snaaart bär det av!

sitter hemma hos sharona & hanen nu. Hanen halvsover och sharona sitter och ritar. Jag har verkligen varit oaktiv denna helgen med pluggandet. Skulle hunnit med mycket mer än vad jag har gjort, men men, det får jag ta igen när vi kommer tillbaka. En dag efter vi kommer hem har vi exam i Pattern.. hmm hur ska det gå, får typ racerplugga på kvällen innan och sen hoppas på det bästa :)
I morgon ska vi först till skolan, sen går planet 22.30! så vi åker härifrån ungefär vid 7.
Ni får ha det så bra där hemma, för det ska vi ha :D v ses hörs igen om en vecka! ♥


image426

hahaha kolla på dessa bilderna utan att skratta


image422


image423 

image424

image425


hahahahaha :D

vilket väääääder!

mmmmmmmmmmmmm!


   

via con te

Idag blir det en hel pluggdag! Vill få klart alla ritningar innan vi ska åka på måndag. Och i morgon måste jag packa allt och fixa massa saker här hemma. Sen är det måndag och då ska vi först till skolan på morgonen och sen går flyget på kvällen.
Igår var det en speciell dag, och du ska veta att jag blev glad för det du gjorde.

Igår hade vi förresten Milanos första sommardag, vi hade 27 grader, fast då var iförsej klockan 5 när jag såg det på en termometer, så det måste ja varit varmare innan på dagen :) Men sjukt skönt var det iaf!

Idag har Bibbi åkt till Sverige och Malin åkte igår, så nu e jag ensammen :/ huh, men sharona och hanen är här nu så det är ingen fara ;)! Kanske följer med dem hem idag, vi får väl se hur det blir.

Hoppas att ni får en bra lördag där hemma! ♥


image417

dondequiera que estés

 

var bara tvungen att fotografera! :) detta är från sovrumsfönsterna för precis 13 min sen!
njuuuuuut!

l´Egyptia!

Om en vecka från och med idag bär det av till Egypten, bara jag & Sharona!! Hotell och allt är bokat, ****hotell i Sharm el-Sheikh. kan det bli bättre? :):)


   


caged bird

plugg plugg plugg heeeeela dagen låång! :) igår gick vi bara ut till smooth här borta, snackade lite och sen bar det av hemmåt när dem stängde. Idag har jag suttit och solat lite på balkongen i det underbara vädret! och nu håller jag på med min presentation i History of art inför tisdag. Pratade också med Sara idag, från stockholm, hon kommer nog ner några dagar i mitten av juni! :) så kul att få besök, hihi! betällde lite kläder igår från forever21. finns så mycket jag vill ha, & billigt! beställde 6 linnen, väska, smycken och lite annat! & sharona beställde två jackor och ett par skor, här är lite smakprov:

   

belissimo!

Igår var det klassfest hemma hos Sofie och Maelle. Alla kom inte som vanligt, men vi blev några stycken iaf och det var kul. den indiska maten var verkligen jätte god! synd bara att jag var mätt när jag kom dit eftersom jag inte visste hur det skulle smaka. Vi var där runt 7 och när klockan blev kvart i 12 åkte vi vidare till ett ställe som ligger bakom vår skola. enligt doris skulle vi komma in gratis om vi visade upp vårt IED kort, så bibbi tog aldrig ut pengar. När vi kommer dit måste vi köpa de jävla medlemskortet för 200:-, och det pissregna så vi besätmde oss för att dra till club atlantiq istället, vilket blev lyckat :)

Här är några bilder från igår

         

bild 4, Laura och Tatiana från Nya Zeeland och Guatemala
bild 5. Manuel från Colombia
Bild 9 Ida och Doris från Österrike och Tyskland

Dem andra vet ni nog redan vilka dem är :)

Ikväll blir det bara plugg, vad det är bestämt än så länge iaf, har examensarbete i Italiensk konst på tisdag.. förresten jag fick 30/30 på Colour :D:D hihi, blev så glad! Hoppas ni får en trevlig kväll & grattis Elin!

life goes on!!

redan torsdag, förstår verkligen inte vart dagarna tar vägen! Nu ska jag strax iväg till skolan, ska ha italienska och fashion drawing idag :D sen slutar vi 7 och då bär det av till Sharona. I morgon är vi lediga så först ska vi köpa tyg, till Textile Pattern, och sen ska vi gå och shoppa lite i Corsa Venezia inför resan! på kvällen blir det klassfest, dem indiska killarna har tagit dit några från en indisk restaurang som ska laga all mat, så det blir väll spännande, sen blir det nog club atlantiq eller något :)

Nej nu måste jag iväg, börjar 13.00! 

första examen! :)

redan tisdag, onsdag i morgon & då ska jag sova hos Sharona :D idag hade vi vår första exam. I colour :) Det gick väll bra, hon tyckte om mitt arbete, så nu är det bara och vänta på betygen. Idag har jag städat hela lägenheten, torkat golv, tvättat, allt! så nu luktar det riktig vår :) till helgen blir det klassfest! , indierna ska bjuda på mat, haha, hmm.. undra hur det kommer smaka! Här är lite bilder på mitt arbete, fast det är mer än dubbelt så mycket, men bara så ni får se på ett ungefär, ni har ju varit med sen första Colour lektionen :)


       


saturday!

uch vad jag har blivit dålig på att uppdatera! men nu é ja här och solen skiner :D Igår blev ännu en lyckad kväll. Vi drog till old fashion, och gissa vad, jag är VIP nu! haha, det kostar 200:- inträde, men om jag säger ett namn i entrén så kommer jag in gratis! Idag blir det plugg än så länge iaf! är ganksa trött, så vet inte om jag orkar rita, kanske ska börja på mitt art arbete. förresten nu har aleks bokat biljett :D hon kommer den 29 Maj! längtar så mycket :) finns så mycket jag vill visa dig!

är så dålig på att fota nuförtiden, fast jag hade med mig kameran hela kvällen, ajja, här är 3 iaf :)


   


Asia Cruise - Selfish
Rihanna - Rehab
Leona Lewis - Better in time
Leona Lewis - The best you never had
Chris Brown - With you
Lloyd - Certified


like a boomerang!

oj oj vad mycket vi har att göra, förlåt att jag inte skrivit på länge men för tillfället händer det så mycket överallt. Vet inte var jag ska börja men från och med i måndes har vi två lektioner om dagen x3 timmar. för tillfället sitter jag med mitt examensarbete i Colour som ska vara klart nästa vecka, då även mitt historia arbete ska vara klart. Jag ska skriva om en illustartör som heter Liselott Watkins, hon gjorde illustartionerna för H&M Cavalli, och nu är några av hennes illustrationer på Miu Mius klänningar i vår och sommar kollektionen. Så det ska bli spännande att skriva om henne! Veckan har spenderats för mestadels med sharona, vi har sovit över varannan dag här och varannan hos henne. i helgen var vi på en riktigt stor Outlet, hittade massa fina saker, tre linnen och ett par byxor :) nej nu måste jag fortsätta på mitt arbete. Jag kan lägga in bilder sen på det om ni vill se hur det blev!

ciao !

sommarkänslor!

då var man tillbaka i milano, massor att göra i skolan, fint väder och stress kan jag nog sammanfatta allt. igår var vi på James Blunt konstert, det var faktiskt riktigt bra! H

an är mycket bättre i verkligheten enligt mig, hans röst låter till och med bättre när han sjunger live. Jag har sovit hos Sharona sen i söndes, eftersom Hanen var hemma. Inatt sov Sharona här och vi pluggade inför fashiondrawing provet som vi hade idagens. det gick väll ganska bra, det är bara stressigt att ha en viss tid på sig att rita, och det får ju inte gå fel heller. och igår hade vi italienskaprov, haha, det får vi väll se vad det blev av det. Men lite plugg blev det iaf! sen får jag sällskap heeeela helgen, sharona ska nanna här. Vi har planerat varje minut hittils! Vad hade jag gjort utan dig? nu måste jag verkligen sova, har hållt på hela kvällen med massa saker. godnatt♥

Sharona som njuter av det fina vädret, (fast inne i bussen) dem andra är innan italienska provet igår, vi stod utanför klassrummet en och en halvtimme, haha snacka om förberedda!