi hem på söndag vid 8 tiden på kvällen.
Det var så kul för barcelonas U21 lag bodde på samma hotell som oss. Dem spelade ju mot tyskland igår på Ullevi! Så han nya Bojan som bara är 89 och typ redan världskänd och sjukt duktig fotade jag tillsammans med davve! älskar att träffa kändisar haha :D Nej nu ska jag npg snart träffa Sabbe, eller så ska jag bara ta det lugnt. Här är iallafall lite bilder av alla vi tog:

Hotellet


andra sidan av rummet




Vilket väder vi hade på lördagen!




Lunch på en restaurang

 Man fick välja vilket grillat kött man ville ha sen var det buffé resten!


Inne i hotellet på kvällen


Söndag på frukosten


i morgon bär det av!

Planerna har blivit lite annorlunda eftersom davve överraskade mig med att ha bokat både tåg och hotell över helgen i göteborg. Han fyllde ju år igår och ville fira det lite annorlunda :) fast egentligen borde det ju vara jag som överraskade! men men, det ska iallafall bli jätte kul! Vi ska bo på SAS Radisson mitt emot centralstationen, fyrstjärnigt och allt. Så i morgon 09.53 avgår tåget mot gbg!
Idag har dock dagen varit mindre kul, fick känningar av uinvägsinfektion igårkväll, och har inte kunnat sova på hela natten, fy för säger jag bara. Har aldrig varit med om en värre, men nu har jag iallafall fått antibiotika så det ska ju börja släppa snart.
Nu ska jag ner och fixa mat, och sen börja packa vad jag ska ta med mig, vet inte ens vilken väska jag ska ha!?






och du jenny-numera utan blogg. Du får gärna maila mig med dina frågor
[email protected]


mot malmööööööö

Nu kommer snart fredrica när som helst, sista gången idag på kursen! Känns både skönt men lite sorgligt, som vanligt! Men men, blev iallafall klar med det lilla arbetet idag. Typiskt bara att man inte har den bästa skrivaren, så bilderna blev egentligen inte alls som jag tänkt mig. Men men, nu måste jag stänga av datorn och bege mig nedåt. hejsålänge♥

The miracle of friendship



There is a miracle called Friendship
that dwells within the heart
and you don't know how it happens
or when it even starts.

But the happiness it brings you
always gives a special lift
and you realize that Friendship
is God's most precious gift.



måndag..

Är på jobbet, men slutar om en halvtimme! Började inte förens tre eftersom jag var tvungen att göra klart mina ritningar till slutarbetet i morgon. Så nu ska det bara scannas och sättas ihopa. Det var ju inte så mycket jobb, bara 6 illustrationer.
Igår skickade jag iväg ett mail som kan avgöra en hel del nu framöver. Vi får se hur det går, men jag kan inte sitta still, går in på mailen hela tiden och kollar om jag fått något svar. Nu blev ni allt nyfikna va! ;) nu kom det kunder. hej så länge !


roligaste kvällen på länge

Igår var egentligen planerat att vi bara skulle till hampan och sen typ hem. Men först gick vi dit så var där inga bord lediga så vi gick vidare till utposten, fick ett bord och satt där ganska länge och snackade. Sen gick vi tillbaka till hampan och sen tiilbaka till utposten. Träffade emelie och några till där så vi drog vidare till tempel, sen åkte vi hem med sista bussen. Verkligen en minnesvärd kväll, tack tjejer!












sommar sommar

idag har jag jobbat till 3, sen skulle jag åkt till malmö men hade sån huvudvärk så jag var tvungen att stanna hemma. Får ta igen det nästa gång.. Igår körde jag och älsk ut till gröningen och köpte glass, fast vi trodde det var varmare än vad det var så det blev lika snabbt in i bilen igen. Sen åkte vi hem och bara tog det lungt istället. Idag har jag fått mitt sommarschema så nu vet jag exakta dagar när jag ska jobba, jätte skönt! fast det börjar inte förens vecka 27. Nu lär det väll bli dåligt väder igen, det är inte långa stunder vi får känna på sommaren här inte. Men då får man ta vara på de få dagarna vi får helt enkelt. Nu börjar strax Paris Hiltons nya program på 3:an, får vi se hur det är!

bilder från igår på jobbet